LATEST NEWS

- News from the industry

HMS Networks lanserar Ewon Talk2M Visualization

Enkelt upptäcka problem och förbättra effektivitet
Med Talk2M Visualization får maskinbyggare ett snabbt och kostnadseffektivt sätt att visualisera maskindata och få tillgång till dashboards med historiska data - även aviseringar och rapporter. I och med detta erbjuder HMS en färdig IoT-lösning som underlättar och förbättrar beslutsprocesser relaterade till maskiner.

Högre krav på maskinbyggare
Industrimaskiner måste servas och underhållas under hela sin livslängd, men underhåll är dyrt och kundernas förväntningar på support ökar samtidigt som nertid blivit oacceptabelt bland maskinanvändare.

Dessutom behöver servicetekniker hantera ett större antal maskiner. För att fortsätta vara konkurrenskraftiga måste maskinbyggare även ständigt förbättra maskinerna.

Nyckeln till att dra nytta av vinsten från en ökande kundbas - utan att öka kostnaderna - är att skaffa sig full insikt i maskinens prestanda och status. Genom att visualisera data från maskinerna, får både maskinbyggare och servicetekniker den information de behöver för att förbättra supporten och kunna fatta bättre beslut.

Ny visualiseringsfunktion
Den nya visualiseringsfunktionen i Ewon Talk2M gör det möjligt för maskinbyggare att enkelt visualisera maskindata för att studera trender, skapa dashboards, ställa in larm och ge användarkontrollerad tillgång.

Maskindatan samlas in av en Ewon Flexy-gateway, som i sin tur är ansluten till den beprövade och pålitliga industriella molnlösningen Ewon Talk2M. Idag finns fler än 400 000 maskiner som redan är anslutna via Talk 2M.

"Med den nya visualiseringsfunktionen får maskinbyggare modern, säker och komplett supportlösning, även om de har en liten verksamhet”, säger Sébastien Thinnes, produkt- och marknadschef på HMS Networks Business Unit Ewon.

HMS Industrial Networks AB
Box 4126
300 04 Halmstad
Sweden
Telefon: +46 35 17 29 56
thc@hms.se

https://www.ewon.biz/contact
Press Contact:
HMS Networks
Patrick Siméons
pasi@hms-networks.com
Marketing Manager, BU Ewon
thc@hms.se

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen