LATEST NEWS

- News from the industry

Högsta EMC klassifice­ringen för militärt bruk

Läs mer om de framstående specialfordonen
Achleitner i Wörgl, Österrike, arbetar med design, utveckling och produktion av specialbyggda karosser och släpvagnar. Dessutom tillverkar de specialfordon för polisen, militären och paramilitära ändamål. I Wörgl anpassas och tillverkas alla fordon enligt kundspecifikationer. HMV Survivor I har TYRIs VL6, en smal LED-arbetslampa med högsta EMC-klassificering - ett måste för polis och militär.

När TYRI började utveckla LED-lampor för gruvdrift, byggnation, jordbruk och skogsbruksmaskiner 2006, lades särskild vikt vid elektromagnetisk kompatibilitet. Vid den tiden bestämde sig TYRIs forsknings- och utvecklingsavdelning för att sikta på högsta möjliga EMC-klass enligt CISPR 25 för alla LED-produkter. Under många år samarbetade de med externa EMC-laboratorier, men detta förlängde utvecklingstiden för nya produkter avsevärt.

År 2016 bestämde sig TYRIs ledning för att investera i ett eget EMC-laboratorium för att bli oberoende av externa testinstitut.

Håkan Dalsvik, en elektronikingenjör, ansvarar för EMC-mätningarna på TYRI och ger insikt i sitt arbete. Han har arbetat som "Senior Electronics Engineer" sedan 1999, och testar hur väl elektriska komponenter fungerar i en elektromagnetisk miljö utan att orsaka elektromagnetiska störningar.

Störningar kan uppstå genom kabeldragningen, luften eller genom elektrostatisk urladdning – ESD. Eftersom TYRIs LED-strålkastare innehåller elektronik, genomgår varje nyligen utvecklad produkt omfattande EMC-testning.

"När vi stöter på problem under våra EMC-tester, som flimmer i ljuset, kan vi nu agera omedelbart. Vi har en hög kompetensnivå i EMC-frågor och genomför våra tester med precision," säger Håkan Dalsvik. Håkan tillhandahåller våra OEM-kunder med EMC-protokoll, som inkluderar resultaten av: • Ledda emissioner och strålande emissioner • Ledda immunitet och strålande immunitet

Videor om detta kan hittas på https://tyrilights.com/tyri-light-academy/
Contact information
Mailing address
Aröds Industriväg 78
41705 Göteborg
Region
Göteborg
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556382-3037
Founded: 1990
Employees: 55
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till TYRI Sweden AB!

STRÄVAN EFTER OPTIMAL LJUSFÖRDELNING.
Många kan tillverka en lampa, men få har lika djupgående kunskaper om optisk teknik som TYRI. Vi utvecklar våra egna produkter och koncept, och vi skapar skräddarsydda arbetslampor som tillgodoser både dagens och framtidens behov i nära samarbete med våra kunder. Allt med högsta kvalitet in i minsta detalj.

SKRÄDDARSYTT AV TYRI – VI ÄR DIN DESIGNPARTNER.
Inom fordonsindustrin har design alltid varit mycket viktigt. Lamporna på en personbil är ett av de viktigaste designelementen och en tydlig varumärkessymbol. Lamporna blir nu allt viktigare även för tunga fordon. TYRI är både en strategisk och taktisk designpartner.

Vi axlar gärna rollen som strategisk designpartner tillsammans med dig som fordonstillverkare (OEM), ett samarbete där vi fungerar som belysningsspecialist och där vi integreras i ert designteam. Vi arbetar även med taktisk design där vi anpassar befintliga produkter efter kundens unika önskemål.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from TYRI Sweden AB

All 1 objects by this company

The company's services/products

Electronic components: Lighting, Work light

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Peo Axelsson
0705401412
Anders Wärnman
+46 706 49 71 99

Videos

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.

TYRI INTELLilight - Världsnyhet med uppkopplade arbetslampor. Dimbara, justerbar färgtemperatur m m.
TYRI Test labb - Så testas arbetslampor i världsklass
TYRI EMC testlabb - Håkan Dalsvik berättar om vikten av elektromagnetiska störningar för arbetsbelysning

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper