LATEST NEWS

- News from the industry

Effektiv läcksökning

Med läcksökare
Läcksökning är en avgörande del av att upprätthålla effektiva vattenledningssystem och trycksatta system. Kompauto erbjuder en rad högpresterande läcksökare, inklusive LEAKCELL och SUTO S530 och S531, som har revolutionerat sättet läckage upptäcks och hanteras.

LEAKCELL – Kartläggning av vattenledningsläckageLEAKCELL modell LCPD är den perfekta lösningen för kommuner och organisationer som vill effektivt kartlägga läckage i sina vattenledningsnät. Den här portabla enheten består av en TFX-5000 ultraljudsflödesmätare och en mobil sändare som snabbt och enkelt skickar flödesdata till BEACON webbportal för online-loggning.

LCPD finns även i en version med GSM-router som gör det möjligt att ansluta den till ert eget driftkontrollsystem. En imponerande batteribank ger LCPD en imponerande driftstid på mellan 100 och 150 timmar, beroende på den valda datatransferlösningen. Oavsett om du överför data till en webbportal eller till din kommunens egna SCADA-system kan du vara säker på att LEAKCELL kommer att leverera pålitlig prestanda och datainsamling under lång tid.

SUTO S530 – Effektiv läcksökning med ultraljudsteknikSUTO S530 är en läckagesökare som tar användningen av ultraljudsteknik till nästa nivå. Den är utformad för att upptäcka läckage i trycksatta system och visar resultatet både visuellt på displayen och med ljud via hörlurar.

En av de mest imponerande funktionerna är dess förmåga att filtrera bort störande ljud och ändå upptäcka läckage i högljudda och bullriga miljöer. Detta gör SUTO S530 till ett oumbärligt verktyg för industrier och anläggningar där ljudnivåerna kan vara höga.

SUTO S531 – Effektiv registrering och hantering av läckageSUTO S531 är en läckagesökare som inte bara hjälper användare att snabbt hitta och registrera läckage i tryckluft eller andra gassystem, utan även underlättar den administrativa delen av hanteringen.

En inbyggd pekskärm gör det enkelt att logga läckage och ta bilder med aktuell kostnadsinformation per läckage, vilket kan inkluderas i en servicerapport. Dessutom är S531 utformad för att samarbeta med SUTO LMS (Leak Management System), som möjliggör för företag att effektivt hantera läckage och reparationsaktiviteter, antingen genom en molnbaserad tjänst eller en lokal installation på din dator.

Sammanfattningsvis erbjuder Kompauto's läcksökare en omfattande och effektiv lösning för läcksökning och hantering. Oavsett om du är en kommun som vill kartlägga vattenledningsläckage eller en industri som behöver snabbt hitta och åtgärda tryckluftsproblem, har Kompauto den rätta utrustningen för dig. Med deras högkvalitativa produkter kan du effektivisera din verksamhet och spara både tid och pengar.
Contact information
Mailing address
Box 265
77126 Ludvika
Visiting address
Fläder­stigen 1
77126 Ludvika
Region
Ludvika
Dalarnas county
Sweden
Organization id:
556250-7698
Founded: 1984
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Kompauto Nordic!

Kompauto Nordic är leverantör av instrument, ventiler till olika industriella applikationer.

Vår kompetens ligger med fokus inom flöde, tryck, nivå, temperatur för de flesta industriella applikationer.

Mätning och/eller reglering inom gas, luft, vatten och andra vätskor ligger inom vårt mångåriga kompetensområde. Vi hjälper våra kunder med att hitta den mest kostnadseffektiva lösningen för ändamålet.

Agents

ALICAT SCIENTIFIC, Sweden (General agent)
Badger Meter, Sweden
Control Air, Sweden (General agent)
CORDIVARI, Sweden
DELTA-CONTROLS, Sweden
EUROMAG INTERNATIONAL, Sweden (General agent)
FOX THERMAL INSTRUMENTS, Sweden (General agent)
GRACE, Sweden (General agent)
HEINRICHS, Sweden (General agent)
HO-MATIC, Sweden (General agent)
JORC, Sweden
KOBOLD, Sweden (General agent)
NUOVA GENERAL INSTRUMENTS, Sweden
PARKER TRANSAIR, Sweden
PRO.COM, Sweden (General agent)
VALVOLE HOFMANN, Sweden (General agent)

Contacts

Stefan Johansson
010-130 10 05
Johan Abrahamsson
010-130 10 06
Denice Lindgren
010-130 10 03
Anders Tjernström
010-130 10 04
Magnus Corén
Indoor sales & Technical support
010 130 10 06
010 130 10 06
Kundtjänst
010-130 10 00

Videos

Smart och kostnadseffektiv tryckluft för lackerings-, däck- och bilverkstad.

LATEST NEWS

- News from the industry
6/5/2024
Nu introduceras en ny lanseringskampanj Kantvik eller kantpress – vad är skillnaden?Bekvämare liv med uppkopplat kodhandtag Ny maskin från Ras Skadlig kod sprids via Minecraft-tillägg
6/4/2024
ISCAR utökar ett redan stort sortiment Rikstäckande service för centralsmörjning3D print växer kraftigtAmmann slutför förvärvet Framgångsrikt Konvent och 60-årsfirande
6/3/2024
Smidig materialhantering med ledstaplareSkärning när material är värmekänsliga ISCAR QUICK-X-FLUTEÄventyret börjar med Lesjöfors gasfjädrarOLSONS breddar programmet
5/31/2024
3D-printing för flexibel och innovativ tillverkning Karlslunds Marina på Dalarö väljer BioDisc® BN Framtidens svetsmetod Välj rätt kompressor för verkstaden Framstående teknik för effektiv kabelinstallation
5/30/2024
Ravema distribuerar ScandiTools Lännen deltar på Svenska Maskinmässan 2024 Nytillverkning av 77 år gammal reservdelDen optimala restaurangbelysningenVi hjälper företag