LATEST NEWS

- News from the industry

MPP: marknadens mest genomtänkta mobila tankar

Mobila tankar för alla tillfällen
Mobila tankar har blivit alltmer populära inom en rad olika branscher som bygg, lantbruk och transport. Dessa tankar ger företag och organisationer möjlighet att lagra och transportera olika vätskor och kemikalier på ett säkert och effektivt sätt. Men inte alla mobila tankar är lika. MPP är en av de ledande tillverkarna av mobila tankar och erbjuder marknadens mest genomtänkta och säkra alternativ.

Högkvalitativa material och säkerhet i åtanke


MPP:s mobila tankar är tillverkade av högkvalitativa material som är både hållbara och lätta. De är också utformade med säkerhet i åtanke och är utrustade med en mängd olika funktioner för att säkerställa att de är skyddade mot läckage och spill.

Mobil tank för diesel


En av MPP:s mest populära produkter är deras mobila tankar för diesel. Dessa tankar är utformade för att möta de höga kraven på säkerhet och tillförlitlighet som krävs för att lagra och transportera dieselbränsle. Tankarna är tillverkade av ett högkvalitativt polyetenmaterial som är motståndskraftigt mot korrosion och UV-strålning, vilket säkerställer att de inte påverkas av yttre faktorer. De är också utrustade med en rad funktioner som gör att de kan lagra dieselbränsle på ett säkert sätt, inklusive ett integrerat överfyllnadsskydd, ett låsbart pumpskåp och en automatisk avstängningsventil.

Mobil tank för jordbruk


MPP:s mobila tankar är också mycket användbara inom jordbruket, där de kan användas för att lagra gödsel och andra vätskor. Dessa tankar är utformade för att vara lätta och enkla att transportera, vilket gör dem perfekta för användning på fältet. De är också utrustade med en mängd olika funktioner som gör dem säkra och lätta att använda, inklusive en integrerad överfyllnadsskydd och en automatisk ventil som förhindrar att vätskan rinner över.

Mobila tankar för miljöskydd


MPP:s mobila tankar är också ett viktigt verktyg för att skydda miljön och uppfylla de lagstadgade kraven på att skydda mark och vatten från förorening. Enligt Naturvårdsverkets föreskrifter och allmänna råd är det obligatoriskt att använda mobila tankar som är utformade för att förhindra läckage och spill vid transport av vissa farliga ämnen. MPP:s mobila tankar är utformade för att uppfylla dessa krav och ger organisationer ett säkert och tillförlitligt sätt att lagra och transportera farliga ämnen.
Contact information
Mailing address
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Visiting address
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands county
Sweden
Organization id:
556857-0179
Founded: 2004
Employees: 8
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Albert
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
0300-521 930
Kontakt
0303521930

Videos

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen