LATEST NEWS

- News from the industry

Hubspot lanserar två nya AI-drivna verktyg

v
HubSpot, CRM-plattformen för växande företag, har lanserat två nya verktyg som drivs av artificiell intelligens (AI) - Content Assistant samt ChatSpot.ai. Dessa verktyg kommer att hjälpa företagets kunder att spara tid och samtidigt skapa bättre dialoger med sin publik.

Tanken är att Content Assistant och ChatSpot.ai ska skapa effektiviseringar för marknadsförings-, försäljnings- och kundtjänstpersonal. Verktygen bygger på HubSpot's tidigare investeringar i AI, inklusive konversationsintelligens (CI), verktyg för datakvalitet, databerikning, prediktiv AI, innehållsoptimering med mera. Verktygen byggs på branschledande system för artificiell intelligens från OpenAI.

Content Assistant:
Hjälpredan Content Assistant, som lanseras i privat beta, hjälper marknadsförings- och försäljningsteam att tänka kreativt, skapa innehåll och dela med sig av detta innehåll på bara några minuter. Bland annat kan Content Assistant:

• Föreslå bloggtitlar som är relaterade till en produkt eller tjänst och sedan generera en komplett skiss för ett blogginlägg baserat på vald titel.
• Snabbt skriva innehåll för blogginlägg, landningssidor, webbsidor, e-postmeddelanden för försäljning och marknadsföring samt artiklar i kunskapsbanken.
• Strömlinjeforma arbetsflöden för innehållsmarknadsföring på ett och samma ställe, vilket sparar tid och energi.

ChatSpot.ai:
ChatSpot.ai lanserar i offentlig alfa och hjälper HubSpot-kunder att utföra en mängd olika uppgifter med hjälp av en chattbaserad användarupplevelse med ett språk som känns naturligt. Verktyget hjälper användarna att:

• Lägg till kontakter och företag i HubSpot CRM.
• Skapa anpassade rapporter som rör marknadsföring, försäljning och kundtjänst.
• Ta fram säljmaterial som är anpassade till mottagaren.

– Vi upplever en stegvis förändring i hur människor arbetar. På HubSpot är vårt mål att hjälpa företag att få djupare kontakt med sina kunder. Vår nya AI-drivna innehållsassistent hjälper dem att skapa kvalitetsinnehåll snabbare och enklare, för att bättre stötta sina kunder, säger Andy Pitre, EVP of Product på HubSpot, och fortsätter:

– Framsteg inom AI har också potential att förändra hur människor använder och interagerar med programvara. Vi är glada över att lansera ChatSpot.ai för att experimentera med hur vi kan göra vår programvara ännu enklare att använda, och vi bjuder in våra kunder att följa med oss när vi lär oss tillsammans.

Pernilla Jungåker
Marknadsansvarig för Hubspot i Norden och Benelux-regionen.
pjungaker@hubspot.com

LATEST NEWS

- News from the industry
3/24/2023
Ny studie från DescartesSå räknar du hem en smartare lösningNy fästmassa ska sänka CO2-avtrycket 3D-tillverkning skapar nya möjligheter på Seco ToolsFeintool och SITEC stärker samarbetet i Europa
3/23/2023
Tekniska utrustning i byggnaderVolvo CE introducerar Connected Load Out Weigh in Motion-teknik Skyddsfärg avsedd att förhindra korrosionCastrols samarbete med Submer
3/22/2023
Upp till 62% trycklufts­besparing Ökad detaljhandel vid laddplatser Fortsatta fossilfria framstegSäkert halkskyddGlobala fordonstillverkare
3/21/2023
Henkel erbjuder heltäckande monteringslösningarRobotCenter Laxå exporterar till FrankrikeABB lanserar filmserien Unstoppable Nu börjar vägen mot prispallen i EuroSkillsNy agentur
3/20/2023
Väderstad bygger ut fabrikenVälkommen till LogiMAT 2023Flexibla ventilationsexperterSwecon och Lantmännen i gemensam satsning Duntäcke för dig som arbetar inom industrin