MONDAY, JANUARY 25 2021
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Dynatrace träder in på säkerhetsmarknaden för molnapplikationer

Ny plattformsmodul erbjuder kontinuerlig programkörning av applikationssäkerhet för produktions- och förproduktionsmiljöer, optimerad för Kubernetes och DevSecOps.
Software Intelligence-företaget Dynatrace (NYSE: DT) tillkännagav idag sitt inträde på säkerhetsmarknaden för molnapplikationer med lanseringen av en ny modul till sin branschledande Software Intelligence-plattform. Nya Dynatrace® Application Security Module tillhandahåller kontinuerlig RASP-funktionalitet (Runtime Application Self-Protection) för applikationer i produktions- och förproduktionsmiljöer och är optimerad för Kubernetes-arkitekturer och DevSecOps.

Den här modulen erbjuder samma nivå av automatisering, AI, skalbarhet och pålitlighet som Dynatrace® Software Intelligence-plattformen och utökar den till att nu även omfatta RASP i moderna molnmiljöer. Dynatrace-kunder kan aktivera den här modulen med ett knapptryck, vilket ger kunder som använder Dynatrace-plattformen möjlighet att omedelbart öka sin säkerhet och precision.

"Dynatrace Application Security levererar fullständig detektion av körtiden," säger Julien Bourteele, Chief Information Security Officer på Stelliant. ”Detta gör att vi känner oss mycket säkrare, då det garanterar att vi inte har några blinda fläckar och att vi inte slösar tid på fel saker. Detta hjälper oss att innovera snabbare.”

IDC förutspår att till år 2022 kommer 90% av alla nya företagsapplikationer världen över att utvecklas till att vara molnbaserade, genom att använda flexibla metoder och API-drivna arkitekturer som utnyttjar mikrotjänster, containers och serverlösa funktioner.1 Traditionella metoder för applikationssäkerhet kan inte hänga med i dessa ständigt föränderliga miljöer. Trots att organisationer har investerat i flera verktyg för att hantera säkerhetshot fortsätter de att ha dolda sårbarhetsluckor och att inte analysera hur dessa påverkar molnbaserade applikationer.

När sårbarheter upptäcks kräver nuvarande tillvägagångssätt manuella processer för exakta risk- och konsekvensanalyser och tvingar arbetsgrupper att lägga alltför mycket tid på felsökning. Dessutom har påskyndade innovations- och DevSecOps-processer medfört att säkerhetstestandet ibland får stiga åt sidan, vilket ger utvecklarna ett större ansvar att garantera att koden inte har några sårbarheter. När arbetsgrupperna inte har tid att manuellt analysera, bedöma och hantera risker baserat på samplade eller schemalagda skanningsresultat, kan även de vanligaste och mest väldokumenterade sårbarheterna förbli oupptäckta och öppna upp för hackare att utnyttja.

Dynamiska molnmiljöer för applikationssäkerhet uppskattas bli en industri på 18 miljarder dollar. Dynatrace® Application Security är särskilt utformad för den här möjligheten och gör det möjligt för DevSecOps-team att innovera i den hastighet som verksamheten kräver, samtidigt som säkerheten garanteras. Genom att kombinera automatiserade RASP-funktioner med plattformens främsta egenskaper erbjuder Dynatrace Application Security organisationer att:

• Exakt identifiera sårbarheter i produktions- och förproduktionsmiljöer, inklusive dess påverkan och affärsprioritet, samt eliminera felaktigheter med topologikartläggning i realtid från Smartscape® och distribuerad spårning med analyser på kodnivå från PurePath®.
• Få fullständig kontroll på sårbarhetsfaktorer och aldrig missa en kodändring eller ny distribution med hjälp av automatisk och kontinuerlig upptäckt och instrumentering, drivet av OneAgent®.
• Dramatiskt påskynda risk- och konsekvensanalyser, samt sanering och samverkan med Davis™ AI-assistans för att automatiskt och oavbrutet identifiera förändringar, prioritera varningstecken och leverera exakta svar om sårbarhetens ursprung, karaktär och allvarlighetsgrad.
• Erbjuda detaljerad och högkvalitativ sårbarhetsinformation, samt se till att få tillgång till de insikter som behövs för att rätta till potentiellt komprometterade koder genom inbyggd integration med Snyk Intel.

"Med Dynatrace Application Security får våra DevSecOps-team äntligen den 100-procentiga produktionstid de behöver för att försvara sårbarheter i vår Kubernetes-miljö," säger Jürgen Plasser, Application Security Management på Raiffeisen Software GmbH. "Dynatraces topologidrivna och exakta riskbedömning i realtid gör att vi kan fokusera vår energi på viktiga saker i verksamheten, vilket eliminerar bortkastad tid på att arbeta genom mängder av falska positiva resultat."

Byggd på en beprövad plattform för webbskala finns nya Dynatrace® Application Security Module tillgänglig idag för Dynatraces plattformskunder.

"Vi har arbetat med denna plattformsmodul med befintliga kunder en tid nu och är stolta över att få ut vår första uppsättning funktioner på marknaden", säger Bernd Greifeneder, Founder and Chief Technology Officer på Dynatrace. “Dynatrace Application Security ger organisationen förtroende för att dess produktions- och förproduktionsmiljöer skyddas genom kontinuerliga och automatiska körningsanalyser, samtidigt som DevSecOps-team kan fokusera på det som är betydelsefullt, samt sätta in sårbarhetsfaktorer i ett sammanhang och lösa dessa proaktivt för snabbare och säkrare lanseringscykler. På samma sätt som vi omdefinierade prestandan för övervaknings- och managementmarknaden och utnyttjar det moderna molnets förändringseffekt, så gör vi detta igen på säkerhetsmarknaden för molnlösningar.”

Avdelningen för Application Security ingår i verksamhetssektorerna Infrastructure Monitoring, Application och Microservices Monitoring, Business Analytics och Cloud Automation som en del av Dynatrace® Software Intelligence-plattformen.
För att lära dig mer om hur Dynatrace Application Security kan hjälpa din organisation, vänligen besök vår blogg eller webbplats.

1 IDC FutureScape: Worldwide Cloud 2020 Predictions, Doc # US44640719, oktober 2019
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

News related to the company

LATEST NEWS

- News from the industry
1/15/2021
Entreprenad Live försiktigt positiva trots pandeminKundtidningen Grävlingen är härSå ställer fordonsbranschen om till elektrifieringSvenska företag behöver enhetliga EU-regler för digital handelLKAB väljer IFS som stöd i resan mot den digitala gruvan
1/14/2021
SSAB utser Lindab till GreenCoat® PartnerKrönika: Säkerheten måste prioriteras ännu mer!ABB tillhandahåller den elektriska framdrivningen Azipod® till hållbar superjaktNy rapport: Växande elfordonsflottor förväntas generera betydligt fler laddningsmöjligheter under 2021 HCL Technologies och Bobble AI i partnerskap Elbilar laddades två varv runt jorden - 55-procentig ökning: ”Fellingsbro seglar upp på topplistan”GK Gruppen väljer ekonomisystem från Unit4
1/13/2021
Möt framtiden med smart automation från EwellixNu är vi ett bolag!Kompakt och lätt vridbord med hög precision - MSQ Passa på att få in vardagsmotion på jobbetMatrox® AltiZ, högkvalitativa 3D-profilskannersABB är med på hållbarhetståget med världens första utsläppsfria fordon för järnvägsunderhållExportexperten ska importera finsk expertis till SverigeDynabook meddelar lanseringen av nya 11:e generationens Intel Core vPRO-processorer till X-seriens premiumenheter
1/12/2021
Assemblin Elverkstäder fortsätter att leverera till kunder under 2021. Rekordleveranser av plantor från SCAPrecisa, robusta, och verktygssäkrade vattenpass från Luna ToolsElförsörjningslösningar från ABB stödjer Asiens största vattenreningsverkChargePoint: Är vårt elnät redo för den elektriska revolutionen?Nätverk får ekonomin på nätet att växaNutanix tar in tidigare VMware-chef som ny VDDynabook uppdaterar utvalda enheter med 11:e generationens Intel Core-processorer
1/11/2021
FC Maskin ny leverantör av Mitsubishi edmStora snömängder ökar betydelsen av att alltid anlita licensierade takskottareABB lanserar ytterligare ett ställverk med lägre miljöpåverkanSTARK Group välkomnar CVC Capital Partners Fund VII som ny ägareNy Quick & Easy koppling och fördelare till ISO-sortimentetOptimera din ventilationsapplikationNytt rekordår i Sverige – nästan var tredje såld lätt transportbil var en VolkswagenHCL och Claim Genius i samarbete – ska tillsammans utveckla AI-lösningar för hantering av försäkringsanspråkMambu samlar in 110 miljoner euro i finansieringsrunda ledd av TCV
1/8/2021
Sedan starten på 60-talet har Knutwall tillverkat märkning främst mot byggsektornSå här blir cirkulär ekonomi och återvinning en lönsam affär för tillverkande företag 2021Veldi godkänd nu som leverantör av Stöd och matchning även i Malmö och Göteborg! Ny samarbetsmodell kan underlätta återbruk av byggmaterialFem funktioner att tänka på när du ska köpa en bärbar datorEquinix säkrar flera nya etableringar under det gångna åretVeeam: Så blir teknikåret 2021
1/7/2021
Wallåkra mekaniska gasar sig igenom corona-tiderVår koncern står pall även i orostider Största robot­säkerhets­standarden för robotsystem på remissVad väger du egentligen?Utbyggnaden av laddinfrastruktur behöver påskyndas för att klara omställningen från dagens 11 000 laddpunkter till 250 000 år 2030Manovi Varberg utbildar personal under permitteringAllt inom positionering: Bygg en bättre framtid med fixering och positioneringCyberspionage träder fram ur skuggorna och in i rampljusetSkurup får högteknologisk biltvätt med medlemskap
12/23/2020
God Jul och Ett Gott Nytt År!CERTEXs Julhälsning!
12/21/2020
Kipp Scandiinavia AB önskar En God Jul och Ett Gott Nytt År!
12/18/2020
VD-skifte vid årsskiftet | Helge Nyberg ABNCC:s och Volvos digitala tjänst för schaktmassor har under första året sparat 1 600 transporter i GöteborgHögpresterande produkter från elesaKör du små cylindrar med snabb frekvens? - JASVABB leder elektrifiering och automationsinnovation för framtidens gruvdrift i Sustainable Underground MiningHelge Nyberg tar historiskt rekord i orderingång
Advertisements