SUNDAY, OCTOBER 20 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Mimecast underlättar övergång från Symantecs Email Security.cloud

Över 3 800 Symantec-kunder har redan genomfört övergången - Ny möjlighet underlättar migration från Symantec till Mimecast
Stockholm, 26 september 2019 - Mimecast Limited, ett av världens ledande cybersäkerhetsföretag, tillkännagav idag lanseringen av migrationstjänster för Symantecs e-post-security.cloud, även känt som MessageLabs. Hittills har över 3 800 Symantec-kunder migrerat till Mimecast.

Branschexperter har gjort viktiga observationer relaterade till Symantecs (NASDAQ: SYMC) förvärv av Broadcom (NASDAQ: AVGO) och uttrycker en oro för att besparingarna efter förvärvet kommer att leda till en försämrad nivå på mjukvarutjänster. På bakgrund av förvärvet erbjuder Mimecast kostnadsfria riskbedömningar av e-postsäkerhet, så att organisationer kan få en överblick över sina nuvarande e-postsäkerhetssystem. Dessutom levererar Mimecast en bred portfölj av säkerhetstjänster, inklusive hotregistrering, e-postarkivering, mailbox-kontinuitet och webbsäkerhet - allt på en och samma molnplattform.

E-postburna hot mot organisationer och företag fortsätter att utvecklas, och phishing-attacker och ransomware är farligare idag än någonsin tidigare. För att ligga steget för cyberbrottslingarna krävs ständig uppmärksamhet och innovation – vilket Mimecast är erkänt för. Enligt TechValidate uttrycker kunder, som har migrerat till Mimecast, att ”det är en beprövad och pålitlig tjänst som ständigt förbättras för att skydda mot de senaste hoten. Vi har testat andra produkter ... och Mimecast har alltid hamnat i topp."

- Mimecast har redan hjälpt över 3 800 organisationer att övergå från Symantecs on premise- och molnbaserade e-postsäkerhetssystem, säger Neil Senior, vice president för global kundframgång vid Mimecast. Vi är redo att prata med kunder, som naturligtvis är bekymrade över att deras nuvarande e-postsäkerhetsleverantör tillkännager nedskärningar på över 1 miljard dollar, inklusive forskning och utveckling, försäljning och support.

Med Mimecast kan organisationer dra fördel av globala datacenter och erhålla ett starkt skydd, inklusive:

• Statisk filanalysering, utformad för att erbjuda effektiv detektion av skadlig programvara med Mimecasts riktade Threat Protection-lösning.

• Mimecasts Internal Email Protect-lösning, utformad för att upptäcka och stoppa hot som skickas inom organisationen.

• Säker filkonvertering utformad för att neutralisera potentiellt skadliga bifogade filer och göra dem skrivskyddade, utan dröjsmål i leveransen.

• Mimecast URL Protect-lösning - konstruerad för att automatiskt förse användarna med integrerad och relevant säkerhetsinformation.

• Mimecast Security Awareness Training-programmet, utformat för att hantera mänskliga misstag genom att utbilda personal i säkerhetspraxis med engagerande och genomtestade videobaserade träningsmoduler.

• Automatisk hotsanering, för att hjälpa administratörer att eliminera oönskade eller skadliga e-postmeddelanden, oavsett hur gamla de är från Microsoft Office 365 och Exchange.

Om Mimecast

Mimecast levererar cybersäkerhet som hjälper tusentals organisationer världen över att göra e-post säkrare, återställa förtroende och stärka motståndskraften mot cyber-attacker. Mimecasts utökade molnsvit gör det möjligt för organisationer att implementera en omfattande strategi för cybermotståndskraft. Från e-post- och webbsäkerhet, arkiv- och dataskydd, till utbildning av medvetenhet, upptids-säkring och mer, Mimecast hjälper organisationer att stå starka inför cyberattacker, mänskliga misstag och tekniska fel.

www.mimecast.com

Mimecast på sociala medier
LinkedIn: Mimecast
Facebook: Mimecast
Twitter: @Mimecast
Blog: Cyber Resilience Insights

Presskontakt
Alison Raymond Walsh
Press@Mimecast.com
+1-617-393-7126
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

News related to the company

LATEST NEWS

- News from the industry
10/9/2019
Kemiska risker och hur man förebygger demEtteplan fortsätter att växa i Sverige med förvärvet av teknikinformationsföretaget Teknifo ABKompetensbrist får tre av tio småföretagare att inte anställaCMP och DFDS etablerar landström i KöpenhamnInstalco expanderar i GöteborgNy europeisk LVL-handbok har kommit utISCAR på EMO 2019
10/8/2019
HCL Technologies lanserar HCL Digital Experience 9.5 Carlstad Machinetools med ny agentur för Correas maskiner!Effektivare renblåsning av filter med ny ventilSTARK GROUP väljer moln­baserad ruttplanering från DescartesTele2s mobilnät bäst i testHüllert och Merlo expanderar – nytt säljkontor i KarlstadHållbar produktion i fokus när Prevas och Recab blir partnersSectra får order på IT-lösning för radiologi av amerikanska Marshfield Clinic Health SystemBeijer Ref investerar i ny fabrik för grön kylteknikFinnair fortsätter att expanderaBygma växer i Stockholm – fördjupar samarbetet med Målarkalk AB
10/7/2019
Swedol förvärvar Industriprofil i GävleSKF förvärvar industriellt AI-bolagSkanska bygger ny stamnätsstation i Mårtensdal, StockholmAtlas Copcos nya e-guide hjälper dig på vägen mot att klara steg V-utsläppskravenLinxon levererar transformatorstation till Skanstullsprojektet i StockholmVattenfall i samarbete med TINE om 200 nya laddplatser i NorgeDärför behöver ditt företag en teknikinformatörIngenjörer använde lekfulla arbetssätt för att öka kreativitetenIT-specialistföretaget Pure IT North expanderar och utökar sina lokaler i centrala Umeå
10/4/2019
Fjädrar och banddetaljer i nyskapande skivbromsar från Haldex Gymnasieskolan sätter laserskärning på schematBergs Timber begränsar produktionen och flyttar huvudkontoret till VimmerbyRaySearch har fått nytt regulatoriskt godkännande för RayStation i KinaNCC och Volvo utvecklar ny tjänst för schaktmassor som ger hög produktivitet och mindre klimatpåverkanVolvo passerar milstolpe med över en miljon uppkopplade maskiner och fordonPanasonic lanserar ny värmeväxlare för grön, kommersiell drift 2019 års Swedish Steel Prize finalister symboliserar 20 år av innovativ ingenjörskonst
10/3/2019
Mora CNC utökar sin kapacitet inom 5-axlig bearbetning med en maskin från tyska HedeliusStark efterfrågan på Volvo Cars elhybriderStjernberg Automation levererar en av marknadens snabbaste skärmaskinerSchneider Electric lanserar nya arbetslamporVerizon Incident Preparedness and Response Report uppmanar företagen att öva Ökad effektivtet och produktivitet med autopol batch manager8 av 10 tjejer vittnar om machokultur på byggprogrammenPremiär för 30 elbussar i GöteborgTre säkerhetsrisker med 5G IF Metalls medlemmar får Sverige att funkaVälisolerad port innoverar marknadenRototilt välkomnar säkerhetsinitiativ från VeidekkePorsche Carrera Cup Scandinavia: Stjärnspäckat finaldrama och Porsche Festival med över 1 000 bilar!Industrins ekonomiska råd - nedväxling i den globala produktivitets-tillväxtenSvenska energiexperter i Kazakstan – satsning på hållbara lösningar
10/2/2019
Trendbrott – nyföretagandet ökar efter två års minskning1 200 nya arbetsplatser till Kallebäcks TerrasserVärldens första Svanenmärkta plastgolv lanseras av TarkettSvenska Aerogel Holding AB (publ) startar ny produktionslina 31 oktoberNeste och Lufthansa samarbetar för en mer hållbar luftfartNu lanserar vi vår bärbara betalnings/kassaterminal med en integrerad 8 tums AndroidskärmOmar ska inspirera ungdomar i Dalarna till motorbranschenSuccé för RymdveckanPreem öppnar ny bemannad station i Örebro
10/1/2019
Konsten att utveckla unika produkter för att tillgodose järnvägsindustrins behov Ömangruppen och Axcell Fastighetspartner flyttar ihop i KalmarAlecta först i världen med att certifieras av ESG4Real
Advertisements