LATEST NEWS

- News from the industry

5 trender för företagsledare att ta till sig 2023

Kunskap till handling är nyckeln till framgång
Det globala affärslandskapet och kundernas efterfrågan förändras snabbt. För företagsledare är insikten i denna efterfrågeutveckling bara en liten pusselbit i det stora hela. Hur företagsledare faktiskt omsätter kunskap till handling är nyckeln till att ligga steget före. Nedan följer fem trender företagsledare bör titta på inför 2023.

1. Behov av global anslutning
I takt med att tekniken går framåt kommer övergången till det digitala att öka, vilket leder till en förändring i kundernas krav. Företag kommer fortsätta att söka efter sätt att globalt bredda sin räckvidd, och med den expansionen kommer behovet av pålitlig, säker anslutning att stå i centrum. Anslutningens omfattning kommer bli allt bredare. Inte bara webbplatser och distansanställda utan även multicloud-, SaaS- och datacenterleverantörer. Att sömlöst och säkert flytta data och applikationer kommer att bli ett starkt behov för alla företag. Företag kommer att behöva investera tid och pengar i sina nätverks- och cybersäkerhetsarkitekturer och identifiera en partner som har kapacitet som sträcker sig över geografiska områden, vilket kommer att skapa en sömlös upplevelse över flera geografier och teknikplattformar.

2. Framväxten av privata nätverk
För globala företag kommer privata 5G-nät under 2023 inte bara att vara trevliga att ha. Att hålla data, bearbetning, enheter och resurser lokalt på ett privat samt säkert nätverk kommer att rita om spelplanen. Företagsledare borde se kraften och fördelarna med privata nätverk som en prioritet under 2023.

3. Flexibilitet är fortfarande av högsta prioritet
För de flesta ledare inom IT på företagssidan fanns affärsflexibilitet alltid med i deras planer, men kanske något begravd bakom andra prioriteringar. Pandemin och den snabba förändringen av arbetskraftens verksamhet satte flexibilitet på kartan igen. Under 2023 kommer vårt sätt att arbeta och fungera fortsätta att utvecklas, varpå verktygen, lösningarna och planerna för att ligga i framkant kommer att vara avgörande för långvarig framgång.

4. Lita mindre på saker, säkra upp mer
Det finns några konstanter i livet, som exempelvis att solen kommer att gå upp på morgonen och gå ner på kvällen, att tiden kommer att fortsätta att ticka på och att cyberkriminella kommer att leta efter sätt att bryta ned din säkerhetsinfrastruktur och stjäla känslig information. CISO:s och IT-ledare kan inte vackla med uppmärksamheten på att skydda deras affärs- och kunddata. Cyberkriminella kommer fortsätta att fördubbla sina attacker, vilket innebär att globala företag måste möta och överträffa dessa ansträngningar för att skydda företaget och kunderna.

5. Bredband åt alla
Både för företag och konsumenter är snabb, pålitlig och säker anslutning ryggraden i hur vi lever, arbetar och leker. För företagskunder är ökningen av anslutna enheter inte en tillfällighet, det är en trend som kommer att fortsätta växa. Ett enkelt och effektivt sätt att hålla företag uppkopplade kommer att vara ett måste.

Av: Massimo Peselli och Sowmyanarayan Sampath, Verizon Business

Om författarna

Sampath är vice vd och VD för Verizon Business, en global ledare inom 5G-teknik som betjänar 97 % av Fortune 500-företagen. Sampath och hans team hjälper företag, regeringar och samhällen att ombilda sina anställda, leveranskedjan och slutkundsupplevelser. Med över 31 miljarder USD i årliga intäkter (2021) leder Verizon Business vägen in i en ny 5G-baserad era av teknikdriven innovation för sina kunder.

Massimo Peselli är Senior Vice President och Chief Revenue Officer, Global Enterprise and Public Sector för Verizon Business. Han leder ett globalt team som fokuserar på att leverera innovativa teknologier, som 5G, Mobile Edge computing (MEC), moln, säkerhet och mjukvarudefinierade nätverk, för att göra det möjligt för företag och offentliga kunder att vinna på marknaden idag samtidigt som han lägger grunden för deras digitala transformationsresor.

Henrik Aare, Northern Link PR
Mail: henrik@nlpr.se
Tlf.: +46 70 598 22 82
Contact information

Northern Link PR i Sverige AB

Mailing address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Visiting address
Kungs­gatan 60
11122 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556834-7198
Founded: Not specified
Employees: Not specified
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Northern Link PR.

Vi hjälper företag med nordiska ambitioner.
När det gäller PR och kommunikation, strävar Northern Link PR att vara det bästa valet för företag med svensk eller helt nordiska ambitioner.

Vi ser vikten av meddelanden, strategi och taktik som är nära i linje med dina affärsmål. Därför har vi etablerat kompetens inom en rad tjänster som kan utvecklas och anpassas beroende på din unika situation.

Välkommen att kontakta oss.

Contacts

Henrik Aare
070-598 22 82

LATEST NEWS

- News from the industry
3/24/2023
Ny studie från DescartesSå räknar du hem en smartare lösningNy fästmassa ska sänka CO2-avtrycket 3D-tillverkning skapar nya möjligheter på Seco ToolsFeintool och SITEC stärker samarbetet i Europa
3/23/2023
Tekniska utrustning i byggnaderVolvo CE introducerar Connected Load Out Weigh in Motion-teknik Skyddsfärg avsedd att förhindra korrosionCastrols samarbete med Submer
3/22/2023
Upp till 62% trycklufts­besparing Ökad detaljhandel vid laddplatser Fortsatta fossilfria framstegSäkert halkskyddGlobala fordonstillverkare
3/21/2023
Henkel erbjuder heltäckande monteringslösningarRobotCenter Laxå exporterar till FrankrikeABB lanserar filmserien Unstoppable Nu börjar vägen mot prispallen i EuroSkillsNy agentur
3/20/2023
Väderstad bygger ut fabrikenVälkommen till LogiMAT 2023Flexibla ventilationsexperterSwecon och Lantmännen i gemensam satsning Duntäcke för dig som arbetar inom industrin