LATEST NEWS

- News from the industry

Ett måste för framtidens industri

Effektiva lösningar med robotar för modern industri
ABB Robotar erbjuder avancerade och flexibla lösningar för en rad olika industrier. Genom att implementera ABB-robotars innovativa teknik kan företag optimera sina produktionslinjer och uppnå högre effektivitet och kvalitet. Robotteknik erbjuder ett omfattande utbud av ABB-robotar som anpassar sig till företagens specifika behov och utmaningar.

Industrirobotar


Industrirobotar från ABB är designade för att effektivisera produktionsprocesser och minska beroendet av manuellt arbete. ABBs robotutbud inkluderar robotar som IRB 6700, som är robust och pålitlig för tunga applikationer, och IRB 1200, som är idealisk för snabba och precisa uppgifter. Dessa robotar är utrustade med avancerade funktioner som säkerställer hög precision och säkerhet, vilket möjliggör deras användning i olika sektorer såsom bilindustrin, elektronik och livsmedelsproduktion.

Framtidens industriella produktion


Framtiden för industriell produktion ligger i smarta fabriker där automatisering och robotisering spelar en central roll. Robotarna är utformade för att integreras sömlöst i dessa miljöer, vilket möjliggör realtidskommunikation mellan maskiner och system. Detta skapar flexibla produktionslinjer som kan anpassas snabbt till förändrade marknadsbehov och förbättrar övergripande effektivitet och produktivitet.

Fördelar med dessa robotar


Hög precision och tillförlitlighet: ABB-robotar är kända för sin exakta prestanda och långvariga pålitlighet, vilket säkerställer konsekventa produktionsresultat.

Minskade driftskostnader: Automatisering minskar behovet av manuellt arbete och sänker därmed arbetskraftskostnaderna.

Förbättrad säkerhet: Genom att ta över riskfyllda och repetitiva uppgifter bidrar robotarna till en säkrare arbetsmiljö.

Flexibilitet och anpassningsbarhet: ABB-robotar kan snabbt omprogrammeras för nya uppgifter, vilket gör dem lämpliga för varierande produktionskrav.

Hög produktivitet: Automatiserade system kan arbeta kontinuerligt utan avbrott, vilket ökar den totala produktiviteten.

Enkel integration och programmering: Med hjälp av programvaror som RobotStudio blir det enkelt att programmera och simulera robotarnas uppgifter, vilket sparar tid och resurser.

Skalbarhet: ABB-robotar kan användas i allt från små till stora produktionsmiljöer, vilket gör dem användbara för företag i olika storlekar.

Användningsområden


En ABB-robot användas inom en mängd olika industrier för att utföra uppgifter som åt er som jobbar inom svetsning, måleri, montering och paketering mm. Inom fordonsindustrin används till exempelvis målningsrobotar för att applicera färg jämnt och effektivt, medan monteringsrobotar ofta används inom elektronikindustrin för att sätta samman komplexa produkter. Deras flexibilitet och anpassningsbarhet gör dem idealiska för många olika applikationer.

Robotteknik – Din leverantör av industrirobotar


Om ditt företag är i behov av en ABB-robot eller vill veta mer om hur automatisering kan förbättra er produktion, tveka inte att kontakta Robotteknik. Deras experter på är redo att hjälpa er att hitta den bästa lösningen utefter era unika behov. Ta kontakt idag för en konsultation och ta nästa steg i er automationsresa.
Contact information
Mailing address
Å­gatan 3
33432 Anderstorp
Region
Gislaved
Jönköpings county
Sweden
Organization id:
556749-0700
Founded: 2008
Employees: 6
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till RobotTeknik AB !

Effektivisera produktionen snabbt och enkelt! På RobotTeknik har vi lösningarna. Vårt mål är att ge våra kunder god service och hög tillgänglighet i automationsutrustningar. Vi arbetar företrädelsevis i samarbete med ABB-robotar.

Vi har drygt 20 års erfarenhet kring automation inom industrin. Vi hoppas att med vår erfarenhet kunna skapa tillfredsställande lösningar för er produktion.

Vi erbjuder följande tjänster:
- Försäljning av industrirobotar, tillbehör och kompletta robotceller
- Försäljning av automationsutrustning
- Nyinstallationer av industrirobotar och robotceller
- Robotprogrammering
- Robotsimulering
- Visionguidning
- Processoptimering
- Processdataloggning
- Service
- Distansservice
- Felsökning
- Utbildning
- Robotvision
- Vision


Vill du veta mer om oss ? Klicka på vår logotype som tar dej direkt till vår hemsida.

Välkomna att kontakta oss !

Latest ads from RobotTeknik AB

All 5 objects by this company

Agents

ABB Robotics, Sweden
Snabba och driftsäkra robotar för all typ av industri.

Certifications

AA

Contacts

Magnus Johnson
0371-168 50

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
Lär dig om vakuum­mätarens viktiga rollEffektiviteten av värmekamerorHur man förstärker delar Samuel Sollenby återvänder till OlsonsEn historia inom skärande bearbetning
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning