LATEST NEWS

- News from the industry

Melloartist avbryter handbollsfesten i Åhus

Spelning i container
Det var en dag som alla andra under beachhandbollsturneringen på Åhus strand. Fram till att en container äntrade eventområdet och popstjärnan Liamoo blåste av två av sina största hits.

Deltagarna på Åhus Beach får med sig ett minne för livet. Mitt under turneringen dök Melodifestivalartisten Liamoo upp och gav en konsert från en container. Till hundratals förvånade ögon och applåder spelade han två av sina hits – för att sedan lämna området i samma container.

– Det var jätteroligt. Grymt kul att se att publiken hade kul, det är det viktigaste. Det här är en ny typ av spelning för mig, men det här hade jag kunnat vänja mig vid att göra igen, sa Liamoo direkt efter spelningen.

Bakom den oväntade konserten med popartisten står modulföretaget Algeco, vars container användes vid spelningen. Satsningen är en del i företagets offensiva marknadsstrategi, där de visar vad som går att göra med containrar och andra modulära enheter.

– Vi har lokaler och utrymmen för alla tillfällen, vilket vi exemplifierade med den här aktiviteten. Kort och lite skämtsamt är vi ”The Spacemakers” och det fick publiken på Åhus Beach uppleva i dag, när vi snabbt etablerade utrymme för en konsert och sedan lämnade lika fort, säger Kristian Grimsbo, Marketing & ESG Director, Algeco Nordics.

Åhus Beach, med sitt handbolls- och fotbollsevent, är en av Sommarsveriges hetaste samlingspunkter. Hit kommer drygt tusen pojk- och flicklag för att tävla på stranden. Att Algeco valde just Åhus Beach som spelplats är något som evenemangets vd, Lotta Gall, är glad och stolt över.

– Verkligen helt fantastiskt. Vi har haft artister hos oss tidigare, men hade inte möjlighet i år. Därför är det väldigt roligt att vi kunde få till det här. Och att se alla kidsen strömma mot containern, det var magiskt, säger hon.

Kristian Grimsbo
+46702390472
kristian.grimsbo@algeco.com

Om Algeco
Algeco är ett ledande tjänsteföretag specialiserat på modulutrymmen. Vi erbjuder försäljning och uthyrning av högkvalitativa byggnader, bodar och containrar i ett antal sektorer anpassat efter kundens krav. Däribland offentlig förvaltning (skolor, förskolor, vårdanläggningar), industri, bygg, infrastruktur och energi. Vi skapar lokaler att leva, lära och arbeta i.
Algeco ingår i Modulaire Group, som har verksamhet i 25 länder med cirka 270 000 modulutrymmen, flyttbara enheter och boendelösningar i flottan.
Contact information
Mailing address
Flygfälts­gatan 7
42337 Torslanda
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
559169-2255
Founded: 1984
Employees: 30
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Algeco (fd Uniteam)

Vi säljer, hyr ut, utvecklar, producerar och marknadsför ledande kundunika container- och modullösningar till företag, myndigheter, organisationer och privatpersoner på den svenska marknaden.

Vi erbjuder:

Rådgivning
Konstruktion
Produktion
Logistik/transport (bil/tåg/båt/flyg)
Dokumentation
Finansiering
Uppföljning och service


Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from Algeco Sweden AB

All 14 objects by this company

Certifications

ISO 9001:2015

Contacts

Anette Olofsson
+46 31 92 36 08
Emanuel Bäckstrand
08-22 99 90
Thomas Hansson
031-92 36 00
Richard Brundin
Head of Sales
+ 46 709 965 405
Martin Månulv
031-797 55 93

Videos

Untiteam - Containerleverantör till proffs

Untiteam - Containerleverantör till proffs
Uniteam bygger en modullokal

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance