LATEST NEWS

- News from the industry

norelem lanserar gångjä­rn för aluminiumprofiler

Mångsidiga, innovativa och pålitliga
Gångjärn är viktiga komponenter som har en avgörande roll för sömlös drift av otaliga applikationer, som möjliggör rörelse och flexibilitet med enastående effektivitet. Oavsett om det gäller att tyst stötta funktionaliteten i en möbel eller att hålla containrar stängda med precision är gångjärnen en oumbärlig detalj.

I detta landskap av mångsidighet utmärker sig komponenttillverkaren norelem med sin senaste lansering av en ny serie gångjärn, utformade för panelelement och aluminiumprofiler. Kollektionen tillgodoser inte bara behoven från många olika branscher utan sätter också en ny standard när det kommer till tillförlitlighet och innovation.

norelem tillhandahåller fem unika serier av gångjärnsprodukter, som var och en är skräddarsydd för att möta särskilda behov. Bland dessa finns robusta gångjärnsset i aluminium med invändigt stopp och fläns. Dessa säkerställer både hållbarhet och är estetiskt tilltalande. Gångjärnshalvor tillverkade av aluminium med invändiga eller utvändiga stopp, rostfria axlar och täckpluggar av plast.

norelems gångjärnsset är ett utsökt val för ingenjörer som söker en problemfri lösning, där allt som behövs för installationen finns med i ett och samma paket som innehåller gångjärnshalvor, axlar, täcklock och inkluderandet av bakstycke betyder att endast en monteringsskruv krävs, vilket förenklar processen ytterligare.

Tekniken bakom dessa säkerställer att varje komponent kan hantera imponerande belastningar från flera riktningar, vilket gör dem ännu mer tilltalande för installatörer som är ute efter tillförlitlighet.

För ingenjörer som värdesätter flexibilitet erbjuder norelem gångjärnskomponenter i olika konfigurationer som låter installatörer anpassa sina lösningar för att möta specifika projektkrav. Med axlar i rostfritt stål, täckpluggar i plast, robusta lastkapaciteter och anpassningsbara konstruktioner gör gångsjärnkomponenterna det möjligt för installatörer att snabbt och effektivt skapa skräddarsydda lösningar.

Kompatibilitet med T-muttrar från populära profilmärken som Item och Bosch innebär dessutom att installatörerna sömlöst kan integrera komponenterna in i befintliga system utan krångel.

norelems stiftgångjärn i plast är ett alternativ för ingenjörer som prioriterar enkelhet, utan att göra avkall på funktionalitet. Med en rak, ambidextriös design och en generös öppningsvinkel är gångjärnen enkla att installera samtidigt som de erbjuder en stor funktionalitet, vilket eliminerar behovet av vänster- eller högervarianter och full 360 graders rotation.

Galvaniserade stålstift i slitstark polyamid och en diskret profil gör dem lämpliga för olika applikationer i sömlös och estetiskt tilltalande installation.

Marcus Schneck, vd för norelem, kommenterade: "I ingenjörsvärlden underlättar gångjärn rörelser och flexibilitet i otaliga tillämpningar. På norelem erkänner vi deras oumbärliga roll och är stolta över att presentera vårt senaste sortiment av gångjärn som är utformade för att höja funktionalitet och innovation. I allt från möbler till industricontainrar är våra gångjärn konstruerade för tillförlitlighet och effektivitet, vilket sätter en ny standard inom branschen”.

norelems gångjärn är inte bara komponenter; de är hörnstenarna för sömlös funktionalitet, tillförlitlighet och innovation, höjer standarden för mångsidighet och precision inom olika branscher. För att upptäcka det nya utbudet av gångjärn från norelem och hitta den perfekta lösningen för just din applikation, besök norelems webbplats.

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
En historia inom skärande bearbetning SäkerhetsnätNY Webbshop Rätt demoleringsverktyg för proffsig rivningVanliga problem med ABB-robotar
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning