LATEST NEWS

- News from the industry

Cognizant och Google i utökat AI-partnerskap

Förstärkt AI-samarbete för ökad produktivitet
Cognizant och Google Cloud utökar nu sitt AI-partnerskap, vilket är utformat för att hjälpa Cognizants utvecklare att förbättra sin produktivitet och leverera mjukvaror snabbare.

Cognizant kommer att använda Gemini för Google Cloud för att utbilda sina medarbetare i utveckling av programvara och för att tillföra kapacitet till sina interna verksamheter och plattformar. Med Gemini för Google Cloud kommer Cognizants utvecklare att kunna skriva, testa och distribuera kod snabbare och mer effektivt med hjälp av AI-drivna verktyg.

En färsk studie från Cognizant och Oxford Economics, New Work, New World, visar att generativ AI skulle kunna injicera upp till 1 biljon dollar i den amerikanska ekonomin till år 2032.

- Programvaruutveckling är ett av de tjänster som sannolikt kommer att dra mest nytta av hur generativ AI, säger Ravi Kumar S, VD, Cognizant. Cognizant ska investera 1 miljard dollar i generativ AI under tre år eftersom vi tror att det är ett kraftfullt verktyg för att förstärka den mänskliga potentialen, och vårt partnerskap med Google Cloud är centralt för det.

Cognizant kommer att arbeta för att integrera Gemini i sina automatiserade plattformar och acceleratorer, med början på Cognizant Flowsource™️-plattformen för utvecklare.

- Generativ AI har potential att avsevärt förbättra varje steg i mjukvaruleveransens livscykel, vilket hjälper utvecklare att snabbt generera kod, felsöka och automatisera processer, säger Thomas Kurian, VD för Google Cloud. Genom att utbilda och aktivera sin personal på Gemini för Google Cloud kan Cognizant påskynda hastigheten och kvaliteten på programvaruutvecklingsprojekt för gemensamma kunder.

Att föra in gen AI-kapacitet i Cognizants egenutvecklade interna verksamheter och plattformar kommer att hjälpa konsultföretaget att optimera processer och förbättra användarupplevelser, säkert och ansvarsfullt.

Google Cloud kommer att stödja Cognizant i den fortsatta utvecklingen av AI-ledda programvaruutvecklingsmetoder och genom att hjälpa Cognizant Google Cloud AI University att lansera avancerade AI-kurser.

LATEST NEWS

- News from the industry
4/8/2024
Heimstaden tar hjälp av AI-teknik tado° introducerar smart laddningslösning AlixLabs announces EU-wide APS TrademarkAlutrade fortsätter tradi­tionen med vinstdelning Automatisk biltvätt med smart teknik
4/4/2024
Officiell återförsäljare av RotoclearXometry Förbättrar med Xometry.ProSG Maskin firar 60 årHMS Networks och Red Lion Controls samarbetarÖver 54 miljarder cookies på dark web
4/3/2024
Samarbetet Clip-Lok SimPak och Wing Lift™Hallå där Jens KjellssonDen osynliga hjälten Välj rätt grävskopa AMIC Group förvärvar Tramo ETV och Unitrafo
4/2/2024
Att välja rätt skyddsnätArmor™ PowerFlex® Den viktiga spridarplattan!IRC har fått sin största order hittills Besök Iscar Sverige på mässan
3/29/2024
Vad du behöver veta när du köper ny kompressorLaserskärmaskinernas kritiska roll Maskinsvärdens roll för effektivt skogsarbeteNyhet för massflödes­mätare och regulatorer Kabeltrumvagnar underlättar kabelarbetet