LATEST NEWS

- News from the industry

Goda nyheter för din uteplats!

Ta en titt på det senaste i vårt breda sortiment
Nu har vi uppdaterat utesortimentet med bänkar och bänkbord för trevliga stunder utomhus.

Varför inte ta tillfället i akt att förnya uteplatsen och skapa en stimulerande och energigivande utemiljö för medarbetarna? En stund i sol och frisk luft, även om det är kort stund, gör stor skillnad för allmänt välmående och kan också förbättra produktivitet.

Det finns med andra ord bara goda anledningar att ge uteplatsen lite kärlek. Och med sommaren precis runt hörnet är ingen tid mer idealiska än just nu. Ta en titt på det senaste i vårt breda sortiment och låt dig inspireras!

Bord med bänk PARK
Ett klassiskt picknickbord med bordsyta, bänkar och ryggstöd i tåligt akaciaträ. Det naturliga valet för trevliga samtal, lunch och fikastunder i utemiljö.

Bord med bänk PICNIC
På ett picknickbord med extra långa bänkar kan fler sitta tillsammans! Det gör detta bänkbord till ett självklart val för den lite större uteplatsen.

Parkbänk ARCTIC
Riktigt stadig och modern parkbänk med ett ryggstöd att bekvämt luta sig tillbaka mot. Dessutom tillverkad i tåliga material som står emot vädrets tuffa påfrestningar.

Möbelgrupp VIENNA + PIAZZA
Bord och stolar som klarar tuffa väderförhållande och dessutom är nästintill underhållsfria? Det får du med denna möbelgrupp. Perfekt för utemiljöer där en trevlig sittgrupp behövs!

En inbjudande mötesplats
Ge dina medarbetare möjlighet att sitta ute och samla ny energi av en stund i solen. Med inbjudande utemöbler av hög kvalitet är det lätt att skapa en uteplats där glada kollegor kan ha det trevligt tillsammans. En plats som är perfekt för både avkoppling och att bygga gemenskap. I vårt sortiment finns alla utemöbler du behöver. Ta reda på vilka som bäst passar din arbetsplats!

Redo för sommaren?
Det kan vara trist att sitta inomhus på kontoret när solen skiner utanför. Speciellt under semestertider då du är extra medveten om vilka fina dagar alla semesterlediga får och du missar. Deppa inte! För vi vet hur du får ut det mesta av sommaren trots att du jobbar. Vi har samlat åtta smarta knep och förslag till roliga aktiviteter som du kan göra med kollegorna. Testa dem!

Prata med en expert
Vårt mål är att hitta den bästa lösningen för dig. Kontakta oss och ta första steget mot en välplanerad arbetsplats.

Customer Service
Telefon: 035-180 500
E-mail: order@ajprodukter.se
Chatt: Chatta med oss på vår hemsida

LATEST NEWS

- News from the industry
6/17/2024
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
6/11/2024
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin