Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens - industritorget.com
MONDAY, MAY 25 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens

André Francois, vd på Happy at Work i mitten tillsammans med Minel Aykut och Rasyad Yosof
Happy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferens Happy at Work har blivit utvalt som ett beta-startup i årets upplaga av WebSummit 2019. De är även utvalda bland tusentals sökande att pitcha under konferensen.

Utöver detta är Happy at Work också ett av de svenska bolag som valts ut att ingå i Business Swedens team under konferensen.

Därmed får deras digitala tjänst för att löpande följa upp arbetsmiljön på företag möjligheten att fortsätta nå ut på den globala marknaden.

Web Summit, som hålls i Lissabon under nästa vecka, har tiotusentals besökare inklusive storbolag som Google och Microsoft och knyter samman företag från hela världen.

Under konferensen kommer startups från hela världen ha tillfällen till affärsutveckling, nätverkande och finansiering. Bolagen får möjlighet att presentera sina affärsidéer till en stor publik. I det avseendet ger Web Summit en ganska unik chans att nå ut till många företagsledare, finansiärer och samarbetspartners som under några dagar befinner sig under samma tak.

“För oss innebär Web Summit 2019 en stor möjlighet! Det är ett bra sammanhang för oss att vara en del för att fortsätta vår global satsning. Det ska bli kul att få vara en del av Business Sweden’s team under de här dagarna och träffa andra spännande startups från Sverige”.säger André Francois, vd och medgrundare, Happy at Work.

”Vi är även inbjudna till Svenska Ambassaden i Lissabon med anledning av Web Summit. Det är kul att se hur starka nätverk och kluster Sverige har ute i Europa. Jag ser verkligen fram emot de här dagarna!” avslutar André Francois.

Happy at Work är ett tillväxtbolag som deltar i inkubationsprocessen i Företagsfabriken i Kronoberg.


André Francois
vd
andre.francois@happyatwork.se
073-774 46 33

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2020
Växande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
5/14/2020
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
5/13/2020
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
5/12/2020
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switchar
Advertisements