LATEST NEWS

- News from the industry

CASE:s populära roadshow återkommer 2023

Digitalisering, gemenskap, innovation och hållbarhet i fokus
CASE:s populära roadshow återkommer 2023 med möjlighet till hands-on upplevelser och demonstration av företagets innovativa teknologier och digitala lösningar CASE-kunder och media från hela Europa kommer att få chansen att prova på ett brett utbud av maskiner när CASE European Roadshow återvänder under 2023. Det första stoppet ägde rum den 6:e och 7:e maj i Neuching, Tyskland.

Fler stopp på roadshowen väntar i Italien, Frankrike och Storbritannien under maj, juni och september.

Digitalisering, gemenskap, innovation och hållbarhet kommer att stå i fokus för roadshow-evenemangen där företaget visar skräddarsydda digitala lösningar och innovativa teknologier tillsammans med 100 % elektriska maskiner för en hållbar framtid.

Det kommer att finnas maskiner som nyligen lanserats tillgängliga för testkörning, till exempel de nya hjulgrävarna från CASE, som representeras av modellerna WX140E, WX155E SR, WX160E och WX175E SR.

De nya väghyvlarna 836C och 856C kommer också att visas, utrustade med de innovativa nya elektrohydrauliska reglagen, joystick-styrsystemet och förbättrad förarkomfort och manövrerbarhet.

Det kommer givetvis även att finnas möjlighet att prova ett antal modeller från D-seriens populära minigrävare och den nya serien av bandgrävmaskiner i E-serien och kunderna kommer kanske även vilja testköra B-seriens kompaktlastare, som den nya TV450B.

D-seriens minigrävarsortiment på roadshowen kommer att bjuda på en förhandstitt av den andra helt elektriska modellen: CX25EV som lanseras under andra halvan av 2023. Den har en 25 kW-elmotor med ett 32,3 kWh litiumjonbatteri som kan laddas på mindre än 2 timmar med en extern snabbladdare och ger en hel dag självständigt arbete under standardförhållanden för en minigrävare av denna storlek.

CX25EV kännetecknas av samma banbrytande teknik som CX15EV: helt elektrohydrauliska kontroller och möjligheten att anpassa varje enskild rörelse av maskinen via ett digitalt instrumentkluster. Det kommer också att ges en förhandsvisning av den första E-serien Midi: CX75E, en 7,5 tons grävmaskin med knäckbom, som också kommer att lanseras senare i år.

I en modern och funktionell stil uppvisar den samma fantastiska egenskaper som sin lillebror CX65D, såsom vårt unika Electronic Open Circuit (EOC) hydraulsystem, som ökar produktiviteten och minskar utsläppsnivåerna, ett effektivt kylsystem med självrengörande kylare samt ett stort digitalt instrumentkluster, som ger möjlighet att övervaka maskinens alla funktioner och ställa in hydraulflödet för extrahydraulik (upp till 3 kretsar). Och det gör den med ett tyngre och bredare underrede och längre arm, vilket ger mer stabilitet samt längre grävdjup och räckvidd, för högre produktivitet och prestanda.

Dessutom visas den nya kompakta hjullastaren 221F som representerar nya F-seriens Evolution-sortiment, från de mindre 21F och 121F, till de större 221F och 321F. Evolution-modellerna har ett uppgraderat förarutrymme, med en helt ny display med encoder och knappsats som ger åtkomst till alla maskinfunktioner och data, tillsammans med ett antal uppgraderade elektrohydrauliska funktioner som har lagts till för att förbättra driften.

De större modellerna 221F och 321F kommer att finnas tillgängliga i två hastighetsklasser, standardhastigheten 20 km/h och den nya höghastighets 40km/h-versionen. Connectivity-funktionerna är också förbättrade, nu används samma modem som på de stora hjullastarna, för att öppna nya möjligheter för integration i kundens fleet management system.

CASE kommer också att ge möjlighet till en förhandstitt på prototypen till den elektriska kompakthjullastaren 12EV. 3,6-tons maskinen kommer att erbjudas i två versioner, antingen med hytt eller som canopy med tak. Maskinen är utrustad med 0,5 m3 skopkapacitet och kommer att innehålla alla Evolution-uppgraderingarna. 12EV drivs av ett 23kWh litiumjonbatteri som laddar 80 % på 6 timmar med 230V strömförsörjning, eller på bara timme med en valfri off-board snabbladdare och ger 3-6 timmars driftautonomi, beroende på uppgiften.

"Med CASE roadshow tar vi maskinerna till våra kunder, genom skräddarsydda, lokala evenemang som ger dem möjlighet till praktisk erfarenhet genom dedikerade fältaktiviteter”, säger Federico Bullo, Europachef för Construction Equipment på CNH Industrial.

Besökarna kommer även att ha exklusiv möjlighet att utvärdera den nya MTL minibandlastarprototypen som nyligen har lanserats på Conexpo för den amerikanska marknaden.

Öka drifttiden och sinnesfriden hos kunderna med CASE® Service Solutions
CASE Service Solutions, en serie uppkopplade och icke-uppkopplade eftermarknadstjänster, kommer också att presenteras under roadshowen. De är utformade för att ytterligare öka produktivitet, lönsamhet och drifttid och supporta användningen av CASE-utrustning.

Roadshowbesökarna kommer också att lära sig mer om det omfattande reservdelsutbudet från CASE.

Tillbaka på begäran
Maskinförarna kommer att kunna delta i den populära CASE Rodeo-tävlingen och visa sina färdigheter bakom spakarna och framhäva flexibiliteten, hastigheten och effektiviteten med en rad maskiner från CASE.

"Vi har nyligen firat att alla våra återförsäljare kunnat samlas till European Dealer Convention och det känns fantastiskt att återigen få se våra kunder på våra roadshower runt om i Europa”, säger Federico Bullo.

Den tyska delen av årets roadshow pågick mellan den 6:e och 7:e maj och var en stor framgång.

Roadshowen reser nu vidare för nästa stopp i Italien och sedan Frankrike i början av juni. Roadshow kommer sedan tillbaka i september i Storbritannien.

26-27 maj
24030 Medolago (BG), Italien

7-8 juni
Terre des Singes - Parc animalier, 77540 Lumigny Nesles Ormeaux, Frankrike

14-15 september
Storbritannien
För mer information, se: https://www.casepromotion.com/roadshow/en/

LATEST NEWS

- News from the industry
6/12/2024
Splunk lanserar avan­cerade AI-förbättringar Ny serie av svarta beslag förenar stil och styrkaKommuninvest emitterar 4,5 miljarder kronorTCS lanserar banbrytande plattform för generativ AIRexel driver på för en hållbar framtid
6/11/2024
Befintlig produkt, men i nytt material Volvo CE presenterar utökad flottaMagasinera i StockholmHLR utbildning StockholmFiberlaserteknik i plåtbearbetningsindustrin
6/10/2024
Kunderna är dom bästa ambassadörerna!Volvo CE utökar sortimentetMilltool fortsätter sin etablering Förstå hur TIG-svetsning fungerar IEC 62 433 höjer säkerheten
6/7/2024
Det du behöver veta om Tablet PCs Effektiva tjänster för industrirör Lanserar en AI-assisterad säkerhetsplattformGetacs robusta mobila arbetsstationSofting Industrial intro­ducerar edgeConnector
6/5/2024
Harts 3D-utskriftStegar med plattformBelysning och indikator i samma enhetBystronic väljer Water Jet Sweden Nu introduceras en ny lanseringskampanj