LATEST NEWS

- News from the industry

Konsulttjänster inom mikroelektronik

Expertis som driver innovation
I en värld där teknologi ständigt utvecklas, spelar mikroelektroniken en allt viktigare roll. För företag som behöver integrera eller utveckla mikroelektroniska komponenter så behöver man samarbeta med företag som erbjuder specialiserade konsulttjänster. Genom att samarbeta med experter inom mikroelektronik säkerställer man att du som kund får tillgång till den senaste tekniken och de mest effektiva lösningarna.

Mikroelektronik


Mikroelektronik omfattar studiet och tillverkningen av små elektroniska enheter och komponenter, såsom kretsar, mikrochips och sensorer. Denna teknik är avgörande för att driva innovation inom allt från konsumentelektronik till medicinsk utrustning. Till exempel, i smarta telefoner möjliggör mikroelektronik ökad processorkraft och effektivare batterianvändning, medan inom medicinteknik kan det förbättra funktioner i allt från pacemakers till bärbara hälsoövervakningsenheter, vilket gör den essentiell för teknologiska framsteg i samhället.

Konsulttjänster


Mandalon Technologies tillhandahåller en bred portfölj av konsultationstjänster inom mikroelektronik såsom: ingenjörstjänster, projektledning, processutveckling och design av chip och sensorer. Genom dessa tjänster kan företag effektivisera sina utvecklingsprocesser och förbättra funktionaliteten i sina produkter. Att ta del av expertkunskap inom mikroelektronik är avgörande för att stanna i framkant i den snabbt föränderliga teknikvärlden.

Varför ska du ta hjälp av en expert?


Att integrera mikroelektronik kräver djupgående teknisk kunskap och tillgång till avancerad teknologi. Att samarbeta med experter inom området säkerställer att de bästa metoderna och teknologierna används, vilket kan leda till betydande kostnadsbesparingar genom minskad risk för produktionsfel och förseningar. Experter kan också bidra till snabbare projektgenomförande och ökad innovationsförmåga. Genom att ta hjälp av specialister inom mikroelektronik kan företag säkerställa högsta möjliga tekniska prestanda och effektivitet i sina utvecklingsprojekt, vilket i sin tur ökar konkurrenskraften på marknaden.

Mandalons erfarenhet


Med över 25 års erfarenhet inom mikroelektronikmontering och chip packaging har Mandalon Technologies en unik kompetens i att hantera komplexa mikroelektroniska projekt. Från trådbondning till kapsling och prototyputveckling, deras omfattande erfarenhet säkerställer att de kan erbjuda sina kunder de mest innovativa och effektiva lösningarna. Mandalons djupa kunskap inom chip & sensorer gör dem till en värdefull partner för alla företag som strävar efter tekniska framsteg.
Contact information
Mailing address
Bjärby Himmelslund 1
58561 Linghem
Region
Linköping
Östergötlands county
Sweden
Organization id:
556616-3670
Founded: 2001
Employees: 2
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Mandalon Technologies AB!

Vi är din packaging partner inom mikroelektronik, inkluderande ASIC’s, MEMS, sensorer och andra mikroelektroniska system.

Vi arbetar med, prototyp- och legotillverkning av mikroelektronik, från fåtal till mindre serier.
Kvalificerade chip packaging-tjänster; mikromontering av t.ex. ASIC, MEMS och sensorer; tråd-bondning, layout samt även med problemlösning.

Bondning och kapsling av ett chip, chip packaging, är ofta ett kort steg. Trots det korta steget har det en stor inverkan på hela produktens prestanda i slutänden. Mandalon Technologies har många års kunnande och erfarenhet av att bygga vitt skilda strukturer. Detta gör oss särskilt lämpade att på bästa sätt ta hand om ert chip och er chipmontering.

Med erfarenhet från sensorverksamheten inom S-SENCE på Linköpings universitet föddes företagsidén, och vi bildade Mandalon Technologies HB 1999. Ända sedan dess har vi monterat sensorer, MEMS-strukturer och ASICs. Vi byggde vårt eget mikromonteringslab 2001. Från och med 2002 är vi aktiebolag och genomförde ISO 9001:2008-certifieringen 2008 och sedan 2017 gäller certifiering enligt ISO 9001:2015.

Välkommen att kontakta oss!

Certifications

ISO 9001:2015

Contacts

Per-Erik Fägerman
0733 206050

Videos

Bondning

LATEST NEWS

- News from the industry
6/17/2024
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
6/11/2024
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin