LATEST NEWS

- News from the industry

IFS Cloud får utökad AI-kapacitet

Den nya tekniken effektiviserar verksamheten
IFS lanserar nu produktnyheter för den senaste versionen av molnplattformen IFS Cloud 2023. Den nya versionen av IFS Cloud erbjuder nya funktioner som gör det möjligt för kunder att höja produktiviteten och utnyttja den nya tekniken för att effektivisera verksamheten samt uppnå hållbarhetsmålen.

I samband med denna lansering kommer IFS nyligen lanserade AI-arkitektur IFS.ai att hädanefter bäddas in direkt i samtliga av IFS produkter och branschspecifika lösningar. AI har nu blivit mer tillgängligt, vilket gör det möjligt för användare att simulera, optimera och automatisera horisontella och branschspecifika affärsprocesser för att snabbare få ut maximalt värde av den nya tekniken.
– Att accelerera den digitala transformationen är fortfarande en viktig prioritet för våra kunder, och de som gör det kommer att kunna använda AI mycket snabbare och få synliga operativa resultat och ökad produktivitet, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. I den här senaste versionen av IFS Cloud har vi hållit fast vid vår vision att göra det möjligt för kunder att leverera innovation direkt och säkerställa att det är enkelt att använda.

Optimerar användare, tillgångar och tjänster
IFS Cloud använder AI, ML, IoT och automation för att effektivisera processer relaterade till användare, tillgångar och tjänster, samt för att förbättra datakvalitet och regelefterlevnad.

• Maximera kapaciteten genom att kombinera affärsinsikter och intelligent automation. (Schemaläggning för tillverkning och optimering, ERP)
• Förbättra avkastning och kapacitet, minska kostnaderna och förbättra produktionskvaliteten (Intelligent Automation in Manufacturing ERP)
• Öka orderuppfyllelsen, höj produktiviteten och förbättra kundservice. (Supply Chain, ERP)
• Undvik förseningar av underhåll och minimera IT-administration. (Flygunderhåll)
• Maximera serviceteknikernas effektivitet och minimera de resurser som annars läggs på återbesök. (Planering och prognoser i Service Management)

Sammankoppling av globala verksamheter
IFS Cloud bryter ned dataprocesser och datasilos kopplade till geografiska platser, anpassar och sammanför människor med tillgångar för att bättre identifiera risker och möjligheter. Detta minskar komplexiteten, förbättrar kundservicen, minimerar driftstopp och säkerställer regelefterlevnad genom att integrera isolerade verksamheter och erbjuda avancerade funktioner:

• Kombinera viktig affärsdata och transaktionsuppdateringar för att optimera verksamheten för offshore-underhåll mellan land- och offshoretillgångar. (EAM)
• Upplev en effektiv och pålitlig leverans av tjänster med automatisering av processer längs hela den finansiella värdekedjan. (Service Management)
• Sänk kostnader och komplexitet och upplev snabb, effektiv signering av dokument med elektroniska signaturer genom Adobe-integrering. (Asset Management)

Uppnå hållbarhetsmål på ett lönsamt sätt
En stark position inom hållbarhet skapar ett långsiktigt värde. IFS Cloud är designat för att hantera och uppnå hållbarhetsmål på ett lönsamt och transparent sätt. Den senaste uppdateringen ger förbättrade möjligheter för alla branscher att utnyttja data för att mäta framsteg mot åtaganden, visa redovisningsansvar, återanvända komponenter, minska produktionskostnaderna och öka intäkterna.

• Få snabb tillgång till information gällande hållbarhet och energiförbrukning, material som används och mångfaldsrelaterad data. (Lobbyer i IFS Cloud)
• Spåra framsteg enkelt och exakt för att nå hållbarhetsmålen inom Scope 1 och 2. (IFS Cloud Emissions Tracker)
• Återanvänd komponenter för återtillverkning och minska produktionskostnaderna. (Supply Chain, ERP)

För mer information och detaljer, läs det engelska pressmeddelandet här.

LATEST NEWS

- News from the industry
2/26/2024
Klarar snöröjning i tuffa förhållandenSkärande verktyg för precision och effektivitetSäkerhetsoro bland svenska konsumenter Eaton lanserar DC snabb­laddare för elfordonBröderna Sjögrens Trafik firar 100 år som företag
2/23/2024
Forma framtiden med plåtbockning i 3DLuftfilterlösningar och aggregat för extrema miljöerUtforska vattenskärares mångsidighet och precisionISOBUS: En revolution för jordbruksmaskinerengcon lanserar ny storlek på markvibrator
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar