FRIDAY, FEBRUARY 21 2020

LATEST NEWS

- News from the industry

Johan Edén är ny Försäljningschef på SoftOne Group

Johan Edén börjar som ny Försäljningschef för SoftOne Sverige AB den 12 augusti.
Som försäljningschef är Johan ytterst ansvarig för försäljningsavdelningen med sju personer och är även koordinerande för den Nordiska marknaden. Johan Edén ingår i koncernledningen för SoftOne Group.

Målsättningen är att stärka försäljningsorganisationen och att öka tillväxttakten för att tillvarata SoftOnes unika marknadsposition. SoftOne har idag en mycket stark ställning inom främst detaljhandeln och hantverkarbranscherna med molntjänsten SoftOne GO, vilket inkluderar strategiska samarbeten med flera av de största kedjorna. Utöver att öka marknadsandelarna inom dessa segment planeras nya marknadssatsningar.

Johan Edén kommer närmast från Intelliplan, som är marknadsledare inom Affärs- och HR-system gentemot bemanningsbranschen, där Johan har varit med och byggt upp Intelliplan som Key Account Manager och försäljningschef, samt ingått i ledningsgruppen för bolaget. Johan är utbildad civilingenjör från Lunds Tekniska Högskola.

”SoftOne har ett tidsmonopol med sin molntjänst SoftOne GO Affärs- och HR-System och det är viktigt att ta tillvara på detta. Johan blir en mycket viktig person i ledningen och jag ser fram emot att få jobba tillsammans med honom. Vi har ett starkt 2018 bakom oss och har tagit flera strategiska beslut för att stötta en ökad expansionstakt. Han kommer vara en nyckelperson för SoftOnes fortsatta utveckling och han har mitt fulla förtroende” säger Håkan Lord, CEO på SoftOne Group.

”Jag brinner för strategisk konsultativ försäljning och ser fram emot att öka försäljningstakten tillsammans med mitt säljteam. Jag har under en längre tid bevakat SoftOne och ser potentialen för stark expansion med molntjänsten SoftOne GO som är ett äkta Software As A Service (SaaS) Affärs- och HR-system som ligger i absoluta framkant på marknaden”, säger Johan Edén.

LATEST NEWS

- News from the industry
2/17/2020
CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2/14/2020
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!Nudging skapade säkrare byggarbetsplatsNy typ av konturmätning av gods Ökat intresse för Timbersports nybörjarläger – inte minst bland tjejer
2/13/2020
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2/12/2020
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2/11/2020
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredning
Advertisements