LATEST NEWS

- News from the industry

Förstärk arbetsplatsen med ruggade laptops

Laptops som överskrider kapabiliteten av vanliga laptops
I en tid där mobilitet och tillförlitlighet är avgörande för verksamheters framgång, erbjuder ruggade laptops en lösning som fungerar i de mest krävande arbetsmiljöerna. Dessa datorer är designade för att fungera i områden där vanliga laptops skulle ge upp – oavsett om det är ute i fältet, på en byggarbetsplats, eller i industriella anläggningar.

Vad utgör en ruggad laptop?


Ruggade laptops är byggda för att tåla det mesta. De kombinerar hög prestanda med exceptionell tålighet och är konstruerade för att motstå stötar, fall, vibrationer, extrema temperaturer, damm och vatten. Dessa enheter är inte bara robusta på utsidan; de är även utrustade med avancerad teknik som säkerställer pålitlig och oavbruten drift under tuffa förhållanden.

Viktiga egenskaper för ruggade laptops


När arbetsmiljön ställer höga krav på hållbarhet och prestanda, är det avgörande att ha utrustning som inte bara klarar av utmaningen utan också överträffar förväntningarna. Ruggade laptops är designade med denna filosofi i åtanke, utrustade med en rad viktiga egenskaper som garanterar deras pålitlighet i alla situationer.

Här följer en översikt över några avgörande attribut som definierar vad en ruggad laptop verkligen innebär:

Robusthet och hållbarhet: Varje ruggad laptop från Tactile är byggd med tålighet i åtanke, från dess yttre skal till dess inre komponenter, vilket gör den idealisk för användning i miljöer där risken för påfrestning är hög.

Prestanda i tuffa miljöer: Dessa laptops klarar av extrem kyla, värme, och fuktighet, och erbjuder samtidigt hög prestanda tack vare kraftfulla processorer och omfattande minne.

Anpassningsbarhet för varje behov: Med flexibla konfigurationer och tillgängliga expansionsmöjligheter kan Tactiles ruggade laptops skräddarsys för att möta specifika industriella applikationer och krav.

Lång batteritid och utmärkta anslutningsmöjligheter: För att hålla dig produktiv hela dagen erbjuder dessa laptops lång batteritid och en mängd anslutningsalternativ, från Wi-Fi till 4G/5G, och robusta portar för alla tänkbara tillbehör.

Tactiles ruggade laptops


Tactile är en framstående leverantör av ruggade datorlösningar som kombinerar industriell hållbarhet med modern teknologi. Deras sortiment av ruggade laptops är utformat för att uppfylla kraven av de mest krävande yrkesområdena, vilket säkerställer att du alltid har tillförlitlig teknik vid din sida.

Deras team finns här för att hjälpa dig att hitta den perfekta lösningen som möter dina unika behov.
Contact information

Tactile Rugged Computers AB

Mailing address
Tryffelslingan 8
18157 Lidingö
Region
Lidingö
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556664-6344
Founded: 2004
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Tactile Rugged Computers AB!

Tactile. Datorer som tål hårda tag.

De flesta datorer ”tål” kontor. Våra tål värme, kyla, stötar, vibrationer, fall mot hårda underlag och annat elände, som vanliga datorer inte kommer i närheten av. Om ditt företag arbetar inom transport, lager, hamn, återvinning, skog, bygg, livsmedel eller annan industri, har ni mycket att tjäna på Tactiles lösningar.

Tactile står för svensk kvalitet med egen tillverkning och kvalitetssäkring i Sverige. Ni kan göra besparingar på tusentals, för att inte säga tiotusentals kronor, jämfört med andra produkter på marknaden.

Tactile började tillverka egna truckdatorer för mer än femton år sedan. I dag utvecklar vi kompletta IT-lösningar i nära samarbete med våra kunder. Ju tuffare krav du ställer på förenkling och effektivisering desto mer har vi att erbjuda dig.

Välkommen att kontakta oss!

Latest ads from Tactile Rugged Computers AB

All 35 objects by this company

Contacts

Niclas Hallstedt
08-500 014 50
Mats Greenhow
08-500 014 50
Mahdi Khoraman
+46 8 5000 14 50

Videos

Tactiles VMR12A at Unibrew

LATEST NEWS

- News from the industry
6/17/2024
Teknikchef firar tre decennier IT-utrustning blir liggande i förråd Främjar hållbarhet med återbrukad inredningAWS miljardsatsar på AI-startupsKraven på luft- och ventil­ationsflöden missförstås
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI
6/11/2024
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin