LATEST NEWS

- News from the industry

Nytt integrerat moment­gångjärn från Southco

Håller små dörrar och luckor öppna i trånga utrymmen
Southco har utökat sitt framgångsrika sortiment av friktionsgångjärn med en lågprofilversion som gör det möjligt med tillförlitlig positionskontroll i applikationer med begränsat utrymme.

Det integrerade gångjärnet med konstant vridmoment, ST-20L Constant Torque Embedded Hinge, erbjuder en ny lösning för montering av mindre lock och displayskärmar som behöver lyftas och säkert hållas fast i alla vinklar.

Southcos ST-20L gångjärn förbättrar ergonomi, säkerhet och uppfattning av värde genom att få lätta paneler att kännas mer omfattande och ge slutanvändaren en sömlös upplevelse.

ST20L är designad för applikationer med begränsat utrymme, som mittkonsoler i bilar, mindre industriella omslutningar och belysningsutrustning och levererar ett bevisat konstant vridmoment i ett kompakt utförande.

Southcos Constant Torque Embedded gångjärn är designade för applikationer som kräver funktionaliteten av ett konstant vridmoment i en gjuten enhet. Modeller som trycks in eller bultas fast kan enkelt integreras i plast och gjutna metall- och plåttillämpningar, vilket förbättrar den övergripande känslan och prestandan hos slutprodukten.

ST20-L:s unika, dolda design gör att den enkelt kan installeras i små utrymmen utan att synas och orsakar inga störningar i den exteriöra stylingen.

Gångjärn som konstruerats med Soutchos teknologi för konstant vridmoment ger ett jämnt, kontrollerat motstånd i hela rörelsen och håller dörrar och paneler säkrade i alla lägen.

Southcos sortiment av gångjärn med konstant vridmoment står emot glidningar och glappande, även vid vibrationer eller dynamiska belastningar.

Vridmomentet är förinställt under tillverkningsprocessen för en justeringsfri användning under hela livscykeln.

"Southcos ST-20L Constant Torque Hinge gör det möjligt för designers att förbättra kundupplevelse och kvalitetsuppfattning genom att underlätta för kunden med en smidig hantering av dörrar och lock som håller locken öppna så att slutanvändaren enkelt får tillgång till innehållet, säger Southcos globala produktchef Stewart Beck. "ST-20L-serien förbättrar ergonomin i allt från belysningsutrustning till displayer, där enkel och smidig hantering kan vara den avgörande skillnaden mellan en fantastisk och en frustrerande kundupplevelse”.

www.southco.com

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder