LATEST NEWS

- News from the industry

ArmorKinetix distri­buerade servoenheter

ArmorKinetix® revolutionerar maskinkonstruktioner
Vi har en ny era inom området On-Machine™ rörelsekontroll. Rockwell Automation höjer ribban för vad som är möjligt i din nästa maskinkonstruktion med ArmorKinetix® Distributed Servo Drives. Denna motionplattform erbjuder Kinetix® 5700-servoenheter med hög prestanda med en kompakt On-Machine-formfaktor som gör att dina produktionsmaskiner blir mer effektiva, flexibla och kostnadseffektiva än någonsin tidigare.

Video Introducing ArmorKinetix Distributed Servo Drives (youtube.com)

Föreställ dig att dina maskiner blir mer strömlinjeformade, gröna och kraftfullare
Möt tekniken bakom en snabbare idrifttagning och smartare maskiner.
ArmorKinetix Distributed Servo Drives är en modulär och skalbar lösning som uppfyller dina behov för rörelsekontroll. Genom att montera drivenheterna utanför kontrollskåpet minskar du drastiskt systemkomplexiteten, du sänker de totala systemkostnaderna, och du möjliggör för ditt team att bli mer produktivt.

Accelerera ditt nästa smarta maskinkoncept med intelligent rörelsekontroll
ArmorKinetix Distributed Servo Drives ger tillverkare inom industrin ett nytt verktyg för att konstruera effektivare produktionsmaskiner.

Tekniken finns tillgänglig som en integrerad drivmotorlösning och som en drivenhet nära servomotorn. Detta möjliggör ett revolutionerande tillvägagångssätt för att konstruera maskiner, så att de kräver färre delar och avslutningar samt tar mindre plats på golvet. Detta resulterar i en kortare konstruktionstid, färre felkällor och en högre produktivitet per kvadratmeter.
Upptäck hur ArmorKinetix Distributed Servo Drives hjälper till att förändra vad som är möjligt i dina maskinkonstruktioner.

Vitbok Realize leaner, greener and more powerful machines with ArmorKinetix Distributed Servo Drives (wexoe.dk)

Besök oss på Elmia, monternummer D04-59.

Kontakta Tony Annell, Wexoe AB på telefon 070 609 2610.
Contact information
Mailing address
Scheele­vägen 17
22370 Lund
Region
Lund
Skåne county
Sweden
Organization id:
559134-3404
Founded: 2018
Employees: 4
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Wexoe AB!

Lokal automationspartner med fokus på produktivitet och driftsäkerhet
Som lokal partner och experter på ett av världens ledande automationsföretag väljer våra specialister rätt produkter från våra leverantörer för att utarbetar den optimala lösningen tillsammans med våra kunder. Wexoe kan utöver att hitta rätt teknisk lösning även ge en flexibel logistik och möjligheter för anpassning i egen montageverkstad.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Relaterade sökord

Remote access

Contacts

Tony Annell
0706092610

Videos

Vi är Wexoe AB

Vi är Wexoe AB
Intro video

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper