LATEST NEWS

- News from the industry

Dell och Red Hat utökar samarbete

För effektivare multimoln-hantering
Dell Technologies stärker nu sitt strategiska samarbete med Red Hat och kommer bland annat erbjuda en ny hybridmolnslösning genom Dells APEX och Red Hats OpenShift, något som kommer förenkla både drift och hantering av multimolnmiljöer.

Enligt analysföretaget Gartner förväntas 90 procent av företag runt om i världen köra containerbaserade applikationer år 2027. I takt med att allt fler hoppar på tåget, ökar också utmaningarna kopplade till hanteringen av applikationerna. Dessutom utmanas många av att det råder brist på IT-personal med rätt kompetens. Dell och Red Hat möter dessa utmaningar med lösningar som underlättar för organisationer när det gäller drift och utveckling (DevOps) kopplat till molnbaserade applikationer och hjälper även till att ta bort krävande administrativa hinder.

– Samarbetet med Red Hat är viktigt när det gäller att bygga ett multimoln-ekosystem som erbjuder kunderna större flexibilitet och valmöjligheter när de utvecklar nya applikationer och moderniserar befintliga multimolnmiljöer. Med Dell APEX och Red Hat OpenShift kan utvecklare fokusera på att leverera innovativa produkter och tjänster och bortse från problem kopplat till stödjande infrastruktur, säger Jeff Boudreau, president, Infrastructure Solutions Group på Dell Technologies.

– Kunder vill kunna köra sina applikationer överallt. Genom att utöka vårt samarbete med Dell ger vi kunder fler valmöjligheter genom att para ihop branschens ledande företagsplattform Kubernetes i Red Hat OpenShift med Dells infrastrukturteknik. Det kommer göra det möjligt för IT-team att bygga applikationer för lokal distribution medan de behåller smidigheten att även köra dem varhelst det behövs i hela det öppna hybridmolnet, säger Ashesh Badani, senior vice president, produktchef, Red Hat.

Effektiviserar och automatiserar
Dells plattform för Red Hat OpenShift, som drivs av Intel, effektiviserar distributionsprocesser och hantering av lokal infrastruktur vilket gör att kunder snabbare kan få igång sin lokala infrastruktur. Utvecklare får också snabbare tillgång till beräknings- och lagringsresurser och kan samtidigt automatisera DevOps-processer, vilket ger utvecklare möjlighet att fokusera mer på innovation.

Eftersom applikationsflexibilitet är avgörande för att företag ska förbli konkurrenskraftiga, kommer en tät integration att göra det lättare för organisationer att utveckla applikationer och distribuera dem var som helst med en gemensam verksamhetsmodell.

– Vi är glada över att se Dell och RedHat gå samman för att underlätta komplexiteten i att verka i en multihybrid molnvärld. Vi ser fram emot att bygga vidare på våra framgångsrika samarbeten med båda företagen genom att tillsammans utveckla DevOps och molnbaserade initiativ som hjälper företag öka sin flexibilitet, säger Raj Wickramasinghe, ansvarig för Hybrid and Emerging Platforms på Accenture.

LATEST NEWS

- News from the industry
9/18/2023
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
9/15/2023
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
9/14/2023
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
9/13/2023
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
9/12/2023
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg