LATEST NEWS

- News from the industry

Grundstenen för pålitliga VVS-system

Därför bör högkvalitativt rörmontage prioriteras
Rörmontage är en kritisk komponent inom många industriella och kommersiella applikationer. Den omfattar installation och underhåll av rörsystem som är avgörande för driftsäkerhet och effektivitet i moderna anläggningar.

Vad innebär rörmontage?


Rörmontage innefattar processen att installera rörsystem som transporterar vätskor, gaser och ibland fasta material genom industriella anläggningar och byggnader. Detta kräver noggrann planering, mätning och skärning av rör, samt svetsning och montering för att säkerställa tätning och hållbarhet.

Inom vilka användningsområden är rörmontage viktigt?


Rörmontage är avgörande för en mängd olika användningsområden och branscher där tillförlitliga rörsystem är nyckeln till säker och effektiv verksamhet. Dessa inkluderar bland annat:

Industriell produktion: Fabriker och produktionsanläggningar som kräver precisionsmässig distribution av kemikalier, ånga, och andra processvätskor.

Energi och kraftverk: Kärnkraft, vattenkraft och fossilkraftverk där säker hantering av vätskor och gaser är avgörande för drift och säkerhet.

Bygg och infrastruktur: Installation av vattenledningar och avloppssystem som är grundläggande för moderna städer och samhällen.

Vattenbehandling: Reningsverk där rörmontage krävs för att säkerställa effektiv rening och distribution av vatten.

HVAC-system: Värme-, ventilation- och luftkonditioneringssystem i kommersiella och bostadsbyggnader som kräver noggrant rörmontage för optimal luftkvalitet och temperaturreglering.

Effektivt och korrekt utfört rörmontage är essentiellt för att säkerställa systemets integritet, minimera läckagerisken och förlänga anläggningens livslängd.

Därför är det så viktigt


Att ha korrekt utfört rörmontage är grundläggande för säkerheten och funktionen i många system. Felaktiga installationer kan leda till allvarliga problem, inklusive läckor, korrosion och i värsta fall systemhaverier. Korrekt rörmontage garanterar systemets integritet och minskar risken för dyra underhåll och reparationer.

Pipeweld - Certifierade experter


Pipeweld är en framstående aktör inom rörmontage, med över 21 års erfarenhet. Företaget erbjuder allt från svetsning till fullständig installation av rörsystem. Med certifierade svetsare inom metoder som:

• Autogen (311) quality level B, stål
• Elektrode (111) quality level B, stål och rostfritt stål från 2mm tjocklek
TIG (141) quality level B, stål och rostfritt stål från 0,7mm tjocklek
• MIG - MAG (131-135), stål och rostfritt stål från 2mm tjocklek

Med dessa kompetenser så är Pipeweld redo att designa och anpassa projekt specifikt för kundens behov, vilket inkluderar tillverkning av rördelar och fullständig systeminstallation.
Deras tjänster sträcker sig över hela Skandinavien och erbjuder samarbetsavtal med fast pris eller timbaserade alternativ, vilket garanterar transparens och kostnadseffektivitet. Med en omfattande kvalitetskontroll utförd av tredje part, garanterar Pipeweld att alla installationer möter de högsta standarderna.

Om du söker en pålitlig partner för ditt nästa projekt inom svetsning eller rörmontage, kontakta Pipeweld. Hör av dig idag för en konsultation eller för att få en offert anpassad för just dina behov!
Contact information
Mailing address
Söderberga Gårdsväg 65 Lgh 1202
16252 Vällingby
Visiting address
Skrak­gränd 7 - 1804
12349 Farsta
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
559159-8098
Founded: 2018
Employees: 4
welcome to Stinsnenman Sverige AB

We specialize as a subcontractor in the construction of various pipelines, heating pipelines, gas pipelines with large and small diameters and other technical systems related to pipelines.

We work in the following industries:

Heat production and transport
Water treatment plants
Oil refinery terminals
Abundance terminals
Cooling system
Cellulose factory
Food industry

We offer:

High quality and fast results
Individual approach to your particular project
Flexibility

Welcome to contact us.

Certifications

AAA – ID06 – ISO 3834-3:2005 – ISO 9001:2000 – SS-EN 1090-2:2009 EXC4

Contacts

Ilja Arhipov
+37255511401

Videos

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning

Sälen 2018, Swedish #processindustrin #svetsentreprenad #industriell tillverkning
Lund, Sweden, 2019 #svetsning #kulvertsvetsning
Miljövänligare fjärrvärme i unikt projekt.
Sverige promo 2019

LATEST NEWS

- News from the industry
6/18/2024
Förstå hur chip packaging fungerarSKF satsar på framtidens operatörerEuropas nya generation rymdraket Ariane 6Genomförandebeslut på platsVälkommen på exklusiv förhandsvisning
6/17/2024
Framtidens robotikABB, DHL och Scania i samarbeteRamström levererar förnybara miljöoljorSvårare att få företagslån Sanktioner kan vara en utmaning
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI