FRIDAY, JUNE 18 2021
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

FC Maskin har sålt ytterliggare 1 Mitsubishi trådgnist!

Zenjo Verktygsteknik AB investerar nu i en ny trådgnist till sitt verktygsmakeri, säger ägare Fredrik Claesson.
FC Maskin har sålt en Mitsubishi trådgnist till Zenjo Verktygsteknik AB. Zenjo har valt att investera i en ny MV2400S och maskinen har ett rörelseområde på 800x600x310mm.

Det som kännetecknar Mitsubishis maskiner är mycket tillförlitlig trådträdning och hög precision. Till detta kan man lägga ett mycket attraktivt pris.

Zenjo Verktygsteknik AB är ett legotillverkningsföretag i Östersund specialiserat mot verktygstillverkning och skärande bearbetning i form av svarvning, fräsning och långhålsborrning. Investeringen i ny trådgnist genomförs som ett led i att öka kapaciteten i verktygstillverkningen och även ge kapacitet för produktionskörning av trådgnistade komponenter till externa kunder. En ny effektiv trådgnist kortar våra ledtider, viktigt framförallt vid verktygshaverier då kunden får stopp i produktionen.

I verktygstillverkningen är vi med kunden från idé till färdigt verktyg. Vi har lång erfarenhet av olika klipp-, stans- och pressverktyg.

Legotillverkning sker enligt kundens önskemål gällande material, toleranser, värmebehandling och ytbehandling. Vi arbetar i de flesta metaller men även polymerer vid behov. Vi är bäst på små till medelstora serier och excellerar i allt med specialgängor och fina toleranser.

http://www.zenjo.se/

Maskinen installeras i juni och kommer att vara i drift före semestrarna.

Vill du veta mer, ring Fredrik Claesson på 072-441 10 67

www.mitsubishi-edm.de
www.fcmaskin.se
FC Maskin AB
072-441 10 67
Contact information
Mailing address
Stenbocks­gatan 58
52335 Ulricehamn
Region
Ulricehamn
Västra Götalands county
Sweden
VAT number:
559259-7677
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till FC Maskin AB

Ägare Fredrik Claesson med branschvana sedan 30 år tillbaka har äntligen tagit steget till att starta eget.
FC Maskin är generalagent för Excetek Trådgnistar och återförsäljare av Mitsubishi Tråd-, Sänk- och starthålsgnistar men jobbar även med begagnade svarvar, fleropar och slipmaskiner.
Har Ni behov av en begagnad maskin eller vill sälja en så hör av Er.

Mitsubishi EDM:
Världsledande inom gnistning. Har maskinmodeller för både den enkla gnistningen och den absolut mest krävande gällande toleranser, hastighet och ytfinhet.

Excetek Trådgnistar;
Maskinerna finns i flera olika storlekar med olika specifikationer och har maskiner med rörelseområde från X400, Y250, Z220 till X1200, Y1000, Z1000.
Prisvärda maskiner med väldigt tillförlitlig trådträdning och bra precision. Kontakta FC Maskin så berättar vi mer.

Välkommen att höra av dig om du har några frågor!

Agents

Exceteks , Sweden (General agent)
Excetek tillverkar trådgnistar i flera olika storlekar med olika specifikationer och har maskiner med rörelseområde från X350, Y250, Z220 till X1200, Y1000, Z1000.
MITSUBISHI EDM, Sweden
SSG EDM, Sweden (General agent)

Contacts

Fredrik Claesson
0724411067

LATEST NEWS

- News from the industry
6/10/2021
VBN Components får genombrottsorder från amerikanska försvaretABB PixelPaint vinner prestigefulla IERA-priset för innovation och entreprenörskapGeomatikk lanserar GeoDig, appen för gräventreprenörerKAMIC Group förvärvar Talema Group, en global tillverkare och leverantör av magnetkomponenterGasellföretag inom V/A köpte unik Manitou teleskoplastare från Scantruck ABStörre möjligheter för årets nyexaminerade – ingångsjobben ökarTillverkare av akustik­lösningar vill öka trivsel med nytt sortiment av färgerSvenska företag bland de mest utsatta för cyberangrepp
6/9/2021
Robusta miniatyrtryckgivareAdvanced Engineering Göteborg flyttar mässan till 19–20 april 2023ABB lanserar ny skräddarsydd digital övervakningstjänst för prediktivt underhåll av transportbandNytt ljus över tillverkningen av ultratunna polymererHögskolan Väst digitaliserar och utvecklar utbildning inom elektriska fordonUltraplatt bakgrundsbelysningAttraktiv kontorsmiljö lockar efter pandeminElektronikmässan Göteborg flyttar till 2023Cisco tar steget in i fram­tiden med nya Webex SuiteNCC bygger ut vattenkraftverk i Skellefteå
6/8/2021
ifm tilldelas: Årets fabrik 2020Ny teknik och rätt personal är utställaren Hygaps framgångsfaktorer Spara pengar med noggrann CIP-övervakningBli certifierad ventilations­montör – på nätetFrån smarta komponenter till Industry 4.0 Hur kan stål bidra till ett hållbart samhälle?MTRX inleder samarbete med EuropcarMångmiljonsatsning med fossilfri ånga till Örtofta sockerbruk utanför Eslöv ger betydande klimatfördelarGunnebo Fastening lanserar - Nytt koncept Ny förpackningFlexibel och enkel att installera - det nya operatörsassistanssystemet ifm mateMats Norberg ny vd för SwerockDana Lim anställer säljexpert för att stärka närvaron i SverigeÅrets Tjänstebilsbarometer från LeasePlan
6/7/2021
Schneider Electric levererar automationslösning till svenska exportföretaget PrimozoneKonfigurera givarparametrar via en app med BluetoothSoftronic bygger upp nytt specialistområde inom IT-arkitekturVi bygger hållbarhet, tillsammans - Saint-Gobain Sweden ABSmidmek fortsätter sin satsning - My Becker ny projektchefOOF Group och Eleiko Group bildar joint venture och uppför 18 700 m² logistik i HalmstadMowida förenklar livet i fastighetsbranschenMoa hjälper Solör att arbeta än mer klimatsmart i Vilhelminaifm trotsar Coronaviruskrisen
6/4/2021
Större ytor i Tyskland tack vare ökade affärsvolymerSMC lanserar retardationskontroll som alternativ till stötdämpareVolvo förbättrar och utökar utbudet av hybrid­grävmaskinerSyntronic tillverkar kretskort med nitrogen från Atlas CopcoPlåt- och ventbranschen lanserar lärlingspremie för företagSchunk Rota THW3FlixMobility expanderar i Sverige, får ny investerare och backas med 650 miljoner dollarSvenskt företag i framkant inom PVD-coatingDavids Volvo är gjord av legobitarParkers högpresterande flänssystem får en ny certifiering för marina tillämpningarSvenskt HealthTech-bolag skapar coronafria miljöer
6/3/2021
Har du också sett fördelen med IO-Link?Serviceteknikern Emma gillar att vara ute i fältCertifierad ballåsning till Western BalvagnarHögre upplösning med nya boost-serienMicke stärker upp servicen av Merlo i Stockholms­områdetSmidig integration med kompletta verktygssystemABB stärker satsningen på att minska koldioxid­utsläppenEnormt intresse för 3D-printad elsparkcykelBosch lanserar ergonomiska excenterslipar för proffsEndress+Hauser utmanar den traditionella industrin
Advertisements