LATEST NEWS

- News from the industry

HPE Aruba Networking utökar portföljen

Hjälper företag att möta växande nätverks- och säkerhetskrav
HPE Aruba Networking ökar fokus på SMB-verksamheten för att hjälpa kunderna att anpassa sig till större behov av säkerhet och bandbreddsintensiva molnapplikationer med en ny 2,5 GbE switch och Wi-Fi 6 accesspunkt.

Hewlett Packard Enterprise (NYSE: HPE) tillkännagav idag nya produktinnovationer för att hjälpa små och medelstora företag (SMB) att förbättra kundnätverk med snabbare hastigheter, ökad kapacitet och stärkt säkerhet.

HPE Aruba Networking introducerar Aruba Instant On AP22D, en Wi-Fi 6 accesspunkt, och Aruba Instant On 1960 stackningsbar switch med 2,5 GbE, båda utformade för att optimera nätverksprestanda för anställda och ge en smidigare upplevelse för kunder, gäster och IoT-enheter.

Eftersom många små och medelstora företag flyttar sina arbetsbelastningar till molnet och upplever en betydande tillväxt av dataintensiva applikationer, som strömmande video på slutenheter, har kraven på deras nätverk också ökat, med ett ökat fokus på nätverkssäkerhet och förmåga att hantera åtkomst till sina nätverk.

Kombinationen av accesspunkten Aruba Instant On AP22D och den stapelbara switchen Aruba Instant On 1960 är idealisk för små och medelstora företag med höga datakrav och ett växande antal anslutna enheter som ansluter till nätverket. De nya produkterna är utformade för att sömlöst och säkert hantera trafikvolymer som genereras av ett växande antal anslutna enheter.

"Små och medelstora företag letar efter högpresterande, lättanvända och prisvärda nätverk med molnflexibilitet som gör att de kan expandera sina nätverk tillsammans med sina företag", säger Amol Mitra, vice president och general manager, HPE Aruba Networking global små och medelstora företag.

"HPE Aruba Networking förenklar nätverksdistribution och hantering via en intuitiv mobilapp som levererar ett enkelt, smart och säkert erbjudande för SMB-kunder."

Aruba Instant On-serien gör det möjligt för små och medelstora företag att driftsätta ett höghastighetsnätverk som är enkelt att installera, hantera och underhålla. De nya produkterna som introduceras idag fortsätter att främja HPE Aruba Networkings edge-to-cloud-strategi genom att erbjuda ett intuitivt och skalbart nätverk till ett överkomligt pris. Det är särskilt passande då IDC Research1 spår sig att de flesta små och medelstora företag kommer att öka sina IT-budgetar i år:

Aruba Instant On AP22D Wi-Fi 6: En accesspunkt som effektivt kan hantera flera anslutningar med bästa möjliga hastighet, vilket också gör att fler enheter kan komma åt nätverket utan att uppleva flaskhalsar eller prestandaförsämring.

Aruba Instant On 1960: En stackningsbar switch med 2,5 GbE, vilket gör det enkelt att expandera nätverket i takt med att organisationen växer. Med möjligheten att stapla flera switchar kan kunderna lägga till fler portar och kapacitet utan betydande tilläggsinvesteringar.

Funktionerna i de nya produktinnovationerna inkluderar:
• Switchen Aruba Instant On 1960 är tillgänglig för molnstackning eller normal fysisk stackning, med möjlighet att hantera flera switchar som en enda stack.

• Multisite management för att hantera trafik på olika platser i verksamheten.

• Policyhanteringsfunktioner kan skapas för att automatiskt hantera enheter och tjänstekvalitet (QoS) för olika typer av åtkomst för flera användare.

• Inga dolda avgifter eller kostnader för användarabonnemang.

Den stackningsbara multigigabit-switchen Aruba Instant On 1960 är nu tillgänglig att beställa med leverans från och med Q4 i HPE:s räkenskapsår 2023. Även Aruba Instant On AP22D, följer samma tidtabell.

Läs mer om hur HPE Aruba Networking hjälper småföretag i "Always-on Networking for Always-on SMBs".

Här finns mer produktinformation om Aruba Instant On från HPE Aruba Networking.

1 Källa: IDC, 2023 Worldwide SMB Market Profile Update, Doc: #US50572423, April 2023

Ytterligare resurser
För mer information, besök HPE Aruba Networking. För nyhetsuppdateringar i realtid, följ HPE Aruba Networking på Twitter och Facebook, och för de senaste tekniska diskussionerna om mobilitet och produkter, besök Airheads Community på community.arubanetworks.com.

Mediakontakt
Geelmuyden Kiese
Jonas Klar
jonas.klar@gknordic.com

LATEST NEWS

- News from the industry
9/25/2023
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
9/22/2023
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
9/21/2023
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
9/20/2023
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso