LATEST NEWS

- News from the industry

Devoteam köper upp konsultföretaget ProCori

Och stärker sin position i Norden
IT-konsultföretaget Devoteam meddelar i dag att de har förvärvat svenska ProCori, ett Göteborgsbaserat konsultföretag verksamt i Norden, som förser med tjänster från plattformsföretaget ServiceNow. Detta strategiska förvärv utökar Devoteams närvaro i Norden och stärker bolagets förmåga att leverera skräddarsydda ServiceNow-lösningar till fler svenska och nordiska kunder.

Stärkt position i Sverige och Norden
– Vi är mycket glada över att välkomna ProCori till Devoteam N Platform-familjen, säger Henrik Madsen, VD för Devoteam N Platform i Norden. ProCoris djupgående kunskap om ServiceNow och starka kundrelationer passar perfekt ihop med våra tjänster. Det här förvärvet befäster vår position som den ledande ServiceNow-leverantören i Sverige och Norden och ökar värdet för våra kunder avsevärt.

Utökad expertis och marknadsandel
Förvärvet av ProCori sammanför två branschledande företag med en gemensam vision om att leverera utmärkta ServiceNow-lösningar till svenska och nordiska företag och myndigheter. Devoteam kommer stärka sin närvaro på den svenska marknaden, medan ProCori får tillgång till Devoteams omfattande tjänsteportfölj, globala räckvidd och branschledande expertis.

Fördelar för kunder och medarbetare
Sammanslagningen av Devoteam och ProCori skapar en stark enhet för att möta en växande efterfrågan på ServiceNow-lösningar i Sverige och Norden. Det sammanslagna företaget kommer att kunna erbjuda kunderna ett bredare utbud av lösningar och support för att hjälpa dem att uppnå sina mål för digital transformation.

– Sammanslagningen med Devoteam ger ProCori en enorm möjlighet att växa, säger Lars Oxelstedt, CSO på ProCori. Genom att kombinera vår expertis med Devoteams omfattande resurser och globala nätverk kan vi erbjuda våra kunder ett bredare utbud av lösningar och support. Vi är glada över att vara en del av ett team som kan påskynda vår tillväxt och ytterligare stärka våra kunders digitala transformationer.

Jan Granqvist, ordförande och CFO för ProCori, tillägger:
– Vi är glada över att börja detta nya kapitel som en del av en välrenommerad europeisk organisation. Våra medarbetare är hjärtat och själen i vårt företag och vi är fast beslutna att ge dem exceptionella möjligheter till tillväxt, framgång och personlig utveckling när vi går vidare tillsammans med Devoteam.

För mer information:
Devoteam N Platform
https://nplatform.devoteam.com/
ProCori
https://www.procori.com/

Kontakt:
Camilla Poulsen, Marketing Director Devoteam N Platform EMEA
E: camilla.poulsen@devoteam.com,
T: +45 27127871

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper