LATEST NEWS

- News from the industry

Cellnex i samarbete med Bauhaus

Utrustar byggvaruhuskedjan med inomhustäckning
Cellnex Telecom tecknar ramavtal med byggvaruhuskedjan Bauhaus. Genom samarbetet moderniserar Bauhaus inomhustäckningen i sina varuhus och skapar därmed en bättre upplevelse för kunder och anställda.

Inledningsvis får Bauhaus tillgång till Cellnex-system i två butiker: Sundsvall och Löddeköpinge. Inomhustäckningen ger flera fördelar jämfört med befintlig mobiltäckning och wifi-nät. Inte minst underlättar det för kunder i butik som vill kunna använda sin mobil för samtal och surf i Bauhaus varuhus. Detta har i vissa varuhus bland annat påverkat vissa betalningslösningar och medlemmar i Bauhaus kundklubb som försökt komma åt medlemssidor från sin mobiltelefon.

– Trenden har länge varit tydlig att det inom detaljhandeln innebär stora konkurrensfördelar att kunna erbjuda riktigt bra täckning. Att vi nu kommer kunna säkerställa ett kvalitativt inomhusnät med stabil uppkoppling i våra varuhus gör att vi får en modern och attraktiv kundupplevelse. De som besöker våra varuhus behöver helt enkelt inte tänka på mobiltäckningen. Det är oerhört positivt, säger Peter Adlertz, Operativ chef IT på Bauhaus.

Bauhaus är en av Europas ledande byggvaruhuskedjor med 270 varuhus i 19 länder. Samarbetet inkluderar att Cellnex har ett helhetsåtagande för de Bauhaus-varuhus där man levererar Cellnex-system. Det inkluderar tjänsteleverans, installation och drift.

Cellnex har lång erfarenhet av system för inomhustäckning och levererar idag ett stort antal installationer i ett tiotal länder. Genom ramavtalet med Bauhaus stärker man sin position i Norden ytterligare.

– Bauhaus vill ligga i framkant kring innovation och kundupplevelse och det är glädjande att vi nu får möjlighet att börja utrusta deras varuhus med robusta och framtidssäkra inomhusnät. Vi är stolta att kunna inleda det här samarbetet och ser fram emot att utveckla det tillsammans med Bauhaus, säger Staffan Lindbäck, Sverigechef på Cellnex.


LATEST NEWS

- News from the industry
9/18/2023
Rätt radplintar för tåg och järnvägsapplikationer
9/15/2023
Behöver du effektiva lagerlösningar?Volvomaskiner viktiga hos Gamleby EntreprenadMer variation från Dormer PrametVad kostar egentligen era packningar?Grundläggande Plåtbearbetningsprocess
9/14/2023
Ett omfattande utbud av lyftverktyg.ABB investerar 280 miljoner dollarInnovationer, hållbarhet och automation i fokus OEM Electronics hjälper med certifikat & dokumentationAI rankas som den främsta teknologin
9/13/2023
Racoon Miljöfilter AB Expanderar Mot Kanada EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur Peter Claesson är ny försäljningschef Wallbox - officiell hållbarhetspartner Originell Scooby Doo-bil på auktion
9/12/2023
Volvo visar vägenHandhållen och automat­iserad 3D-laserskanner Företagskunder vill ha samma shoppingupplevelse Frekvensomriktare från Schneider Electric Ny VD till GJS verktyg