LATEST NEWS

- News from the industry

Frigör ditt företags potential med automatisering

Automatisering - lösningen för ökad produktivitet
Automatisering är ett av de snabbaste sätten att öka avkastningen på investeringen i en CNC-verktygsmaskin. Duroc Machine Tool har en lång och framgångsrik historia av att leverera automatiseringslösningar till våra kunder, vilket hjälpt dem att uppnå ökad produktivitet och lägre kostnader.

Fördelarna med automatisering


Automatiseringssystem är utformade för att ge tillverkare ökad produktivitet, minskade arbetskostnader, förbättrad kvalitet, flexibilitet och möjlighet att uppfylla allt strängare ledtider. Duroc Machine Tools automatiseringslösningar tar dina produktions- och bearbetningsprocesser till nästa nivå genom att eliminera behovet av manuella processer och förbättra din driftseffektivitet.

Våra automatiseringslösningar


Duroc Machine Tool är alltid i framkant av teknisk utveckling och våra applikationsingenjörer har expertkunskapen som krävs för att designa, utveckla och installera skräddarsydda automatiseringssystem och lösningar som uppfyller dina behov.

Vi erbjuder en av de mest omfattande automatiseringslösningarna på marknaden med kollaborativa robotar (cobots) från Doosan Robotics, som vi kallar "Duroc Automation". Vi erbjuder också RoboTrex Automationssystem, som består av industrirobot, kontroller, automatiseringsvagn, spännanordning och nollpunktssystem, samt DN Solutions portallastarsystem, som är enkelt att installera och använda och stödjer snabba nyckelfärdiga system.

Automatisering - nyckeln till ökad effektivitet


Med automatisering kan du ta din produktion till nästa nivå och öka din effektivitet samtidigt som du minskar dina arbetskostnader. Kontakta Duroc Machine Tool idag för att få hjälp med att hitta rätt automatiseringslösning för dina behov.

Duroc Machine Tool


Duroc Machine Tool är en nordisk och baltisk leverantör av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin som till exempel svarvar. Med företräde på sju marknader, inklusive Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, har företaget blivit den största i sin bransch i regionen. Duroc Machine Tool har ställt upp sitt motto som "simply better performance" och siktar på att hjälpa sina kunder att uppnå bättre resultat.

Med en fokusering på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, prioriterar företaget ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer. Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade företaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag inom industri och handel.
Contact information
Mailing address
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Visiting address
Sned­gatan 1
34250 Vislanda
Region
Alvesta
Kronobergs county
Sweden
Organization id:
556282-7633
Founded: 1986
Employees: 30
English description is missing, swedish description below.

Vi finns för närvarande representerade på sju marknader: Danmark, Estland, Finland, Lettland, Litauen, Norge och Sverige, vilket gör oss till den största leverantören av maskiner, verktyg, service och support till verkstadsindustrin i Norden och Baltikum.

Vårt motto är ”simply better performance” och vi anser att vår roll är att ge dig förutsättningar för att prestera bättre. Vi fokuserar på goda arbetsrelationer, öppen kommunikation och sunt förnuft, vilket vi ser som ett recept för ett gott samarbete över nationsgränser, språk och kulturer.

Duroc Machine Tool är en del av det börsnoterade bolaget Duroc AB som äger, driver och utvecklar företag som är verksamma inom industri och handel.

Latest ads from Duroc Machine Tool AB

All 125 objects by this company

Agents

BIG, Japan (General agent)
Världsledande tillverkare av kraftspännchuckar. Fasverktyg och vändskärsfräsar.
Ceratizit, Switzerland
Komplett vändskärsprogram.
Conzella, United Kingdom
Doosan, Korea, Republic of (General agent)
(tidigare Daewoo) är en av världens största verktygsmaskintillverkare med en starkt ökande marknadsandel i Sverige och Europa. Doosan-gruppen är en av Koreas äldsta industrigrupper, grundat 1896 och startade tillverkningen av verktygsmaskiner 1976. Bred produktpalett av svarvar, fleropar och borrverk, avancerad teknik och enastående driftsäkerhet har gjort kunder och Doosan’s distributörer till vinnare. Huvudfabriken ligger i Changwon, Korea en timmes flygresa från Seoul. För Europamarknaden har Doosan ett supportcenter norr om Düsseldorf för reservdelar och service. Sedan 2010 är Doosan Technical Center öppnat hos Duroc Machine Tool
FORKARDT, Germany (General agent)
Svarvchuckar.
FPT, Italy (General agent)
Flerops maskiner
FRAISA, Switzerland (General agent)
Snabbståls- och hårdmetallfräsar, borrar och gängtappar.
HILMA, Germany (General agent)
Skruvstycken, fastspänningsutrustning.
HWR Spanntechnik, Germany
Präglingssystem för runda detaljer.
LANG, Germany (General agent)
Skruvstycken, präglingsutrustning, nollpunktssystem och automatiseringsutrustning.
MEP, Italy
Kapmaskiner för stål och metall.
MT Tool, Italy
Drivna verktyg.
Nagel, Germany
Heningsmaskiner och heningsverktyg.
NTR, United Kingdom
Verktygsrenovering.
OTT, Germany
Modulär spännteknik.
PIG, Netherlands (General agent)
Absorbenter.
RIGIBORE, United Kingdom
Arborrverktyg och stegverktyg.
Roemheld, Germany (General agent)
Fixturer och uppspänning
SAV Spann- Automations- Normteiletechnik, Germany
Magnetbord och magnetutrustningar.
Speroni, Italy
Verktygsförinställningsutrustning.
STARK, Germany (General agent)
Nollpunktssystem.
STEIDLE, Germany
Minimalsmörjning.
WAGNER, Germany
Drivna verktyg.
WITTE, Germany (General agent)
Fixtureringssystem, jiggar, mätutrustning.

Contacts

Lena Hammarström
0472-360 07
0767-761500
Anders Svensson
08-6302300
Mikael Högberg
0706706984
Robert Puekker
Sales manager Machine
+46(0)732542990
Christian Royal
+45 86 41 20 11

LATEST NEWS

- News from the industry
9/22/2023
Totalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbranschAlutrade firar 40-års jubileum Seco stärker sitt varumärke för framtida framgångar
9/21/2023
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
9/20/2023
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso
9/18/2023
Fördelarna med mobil vägning EU-lånet - ett företagslån Hilti lanserar EXO-SKraftringen framtidssäkrar elnätet i HörbyAbkati lanserar en ny serie kraftfulla arbetslampor