LATEST NEWS

- News from the industry

Erfaren profil tar plats hos Dana Lim

Som ny säljare i Norrland
Nyligen välkomnade Nordens ledande tillverkare av lim, fog och spackel en ny medarbetare till teamet. Dana Lim har under flera år byggt upp en stark närvaro i Norrland och nu ser Peter Söderström fram emot att få förvalta – och bygga vidare – på detta som företagets nya regionansvariga säljare i Norrland.

Peter Söderström har rekryterats som Dana Lims nya säljare för Norrland. Under sin karriär har han arbetat mycket mot såväl återförsäljare som industrikunder, både hos ITW Construction Products och därefter hos fischer.

Nu har han tagit plats hos Dana Lim, något han själv ser som en naturlig övergång.

- Tack vare min erfarenhet har jag kunnat bygga upp ett starkt kontaktnät inom branschen. Att gå över till Dana Lim är något som känns mycket naturligt och jag ser fram emot att få förvalta det som de har byggt upp här uppe de senaste åren, berättar Peter Söderström.

Torsten Hjelm, VD på Dana Lim Sverige, tillägger:
- Peter kommer att kunna tillföra ytterligare en dimension till Dana Lims affärsområde i Norrland. Hans kunskap och erfarenheter från branschen kommer att vara värdefulla för både oss, våra kunder och samarbetspartners. Han har ett brett kontaktnät även inom industrin, vilket kommer att gynna vår tillväxtresa. Dessutom är han en mycket trevlig kollega som redan har lyckats komma in bra i gänget.

Stor potential för tillväxt
Under en arbetsdag kommer Peter Söderström att arbeta mycket nära kunderna för att bibehålla den höga servicenivån och tillgängligheten som företaget har byggt upp i norr. Dessutom ser han stor potential för Dana Lim att växa inom det industriella byggandet.

- Jag kommer att vara ute hos kunderna en hel del, förhoppningsvis göra många slutkundsbesök tillsammans med våra återförsäljare. Jag ser också att det finns både potential och behov av våra produkter inom det industriella byggandet och därför vill jag jobba för att stärka vår position även på den marknaden, säger Peter Söderström och avslutar:

- Jag har blivit mycket varmt välkomnad och har fått en bra uppstart som anställd på Dana Lim. Jag hade ett bra intryck av företaget sedan tidigare och den positiva känslan har bara vuxit under de här veckorna. Både kollegorna och ledningen känns öppna och inkluderande, det märks att de månar om sina anställda. Jag är jätteglad över att få möjligheten att vara med på Dana Lims resa och förvalta det goda rykte som de har skaffat sig här i norr.

Peter Söderström är 52 år gammal och bor i Norsjö utanför Skellefteå med sin sambo och två barn.

För mer information, kontakta:
Torsten Hjelm | VD, Dana Lim Sverige |
T +46 705 265 771 | E-mail: toh@danalim.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper