LATEST NEWS

- News from the industry

Nya sättet att auktionera maskiner

Välkommen till framtiden, välkommen till Maskinera!
Nu lanseras den nya marknadsplatsen som får snurr på den svenska maskinflottan, där begagnade kvalitetsmaskiner kommer fylla nya behov. Idéen är att skapa ett maskin community som bryr sig om ett hållbart liv för maskiner. Tillsammans med nyfikenhet, expertis och ett helhjärtat kundfokus i grunden, vill Maskinera nu sluta cirkeln på auktionsmarknaden för maskiner och få med sig kunderna på hela resan.

Bakom Maskinera står Johan Toresson, med bakgrund inom maskinuthyrningsbranschen, och Max Wedsjö som arbetat med flertalet nystartade bolag inom affärsutveckling. Tillsammans har de kunskapen och modet att förnya auktionsmarknaden med nya sätt som gör begagnatmarknaden ännu mer attraktiv, tillgänglig och långsiktig. För grundarna handlar det inte bara om att maskinerna ska få ett cirkulärt liv, de vill hjälpa och växa tillsammans med kunderna under en lång tid framöver.

“För oss handlar det om att ta fram en renodlad tjänst där maskiner och kunder står i centrum. Vi vill minimera moment som kan anses besvärliga för våra kunder. Vår första lösning är en digital signering process vid utlämning av maskinerna. Detta ska öka tryggheten och säkerställa att produkten hamnar i rätt händer, samtidigt som utbetalningar kan ske snabbare till företag som vill förverkliga sin nästa maskinaffär” Johan Toresson.

Tillsammans med den envisa viljan om att skapa den optimala plattformen för nätauktioner, finns även en envishet om att ständigt utvecklas och lära sig av vad kunder efterfrågar, och att faktiskt leverera det.

“Vår målsättning och vision är att vi ska kunna erbjuda produkter och tjänster som säkerställer maskiners kvalite, och med det, maximera livslängden. Kundnöjdheten är ett stort fokus för oss och centrumet för vår produktutveckling. För oss är det viktigt att alla som kommer i kontakt med oss ska vara mer än nöjda. Vidare ser vi fram emot att lära känna våra kunder och leverera lösningar på behov de inte ens upptäckt själva.” Max Wedsjö.

Löpande information kring Maskinera finns på www.maskinera.se

Kontakt:
Max Wedsjö
max.wedsjö@maskinera.se
070 862 47 4
Contact information
Mailing address
Cylinder­vägen 18
13152 Nacka strand
Region
Nacka
Stockholms county
Sweden
Organization id:
559337-3854
Founded: 2021
Employees: 1-5
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Maskinera AB!

Hos Maskinera hittar du auktioner på maskiner, fordon och verktyg. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Vi väljer kompletta servicehandböcker och känslan av att kunna göra en bra deal framför att köpa nytt, snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Vi vet att kunskap och förtroende är avgörande faktorer när man bygger långsiktiga relationer. Vår målsättning är att alla som kommer i kontakt med oss ska använda våra tjänster igen. Både som köpare och säljare. Därför möter vi alla med samma entusiasm, samma nyfikenhet och samma engagemang. Det är vi tillsammans som bygger en cirkulär maskin-community. Ju fler vi blir, desto bättre för alla!

Se alla våra auktioner på maskinera.se

Contacts

Maskinera
08 91 04 11

Videos

Grävmaskin Kubota KX 016 4

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation