LATEST NEWS

- News from the industry

Familjefestival i Maulburg

Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum
I Söndags firade cirka 2 000 gäster Busch Vacuum Solutions 60-årsjubileum på huvudkontoret i Maulburg i fantastiskt väder.

Många av Busch-anställda tog med sina familjer till det spektakulära evenemanget. Sex food-trucks med utsökt gatumat, en aptitretande grill, ett crêpes-stånd och en utsökt kakbuffé gjorde evenemanget till en kulinarisk upplevelse.

I sitt välkomsttal gav dr Busch en kort historia om företaget och betonade hur viktigt det alltid hade varit för honom och hans fru att lyssna på sina anställda. "Vi kunde inte ha gjort vår verksamhet framgångsrik utan er. Tack för att ni kom till oss och tack för att ni byggde upp Busch tillsammans med oss", sa han och Ayhan Busch tillade: "Tack för att ni är här. Utan er hade vi inte kunnat göra det här möjligt."

Kaya Busch tackade alla människor som hjälpt till att organisera evenemanget och betonade: "Vi vill tacka alla våra anställda för det bidrag de gjort under de senaste 60 åren för att bygga detta företag".

Den Freiburg-baserade slagverksgruppen "Brasilikum" svepte bort publiken med groovy och funky trumslag från världens största karneval i Salvador da Bahia.

En särskild höjdpunkt var det 40 meter höga pariserhjulet. Med 30 gondoler kunde upp till 180 besökare åt gången förundras över den fantastiska utsikten över Wiesental och Schwarzwald. Barnen njöt av en karusell, en hoppborg och en popcornmaskin.

I partytältet visade ett bildspel vårt företags 60-åriga historia i bilder. En fotobås gjorde det möjligt för besökare att fånga det speciella ögonblicket i ett vackert, minnesvärt foto.

Mercedesen, som Dr Karl Busch och hans söner Sami och Kaya Busch körde under 2000 års klassiska bilrally "Around the World in 80 Days", ställdes också ut på festivalområdet. Totalt samlade de in 140 000 tyska mark för Läkare utan gränser.

Många besökare passade på att lära känna produktionsanläggningen i Maulburg genom fabriksvisningar. De deltog i livliga diskussioner och ställde intressanta frågor
Contact information
Mailing address
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Visiting address
Växthus­vägen 2
43533 Mölnlycke
Region
Härryda
Västra Götalands county
Sweden
Organization id:
556198-1308
Founded: 1978
Employees: 18
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Busch Vakuumteknik!

Busch Vacuum Solutions är en av världens största tillverkare av vakuumpumpar, fläktar och kompressorer. Vårt produktutbud omfattar lösningar för vakuum- och övertrycksteknik inom alla industrisegment.

Buschs produktutbud har världens största urval inom industriell vakuumteknik. Vi kan dra fördel av mer än 50 års erfarenhet från tillverkning av vakuumpumpar och lågtryckspumpar.

Vårt företag grundades 1963. Med 60 dotterföretag i 42 länder och försäljningsrepresentanter i fler än 30 länder kan vi ge goda råd och praktisk support till våra kunder på plats.

Alla våra produkter finns tillgängliga med olika tillval och avancerade finesser för att passa ett stort urval av tillämpningar så att våra kunder kan dra fördel av den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen. Vi utvärderar ständigt våra aktiviteter i syfte att vidmakthålla högsta standard och vi fortsätter att utveckla nyskapande teknologi som definierar framtiden vad gäller tillämpningar inom vakuumsystem.

Vårt huvudkontor är beläget i Maulburg (Tyskland), där vår tyska huvudfabrik ligger. Maulburg är också hemvist för vår tyska försäljningsorganisation. Busch har även produktionsanläggningar i Schweiz, Storbritannien, Tjeckien, Korea och USA. Busch-gruppen är ett familjeägt företag som leds av familjen Busch.

Buschs arbetsstyrka med fler än 3 000 anställda i hela världen innefattar många specialister inom kemi, mekanik och service. Med vårt globala servicenätverk erbjuder vi våra kunder strömlinjeformad service inom vakuumpumpar och vakuumsystem. Buschs servicetekniker och ingenjörer konstruerar och underhåller vakuumsystem i jordens alla hörn och inom många industrisegment – från oljeutvinning till havs i Arktiska havet till livsmedelsförpackning i Patagonien.

Våra fabriker använder det senaste inom tillverkningsteknik, maskiner och utrustning. Våra kvalitetsstyrningsprocedurer överträffar DIN EN ISO 9001-kraven och ger alla nödvändiga certifieringar för att möta de specifika kraven från alla våra kunder.

Välkommen att kontakta oss på Busch Vakuumteknik, vi finns i Mölnlycke och Uppsala.

Servicecenter Öst & Nord
Vaksala Eke, SE-755 94 Uppsala
Telefon: 018-470 14 30


Latest ads from Busch Vakuumteknik AB

All 5 objects by this company

Certifications

ISO 14001:2015 – ISO 9001:2015

Contacts

Åsa Jönegren
Managing Director
+46313380082
+46 720 70 27 77

Videos

Busch Vakuumteknik AB

LATEST NEWS

- News from the industry
11/24/2023
QNAP lanserar TVS-h674T/TVS-h874T1KOMMA5° förvärvar nu Easy InstallationsSenergia lanserar ny flexibilitets- och stödtjänst Tio skäl att automatiseraSvedbergs Group har slutfört förvärvet av Thebalux
11/23/2023
Jernbro tecknar 3-årigt driftsäkerhetsavtal Clip-Lok SimPak på Elmia Subcontractor 2023Produktlansering - Treston BiOX Volvos nya höglyft hos MoelvenSå investerar AJ i bättre arbetsmiljöer
11/22/2023
Maximera ESD-skyddet vid era arbetsstationerVoyado förvärvar ReDeals verksamhet Svenska konsumenter utsätts för risk Sex av tio svenskar känner sig nöjda på jobbetLEMO presenterar stolt sin nya hemsida
11/21/2023
Ny funktion och app på ingångLuni Metall vidare mot en komplett systemleverantörISCAR Sverige presenterar en ny projektteknikerISCAR Sverige presenterar ny projektteknikerEn frisk fläkt inom global vindkraft
11/20/2023
Kostnadseffektiv och tillförlitlig lösningReThink Factory gör lokal 3D-printning möjligUnga väljer bort AIAnders är östra Sveriges främsta entreprenörDEFA klättrar mot toppen