LATEST NEWS

- News from the industry

Lugn och ro med tysta rum

När behöver man ett tyst rum?
Det finns rum och så finns det finns det tysta rum. Har du någonsin önskat dig ett ställe du kan arbeta där inget ljud trycker sig in eller kommer ut? Där du kan få fullständig tystnad och koncentration. AZ design säljer tysta rum där du får plats med både stol och skrivbord.

Vad är ett tyst rum?


Ett tyst rum är precis som det låter. Det är ett stilrent litet konferensrum eller kontor där du kan uppleva total tystnad och slippa kontorsmiljöns alla buller. Det är också en perfekt plats för konversationer som inte bör avlyssnas. Det är helt enkelt ett rum där det är isolerat. Det går såklart att ställa in maskiner som skrivare eller andra apparater som låter och som kan störa i det öppna kontorslandskapet. Det är faktiskt så att ljud och akustik påverkar människors hälsa och kan leda till stress. Därför bör man alltid ha tillgång till lokaler eller rum där man kan uppleva en lugn och tyst miljö.

Väggarna i ett tyst rum är naturligt ljudabsorberande. Detta betyder också att det är ett perfekt för att till exempel spela in ljud som vid en intervju eller företagets nästa podcastavsnitt.

Användningsområden


Det finns som sagt flera användningsområden med ett tyst rum men det är perfekt att använda när det inte räcker med en skärmvägg. Här kommer några av de vanligaste problem som ett tyst rum kan lösa:

Saknar ni en yta där ni kan samtala i lugn och ro eller tala om hemlig information?

Har ni frilansare som dyker upp ibland? Då är ett tyst rum ett utmärkt ställa att placera dessa.

Har ni ofta gäster eller har ni inget tyst ställe att utföra intervjuer av potentiella medarbetare.

Behöver ni extra fokus för vissa telefonsamtal?

Lösningen på dessa problem på kontoret eller arbetsplatsen kan vara ett tyst rum.

AZ Design


Redan 2009 startade AZ Design och erbjuder idag ett gediget sortiment av inredning och möbler för offentliga miljöer. Eftersom AZ Design främst arbetar B2B eller business to business så kan du alltid förvänta dig högkvalitativa produkter för både inne- och utemöbler med kort leveranstid och till marknadens bästa pris.
Contact information
Mailing address
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556777-4319
Founded: 2009
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Contacts

Andreas Zwahlen
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
08 - 660 20 30
Vendela Hult
08 - 660 20 30

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2022
Kvantberäkning nästa stora grej? På väg mot en grönare framtidPTC introducerar Onshape-Arena Connection
9/21/2022
Den största investeringen i företagets historiaTibnor – en viktig kanal Dags för Asbestvecka Missa inte klimatpremienFärre problem med rätt flödesmätare Vilka är fördelarna med nya bultsvetsprocesser?Hög prestanda eller batterilös absolutenkoder?AMADA på EuroBLECH 2022Pandeminedstängningarna öppnade för jättetillväxt EDECO och TRIAG Ny 5-axlig slipmaskin till A-Tooling i VärnamoValvakna svenskarShortcut förvärvar Careful AppsOrbit One bygger unik robotcellDell och Red Hat utökar samarbete Wackes och Olsson & Co blir ett bolagSolkompaniet och Niam samarbetar
9/20/2022
Jag hjälper dig med Laserskärning och BockningABB förvärvar PowerTech ConverterHöstrensa - Spara både plats och tjäna pengarSSAB:s fossilfria stål visas upp i HannoverTar ytterligare steg för ökad kundnyttaSamster levererar geniala energi-innovationer DAF Trucks visar upp branschledarskapAPM Terminals Gothenburg fortsätter växaTydliga fördelar med NSK:s NH-seriens linjära styrningarSouthco introducerar nytt gångjärnSGBC lanserar två nya manualer STRATO lanserar i Sverige Ny podcast svarar på bygg­branschens vattenfrågor
9/19/2022
Guide - hur du väljer MotviktstruckScania fasar ut fossilt från tunga transporterCompuLab presenterar IOT-GATE-iMX8PLUS Linde energi bjuder in till Öppet Hus Ekenhuset etablerar sig i ÖstergötlandVarannan skulle rata elbilen om bonusen försvannLokal lagring ska avlasta Göteborgs hamnModerniserar ytterligare två 400 kV-stationerSweco gör förstudie om flytande solpaneler i UgandaSpectra från SilvaAkademiska Hus toppar solcellsliganGratis kurstillfälle
9/16/2022
Nödstoppsknappar och positionsbrytare Den uppgraderade Volvo L25 ElectricSäkra framtidens elberedskapFler väljer en eldriven hantverkarbilVåra första Inspodagar - någonsin! Stora Enso har undertecknat ett avtal Verizon Business utser Sanjiv Gossain Stationär övervakningsenhet för datakablarNy servicemarknadschef på SweconÖka mångsidigheten och sänk kostnadernaArkemi ger ut handbok och digitala verktyg EU-parlamentets förslag om skogsbränslen måste stoppas
9/15/2022
Kan vibrationer vara ett stort problem för verktygsmaskiner?Volvo stödjer trans­formationen till eldrift Spara tid, utrymme och pengar Högsta lasersäkerhet vid mobila applikationerWithSecure™ går med i Cloud Security Alliance