LATEST NEWS

- News from the industry

Lasermätning med Romer mätarm

Portabelt mätsystem för enkel och snabb lasermätning
TB Metrology AB använder en Romer mätarm för att utföra mobila lasermätning hos kunder. Detta portabla mätsystem möjliggör enkel och snabb laserskanning av föremål med hög noggrannhet och stora mängder av inhämtade data.

Absolut arm 7-axel


En av de mest populära lösningarna för bärbar lasermätning är Absolut arm 7-axel från Hexagon som erbjuder både sondering och beröringsfri laserskanning i ett ergonomiskt paket. Den unika handledsdesignen och den lättanvända displayen ger användaren kontroll och möjlighet att välja mellan olika greppformer, storlekar och tillbehör. Modulariteten i Absolut arm 7-axel gör den till en mångsidig mätarm som kan användas för en mängd olika mätningar.

Fördelar med lasermätning


Fördelarna med lasermätning är många, inklusive snabb datainsamling, hög noggrannhet och minskade antaganden vilket minskar risken för kostsamma produktionsfel inom industrin. Dessutom möjliggör beröringsfri mätning av svåråtkomliga eller farliga områden på industrigolvet eller stora objekt.

TB Metrology AB är experter på lasermätning


TB Metrology ABs Romer mätarm med lasermätning möjliggör enkel och snabb mätning med hög precision. Tack vare Absolut arm 7-axel från Hexagon kan laserskanning utföras på ett ännu mer portabelt och mångsidigt sätt. lasermätningens många fördelar som snabb datainsamling och hög noggrannhet har gjort tekniken populär inom industrin och möjliggör mätning av svåråtkomliga eller farliga områden.
Contact information
Mailing address
Kungs­gatan 33
34131 Ljungby
Region
Ljungby
Kronobergs county
Sweden
Organization id:
556876-5944
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Niklas Bergqvist startade sin mättekniska bana på R-Man AB och har arbetat med mätteknik sedan 1997.

Sedan 2001 som konsult inom mätteknologi.

2012 bildades aktiebolaget Team Bergqvist AB.

2020 har verksamheten bytt namn till TBMX (TB METROLOGY) och införskaffat egen mätutrustning för hög precision. Vi hyr in oss i ett tempererat mätrum hos ID Modeller.

ID Modeller är specialister på verktyg, modeller, prototyper och fixturer. Dom kan bistå vid tillverkning av bland annat mätupplägg och fixturer för att underlätta mätning.

20 år i branschen med kunder inom fordons, sjukvårds, plast, gjut och rymdindustrin.

Vi har god kunskap om olika tillverkningsprocesser och deras påverkan på det slutgiltiga resultatet.

Vi har under åren skaffat oss ett brett nätverk med spetskompetens inom många områden.

Vi kan ha lösningen på era problem även om det inte gäller mätning. Vi ser inte problemen, vi ser möjligheter.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Niklas Bergqvist
037210425
0706635444

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen