LATEST NEWS

- News from the industry

Högkvalitativa transporttankar från MPP

Välutvecklade och genomtänkta produkter
Som ledande leverantör av högkvalitativa transporttankar är vi på MPP glada över att kunna erbjuda våra kunder de mest välutvecklade och genomtänkta produkterna på marknaden. Våra transporttankar är speciellt utformade för att erbjuda smidighet, säkerhet och långvarig hållbarhet. Vi arbetar ständigt med att förbättra våra produkter för att möta våra kunders behov, såsom behovet av mobila tankar.

Mobila tankar från MPP


Mobila tankar är en praktisk lösning för de företag som behöver transportera bränsle eller andra vätskor till olika platser. Våra mobila tankar finns i olika storlekar och kapaciteter, såsom vår populära Transporttank 3000 L. Dessa mobila tankar är utrustade med en mängd funktioner som gör dem lätta att använda och flytta runt.

Studor Entreprenad använder mobila tankar från MPP


När Studor Entreprenad behövde en inbrottsskyddad transporttank som både var smidig och tillräckligt stor vände de sig till oss på MPP. Martin Dahllöf som är VD på Studor Entreprenad såg fördelar med transporttankens utformning samt att man också kunde ställa saker ovanpå den.

”Transporttanken har fungerat utmärkt och den är lätt att flytta. Ett av skälen till att vi valde MPP:s transporttank är att den är inbrottsskyddad, vilket är väldigt viktigt för oss. Vi kan absolut rekommendera tanken till andra företag,”.

Är du också intresserad av en inbrottsskyddad mobil tank för ert företag behöver ni bara kontakta MPP så hjälper dom er att hitta rätt tank för rätt arbete.
Contact information
Mailing address
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Visiting address
Fjärås Industriväg 17
43974 Fjärås
Region
Kungsbacka
Hallands county
Sweden
Organization id:
556857-0179
Founded: 2004
Employees: 8
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till MPP Sverige AB!

Bränslehantering på ett säkert och smidigt sätt

MPP låter tillverka godkända dieseltankar, tankstationer och cisterner som är utvecklade för det nordiska klimatet. Vi levererar till kvalitets och funktionsmedvetna företag inom en rad olika branscher. MPP är en engagerad partner vars produkter – alltifrån mobila bränsletankar till kompletta tankanläggningar – är välbyggda, trygga och enkla att använda.

Titta gärna närmare på vårt utbud och kontakta oss idag.

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Albert
0300-521 930
Vilhelmsson, Marcus Wilhelm
0300-521 930
Kontakt
0303521930

Videos

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³

MPP:s Transporttank Extreme 1-3m³
MPP Tankstation
Kundcase Halltorps entreprenad om MPP:s pickuptank
Flaklockstank för diesel
Transporttank Compact 1 - 3m³
Stationära Cisterner 2 till 7 m³
Kundcase FH Skog - Flaklockstank aluminium 200 liter
Tank & Redskapsvagn för Borrigg
MPP:s pickuptank i aluminium

LATEST NEWS

- News from the industry
6/2/2023
Peter tävlar i världsfinalen i entreprenörskapCastellumfastighet i Hyllie först att erhålla certifiering
6/1/2023
Serviceinriktade säkerhets­lösningarÄnnu en årskull av fram­tidens ledare examineradABB presenterar revolutionerande konceptGesac imponerar - IgenSå väljer du rätt jordfels­brytare
5/31/2023
Alicat flödes- och tryckinstrument Tjäna pengar och bidra till återvinningVerderflex Slangpumpar från Telfa Maskinförsäljning - Ny grävmaskin eller hjullastare?Entreprenadmaskiner på auktion
5/30/2023
Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har alltGlobal marknadsplats för begagnade maskinerHårdhetsprovare: Vad är det och varför är det viktigt? Industriell 3D-mätning med hjälp av TBMXMandalons tips vid design av chip och sensorer
5/29/2023
Vepax: Komplett lösning för verktyg och maskinerEn lång kedja av flexibla lyftRope Access: En effektiv lösning på fågelproblemPersonskydd - en investering i säkerhetSäker truckhantering på arbetsplatsen