LATEST NEWS

- News from the industry

Design & ergonomi: Herman Miller kontorsstolar har allt

Kontorsstolar från Herman Miller för bättre hälsa och ergonomi på arbetsplatsen
Som anställd tillbringar du en stor del av din tid på kontoret. Att sitta på en dålig kontorsstol kan leda till en mängd olika hälsoproblem, inklusive ryggsmärta, nackproblem och muskelspänningar. Herman Miller är ett företag som har dedikerat sig till att skapa stolar som inte bara är bekväma, utan också bidrar till en bättre hälsa och ergonomi på arbetsplatsen. Hos AZ Design erbjuder vi Herman Millers fantastiska utbud av kontorsstolar till våra kunder.

Herman Miller - ett 100 år gammalt företag med stort fokus på hälsa och miljö


Herman Miller är en ledande tillverkare av högkvalitativa kontorsmöbler och en pionjär inom ergonomisk design. Företaget grundades för över 100 år sedan och har sedan dess arbetat för att skapa produkter som inte bara är funktionella och estetiska, utan också främjar hälsa och välbefinnande för användarna. Företaget har ett stort fokus på miljö och hållbarhet och strävar efter att minska sin påverkan på planeten genom att använda återvunna material och förnybar energi i sin produktion.

Varför välja Herman Millers kontorsstolar?


Herman Millers kontorsstolar är kända för sin höga kvalitet och ergonomiska design. Varje stol är utformad med användarens hälsa och välbefinnande i åtanke och de är speciellt utformade för att stödja kroppens naturliga rörelser. Stolarna är också tillverkade med hållbarhet i åtanke och är gjorda av återvunna material.

12 års garanti på samtliga produkter


En annan anledning till att välja kontorsstolar från Herman Miller är företagets förtroende för sina produkter. Samtliga produkter från Herman Miller har en 12-årig garanti, vilket ger kunderna lugn och trygghet att veta att de investerar i en kvalitetsprodukt som kommer att hålla länge.

Som anställd är det viktigt att ha en bra kontorsstol som bidrar till en god hälsa och ergonomi på arbetsplatsen. Hos AZ Design AB är vi stolta över att erbjuda Herman Millers utbud av högkvalitativa kontorsstolar till våra kunder. Vårt utbud av Herman Miller-stolar är utformat för att tillgodose behoven hos alla typer av användare och arbetsmiljöer. Välj en Herman Miller-kontorsstol för en bättre hälsa och ergonomi på arbetsplatsen.
Contact information
Mailing address
Träff­gatan 2
13644 Handen
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556777-4319
Founded: 2009
Employees: 7
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till AZ Design!

MÖBLER OCH INREDNING FÖR OFFENTLIG MILJÖ (B2B)Skräddarsydda möbler online
2009 startades AZ Design av grundaren Andreas Zwahlen. Med gedigen erfarenhet och kunskap inom möbeldesign erbjuder vi nu ett av Nordens största sortiment av möbler och inredning för offentliga miljöer. Det innebär bland annat restauranger, konferenser, hotell och kontor. Företaget är en stark aktör inom business-to-business (B2B).

Hos oss hittar du ett enormt utbud av högkvalitativa produkter för både inne- och utemiljö till marknadens bästa priser och med korta leveranstider. I vår webshop hittar du bland annat ett enormt utbud av restaurangmöbler, konferensmöbler och kontorsmöbler. Totalt finns det över 5000 produkter. Vi riktar oss till företag och organisationer inom hela Norden.

105 % PRISGARANTI
Hos AZ Design får du alltid 105% prisgaranti på våra redan låga priser. Detta innebär att om du hittar våra produkter till ett lägre pris någon annanstans, så lägger vi oss 5% under deras pris.

ÅRETS SUPERFÖRETAG 2019, 2020
AZ Design har av Veckans Affärer och Bisnode utsetts till "Superföretag 2019" och även "Superföretag 2020". Kriterierna för att komma med på listan är mycket höga. Företaget ska under minst 4 år i rad ha uppnått höga krav på ökad tillväxt, lönsamhet och avkastning på kapital som krävs för att komma in på listan.

Contacts

Andreas Zwahlen
08 - 660 20 30
0709-28 71 62
Marie Nilsson
08 - 660 20 30
Stefan Bölke Göthe
08 - 660 20 30
Vendela Hult
08 - 660 20 30

LATEST NEWS

- News from the industry
9/25/2023
Ett enklare sätt att böja plåtPrecision i varje skär och böjTruckutbildning för företagSolcellsmontörerna väljer infästning av högsta kvalitetDags för höstens roligaste skolutmaning
9/22/2023
Optimera ytjämnheten Volvos nya slaggskopa är redo för heta uppgifterTotalleverantör inom last och truck i GöteborgAutomatisering och fjärrstyrning?Luft är en framtidsbransch
9/21/2023
Tre år sedan lanseringen av Maeda MC285CB-3Trådbondning Ny maskin i Sveriges största tillväxtregion60 år av Busch vacuum solutionsSällsynt Massey Ferguson-traktor
9/20/2023
Rodin & Co AS tillkännager strategiskt förvärv Plåt & Ventföretagens vd lämnar sin rollInvesterar för framtiden i laserskärning Öka produktiviteten och drifttiden Skogsbruk - Kraftfullt & robust
9/19/2023
En innovativ lösning för fasadtvätt Utökar erbjudandet inom vätskeanalysStålåret 2023Att jobba med aluminium är att jobba med lösningarHans Sohlström ny VD och koncernchef för Stora Enso