LATEST NEWS

- News from the industry

Fogmassor & silikon med perfekt färgmatchning

Bostiks nya cementbaserade fogmassor
Ta ditt kakel- eller klinkerprojekt till nästa nivå med Bostiks nya cementbaserade fogmassor MULTI GROUT PLUS och FLEX GROUT PLUS. I kombination med premiumsilikonen S755 SILICONE BATH & KITCHEN P får du de bästa förutsättningarna för att skapa kakel- och klinkerbeklädda ytor av högsta kvalitet med perfekt färgmatchning.

Välj mellan 12 populära kulörer för vägg-/golvfog och silikonfog för badrum, kök och andra ytor belagda med keramiska plattor. Samtliga produkter är utvecklade för att tåla hård belastning och är dessutom smutsavvisande.

”Äntligen kan vi presentera våra nya slitstarka och lättarbetade fogmassor. Tillsammans med vår premiumsilikon och vårt sortiment av fästmassor och tätskiktsprodukter erbjuder vi nu ett komplett system för plattsättaren - i flera färger.” Dorthe Vogt Johnsen, Product Manager Tiling & Wetroom, Bostik Nordic.

MULTI GROUT PLUS – NYHET!
Polymermodifierad cementbaserad fogmassa med hög slitstyrka och vatten- och smutsavvisande egenskaper. Multi Grout Plus har extra fin struktur och passar för projekt med exempelvis mosaik eller keramik. Fogmassan är smidig och lättapplicerad och även enkel att rengöra. Kommer i 5kg och 20kg säck.

FLEX GROUT PLUS – NYHET!
Snabbhärdande cementbaserad fogmassa med hög slitstyrka och vatten- och smutsavvisande egenskaper. Flex Grout Plus har fin struktur och passar för projekt med exempelvis keramiska plattor, natursten eller granit. Fogmassan har en flexibel fogbredd på 2–20 mm och är enkel att rengöra. Kommer i 5kg och 20kg säck.

SILICONE BATH & KITCHEN P - NYA FÄRGER!
Premiumsilikon för sanitets- och byggfogar. S755 SILICONE BATH & KITCHEN är en extremt mögelresistent fog som motstår fukt, UV-strålning och korrosion från metaller. Den höga kvalitén säkerställer lång hållbarhet – ett tryggt och pålitligt val.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper