LATEST NEWS

- News from the industry

Idealiska maskiner för stora arbetsstycken

Klara av stora bearbetningsprojekt med arborrmaskiner
Valet av rätt maskin är avgörande när du står inför utmaningen att bearbeta stora arbetsstycken. Här spelar arborrmaskinen en central roll som en kraftfull lösning. Arborrmaskiner, som liknar horisontella fräsmaskiner i sin arbetsprincip, är perfekta för att hantera omfattande bearbetningsuppgifter. Deras förmåga att effektivt forma och bearbeta stora arbetsstycken gör dem oumbärliga inom industrin. Med hög precision och pålitlig prestanda är arborrmaskiner den idealiska maskinen för projekt där noggrannhet och kvalitet är av största vikt. De erbjuder en pålitlig lösning för de mest krävande bearbetningsbehoven.

Vad är en arborrmaskin?


Arborrmaskinen är en kraftfull bearbetningsmaskin som erbjuder många möjligheter. Den enkla principen är att arbetsstycket placeras bredvid maskinen, ibland på ett roterande bord, och därefter bearbetas av arborrens spindel. Denna flexibilitet och tillgänglighet gör det möjligt att effektivt ta itu med stora arbetsstycken och utföra olika bearbetningsuppgifter. Arborrmaskiner är idealiska för komplexa projekt där flexibilitet och noggrannhet är avgörande och erbjuder en imponerande lösning för att möta industriella bearbetningsutmaningar.

Fördelar med arborrmaskiner


I motsats till horisontella bearbetningscenter, som är omslutna för att skydda mot damm och vätska, är arborrmaskinen initialt mindre skyddad. Detta kan ses som en fördel eftersom tillgängligheten och flexibiliteten ökar avsevärt. Arborrmaskinen kan ofta röra sig i tre axlar och kan kompletteras med roterande bord som kan placeras på en extra axel. Detta gör det möjligt att bearbeta arbetsstycken från flera sidor, med undantag för den sida där elementet hålls.

En CNC-arborrmaskin kan bli en pålitlig partner i din produktion och hjälpa dig att öka produktiviteten och skapa mervärde för dina kunder.

Vårt sortiment av arborrmaskiner från branschens främsta tillverkare, FTP och DN Solutions, är utformat för att optimera inte bara effektiviteten utan också arbetsmiljön för dina produktionsarbetare.

Med en arborrmaskin från Duroc Machine Tool, kan du ta dina bearbetningsprojekt till nästa nivå och leverera resultat som imponerar, se mera på vår hemsida.
Contact information
Mailing address
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Visiting address
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Region
Alvesta
Kronobergs county
Sweden
Organization id:
556282-7633
Founded: 1986
Employees: 30
English description is missing, swedish description below.

Vi finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade bolaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag som är verksamma inom industri och handel.

Latest ads from Duroc Machine Tool AB

All 125 objects by this company

Agents

BIG, Japan (General agent)
Världsledande tillverkare av kraftspännchuckar. Fasverktyg och vändskärsfräsar.
Ceratizit, Switzerland
Komplett vändskärsprogram.
Conzella, United Kingdom
Doosan, Korea, Republic of (General agent)
(tidigare Daewoo) är en av världens största verktygsmaskintillverkare med en starkt ökande marknadsandel i Sverige och Europa. Doosan-gruppen är en av Koreas äldsta industrigrupper, grundat 1896 och startade tillverkningen av verktygsmaskiner 1976. Bred produktpalett av svarvar, fleropar och borrverk, avancerad teknik och enastående driftsäkerhet har gjort kunder och Doosan’s distributörer till vinnare. Huvudfabriken ligger i Changwon, Korea en timmes flygresa från Seoul. För Europamarknaden har Doosan ett supportcenter norr om Düsseldorf för reservdelar och service. Sedan 2010 är Doosan Technical Center öppnat hos Duroc Machine Tool
FORKARDT, Germany (General agent)
Svarvchuckar.
FPT, Italy (General agent)
Flerops maskiner
FRAISA, Switzerland (General agent)
Snabbståls- och hårdmetallfräsar, borrar och gängtappar.
HILMA, Germany (General agent)
Skruvstycken, fastspänningsutrustning.
HWR Spanntechnik, Germany
Präglingssystem för runda detaljer.
LANG, Germany (General agent)
Skruvstycken, präglingsutrustning, nollpunktssystem och automatiseringsutrustning.
MEP, Italy
Kapmaskiner för stål och metall.
MT Tool, Italy
Drivna verktyg.
Nagel, Germany
Heningsmaskiner och heningsverktyg.
NTR, United Kingdom
Verktygsrenovering.
OTT, Germany
Modulär spännteknik.
PIG, Netherlands (General agent)
Absorbenter.
RIGIBORE, United Kingdom
Arborrverktyg och stegverktyg.
Roemheld, Germany (General agent)
Fixturer och uppspänning
SAV Spann- Automations- Normteiletechnik, Germany
Magnetbord och magnetutrustningar.
Speroni, Italy
Verktygsförinställningsutrustning.
STARK, Germany (General agent)
Nollpunktssystem.
STEIDLE, Germany
Minimalsmörjning.
WAGNER, Germany
Drivna verktyg.
WITTE, Germany (General agent)
Fixtureringssystem, jiggar, mätutrustning.

Contacts

Lena Hammarström
0472-360 07
0767-761500
Anders Svensson
08-6302300
Mikael Högberg
0706706984
Robert Puekker
Sales manager Machine
+46(0)732542990
Christian Royal
+45 86 41 20 11

LATEST NEWS

- News from the industry
2/23/2024
High voltage water heaterFöretag extremt dåligt rustade Verizon Business skapar anpassad privat 5G-miljö Bästa företagsklimatet i Västerbotten 2026Två erbjudanden för lagerlogistik
2/22/2024
Förbättra din arbetsmiljöKvalitetssäkrade begagnade maskiner Tydlighet vid installations­märkningCarita Nero blir ny vd på KlaravikÖka effektiviteten i din tillverkningsprocess
2/21/2024
Det är viktigt att förstå termografins användbarhetFörsäkra dig om att hörseln inte tar skada vid arbetetUpptäck våra senaste produkterEn ny hydraul­cylinder eller renovera de befintliga? Mångsidiga verktyg för formning och bockning
2/20/2024
Effektiva lösningar för industriell luftkomprimeringEn väsentlig kugg i energi­försörjningens maskineriINTELLilight - Testa dig fram för bästa ljuset för stundenStranda AB har investerat i en ny bandsågautomatRätt lyftverktyg är kritiskt för effektiva lyftningar
2/19/2024
Vill du veta hur avfuktning fungerar ?Fiber billigare och ger högsta hastighet i kontorsfastighetCoGig och SSAB i samarbeteWavin förutspår ökad marknadsandel 2024 Unik energilösning för hållbara bostäder