LATEST NEWS

- News from the industry

Kunder testar högkvalitativa produkter

Inom verktyg och personligt skydd
TradeForce är ett varumärke som erbjuder ett brett utbud av högkvalitativa produkter inom verktyg och personligt skydd för den professionella marknaden.

Testat av elektriker
För att anpassa produkterna till svenska förhållanden så har Elektroskandia valt ut två elfirmor som ”testpiloter”, Din Elektriker i Stockholm samt NBE Stockholm.

– Det är viktigt att få ”inputs” från dem så vi tar fram rätt produkter och sådant som vi vet att marknaden efterfrågar. Med egen produktutveckling i Europa så har vi alla möjligheter att ta fram de verktyg som svenska elektriker verkligen behöver, säger Martin Cederström, marknadschef Installation Elektroskandia.

– För ett år sedan lanserades vårt eget varumärke TradeForce i Sverige och vi är glada och stolta över att våra kunder har tagit varumärket till sig och att det uppskattas att vi fokuserar på verktyg. Försäljningen ökar stadigt, såväl när det gäller TradeForce som för de andra välkända varumärken vi säljer.

– Sortimentet består idag av verktyg, men också fästmaterial, tillfällig el och batterier. Vi fyller på med nya produkter hela tiden och tittar på nya intressanta områden. De senaste nyheterna är att snart även bits och arbetshandskar kommer att ingå i sortimentet. Alla våra butiker har produkter från TradeForce i ett eget ställ.

Filip Gustafsson, NBE Stockholm AB
- Vi började testa verktyg från TradeForce i höstas. Det har bland annat varit olika tänger,bitssatser, spärrskaft och arbetshandskar. Vår spontana reaktion är att produkterna är av bra kvalitet, minst lika bra som dyrare märken. Det är också kul att vi kan lämna synpunkter på sådant som vi tycker kan förbättras eller som saknas i sortimentet. Jag hade bland annat önskemål om en kraftigare fogspruta, något man nu också tagit fram. Vi tycker TradeForce är ett välkommet tillskott på marknaden och att man fokuserar på verktyg för elbranschen är ju riktigt bra.

Anders Eriksson, Din Elektriker i Stockholm AB
- Vi gör mycket servicejobb och flänger och far mellan olika adresser. Då händer det verktyg kommer bort emellanåt och man behöver komplettera. Att det nu tas fram verktyg speciellt för elektriker ser vi bara som positivt. Vi har sedan i höstas testat en hel del av produkterna i TradeForce-sortimentet, bland annat verktygsväskor, mejslar, tänger och bitssatser och återkommit med såväl ris som ros. Något som stack ut positivt var deras handskar, som var jättebra och det till ett bättre pris än andra fabrikat. Vi får testa produkterna och efter några veckor hör Elektroskandia av sig och vill ha våra synpunkter. Jättekul att man lyssnar på oss som använder verktygen dagligen.

TRADEFORCE
är ett globalt varumärke som grundades 2005 och har sitt ursprung från Sonepar i Australien. Sortimentet består av handverktyg, säkerhetsutrustning och tillbehör för installationsmaterial som är framtagna och designade för proffs. Det utvecklades utifrån ett behov av utrustning som tål de tuffa miljöer och utmanande förhållanden som professionella entreprenörer står inför. Idag levererar TradeForce ett utbud av verktyg och skyddsutrustning och är ett exklusivt varumärke för Sonepar och Elektroskandia.

Anders Nordlöw
VD
Presskontakt
anders.nordlow@elektroskandia.se

LATEST NEWS

- News from the industry
6/20/2022
En av Gold Sweden’s Best Managed CompaniesDen mest kraftfulla dammsugaren* från MieleWenaas AS etablerar sig i SverigeNya rapporter ger djupare insikt om hybridarbete
6/17/2022
Höj trycket lokalt med hjälp av tryckluftClemondo satsar på miljövänliga produkterNu ska Dalarna locka fler utländska investerare20 företag får utmärkelsen Sweden’s Best Managed Companies 2022Elektrifiering av bioraffinaderier ger flerfaldig produktionsökningAudi gör det lättare att ladda elbilenNy bläckstrålemärkning till OEM Electronics maskinparkIndustrins förutsättningar inför avtalsrörelsenEaton utökar samarbetet med MicrosoftMiljonstöd möjliggör återvinning av komplex plast Sigma Technology lanserar ett nytt företagCisco presenterar lösningar för smartare, enklare nätverkNy injektionspistol sparar både arbetstid och resurser
6/16/2022
Förstå PulverbäddsfusionsteknikSvenska Mässan Gothia Towers satsar på solcellsanläggningSchneider Electric rankas på andra platsSnabbväxande installationsföretag med många strängar på sin lyraNy funktion möjliggör nätverkande kring Zoom-eventsElmopeder går undan nuCarlsberg elektrifierar lagertransporterna i HallandLambertsson växlar upp med förnybart bränsleBYGG.se lanserar ny offerttjänst för hantverksarbetenNio nya projekt vässar svensk 2D-branschRenta förenas med norrländska L E MaskinStorskalig odling av mikroalger Unit4 förvärvar danska Scanmarket
6/15/2022
ABB-robotar lyfter produktivitet och hållbarhet på Fårbo Mekaniska Omvänd osmos – StapelbarNy landschef för Ahlsell SverigeMimecast har köpts upp av riskkapitalbolaget Permira Sökmotorn för möbler och inredning i Sverige - FAVIFlyttstädning och annan städning för företagetHelsingborg startar Sveriges första kommunala AI-labbNy utbildning säkrar hållbara affärer i Sydsveriges näringslivElever på Järfälla gymnasium tilldelas BygmastipendietTranpenad förvärvar Eyes4workUltimo ledare inom EAM-teknologiNy Castrol studie i Norden kring nästa bilköpStor skillnad på epostskydd bland nordiska företag Peab utför renoverings­projekt för Helsingfors UniversitetssjukhusTaigatechs AI-lösning redo för marknadenJoanna odlar i ett Elfa-system!
6/14/2022
CAD-Design blir vanligare och vanligareVolvo CE påbörjar testning Ny lasertrackerplattform med ultralång räckviddBättre fiskelycka tack vare hållfast LesjöforsdetaljF-Secures nya allt-i-ett-skydd förenklar säkerheten Lambertsson etablerar nytt kundcenterNP Nilsson förvärvar och växer inom industriellt byggandeNu möts internationell gruvindustri i SkellefteåDigitaliseringen har fått yrkeshögskolan att satsa på fler programmerareOmedelbara offerter på CNC-bearbetningHydroscand Group AB förvärvar Anderstorp Hydraulik ABZipforce lanserar en ny generation portabla elmotorer för cyklarNya allroundmaskiner för effektiv palltransportVärldsledaren inom värmepumpar storsatsar på den svenska marknaden
6/13/2022
Optimal lösning – det är målet för varje projektABB visar upp framtiden för processautomation