LATEST NEWS

- News from the industry

Nya WebEx-produkter för inkluderande hybridarbete

Kompatibelt med Zoom, Microsoft Teams och Google Meet
Cisco har lanserat ny hårdvara till samarbetsplattformen Webex, skapade för att lösa några av de stora utmaningar näringslivet står inför i och med den snabba rörelsen mot hybridarbete.

I det hybrida arbetslivet är varje plats en potentiell arbetsplats, vare sig du befinner dig på kontoret, i rörelse, hemma, på favoritcaféet eller på stranden. Men alla platser har också olika utmaningar – och när man deltar i ett möte påverkar faktorer som störande bakgrundsljud och dålig video- och ljudkvalitet inte bara den som deltar på distans, utan hela dynamiken i mötet.

Under de två åren sedan Covid 19-pandemin bröt ut globalt har Cisco lanserat fler än 1 000 nya funktioner och förmågor i Webex, både för att hjälpa verksamheter att hantera den hastiga omställningen till distansarbete, för att bidra till en säker återgång till den fysiska arbetsplatsen, och för att förbättra upplevelsen och därmed bereda vägen för framtidens hybrida arbetsliv.

De senaste nyheterna, som lanserades i veckan, är två nya hårdvaruenheter. Webex Room Bar är en kombinerad soundbar och kamera med kraftfull AI som förhöjer upplevelsen i konferensrum. AI-funktionerna gör att Webex Room Bar automatiskt optimerar bilden på alla i rummet, och ljudupptagningen och -återgivningen är anpassad för att skapa ett intryck av att även deltagare på distans deltar på plats, jämnar ut skillnader i ljudnivå och tar bort bakgrundsljud. Systemet är kompatibelt med tredjepartslösningar som Zoom, Microsoft Teams och Google Meet.

”Webex Room Bar höjer också ribban för hållbara konferenslösningar, den är lättare, tunnare och tillverkad för att vara enkel att ta isär och återvinna. Enheten och förpackningen använder mindre material”, säger Snorre Kjesbu, global hef för Cisco Webex, i ett blogginlägg.

För den som vill kunna arbeta på språng utan att kompromissa med mötesupplevelsen lanseras Cisco Desk Camera 1080p – en kompakt och portabel enhet med avancerade funktioner under skalet. Mikrofon med ljudupptagning i alla riktningar, ansiktsigenkänning och automatisk exponering, fokus och vitbalans.

Materialet är fritt för användning och bearbetning. För mer information, läs Snorre Kjesbus blogginlägg Work, made better: WebEx devices for hybrid work eller besök produktsidorna för Webex Room Bar och Cisco Desk Camera 1080p.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation