LATEST NEWS

- News from the industry

4 fördelar med Maskinera auktionsförsäljning

Varför du ska välja auktionsförsäljning istället för privat
Auktionsförsäljning kan vara rätt alternativ för dig
När det gäller att sälja begagnat, står du inför valet: auktion eller privat försäljning? Medan privat försäljning kan verka lockande vid första anblick, erbjuder auktionsföretag som Maskinera en rad tydliga fördelar som inte bara underlättar din försäljningsprocess utan maximerar också ditt slutliga försäljningspris.

Hur skiljer sig auktionsförsäljning från privat försäljning?


Den största skillnaden mellan att sälja på auktion och privat är den potentiella marknadsräckvidden och den professionella hanteringen av försäljningsprocessen. Privat försäljning begränsar ofta säljaren till en mindre köparkrets och kräver en betydande mängd tid och ansträngning från säljarens sida för att skapa, publicera och marknadsföra annonser, samt hantera alla efterföljande förhandlingar och transaktioner. Försäljning via en maskinauktion med företag som Maskinera däremot, erbjuder tillgång till en bred och diversifierad marknad med både nationella och internationella köpare, samtidigt som all logistik hanteras av erfarna proffs.

Fördelar med att sälja på auktion med Maskinera1. Nå en bredare marknad


Väljer du att sälja via Maskinera når du inte bara en nationell utan även en internationell publik. Tack vare Maskineras välutvecklade nätverk och marknadsföringskanaler, lockas en stor mängd trafik till deras plattform, vilket innebär fler potentiella budgivare och i slutändan en större affär för dig.

2. Tryggt och effektivt


Att sälja via auktion innebär inte bara möjligheten till ett högre slutpris, utan också tryggheten i att ha en professionell partner som sköter varje steg i processen. Från säkra transaktioner till finansiering – allt hanteras effektivt för att ge dig och köparen bästa möjliga upplevelse.

3. Inget att förlora


Med Maskinera betalar du endast en provisionsbaserad kostnad vid genomförd affär. Det innebär att om din maskin inte blir såld, kostar det dig ingenting. Det är en riskfri lösning som skyddar dig från onödiga utgifter.

4. Tidsbesparing


Den tid du skulle ha lagt på att skapa annonser, kommunicera med spekulanter och hantera dokumentation kan användas på mer värdefulla uppgifter. Maskinera tar hand om hela processen, från värdering till slutlig försäljning, vilket sparar dig en betydande mängd tid och ansträngning.

Auktioner på maskiner, fordon och verktyg med Maskinera


Oavsett om du är ny inom auktionsförsäljning eller en erfaren, gör Maskinera det enklare än någonsin att maximera värdet av din försäljning samtidigt som du minskar din arbetsbelastning. Är du redo att upptäcka det bästa sättet att sälja dina begagnade maskiner? På Maskineras hemsida har de en bred portfölj av varumärken, maskiner och fordon, däribland välkända märken såsom Volvo, CAT, Mercedes-Benz, John Deere och många fler. Kontakta Maskinera idag för att komma i gång med din försäljning!
Contact information
Mailing address
Cylinder­vägen 18
13152 Nacka strand
Region
Nacka
Stockholms county
Sweden
Organization id:
559337-3854
Founded: 2021
Employees: 1-5
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Maskinera AB!

Hos Maskinera hittar du auktioner på maskiner, fordon och verktyg. Genom vår marknadsplats möjliggör vi att produkterna hamnar i rätt händer när de inte längre används. Vi får snurr på de maskiner som redan är producerade och inkörda som ett alternativ till nyproducerat. Vi väljer kompletta servicehandböcker och känslan av att kunna göra en bra deal framför att köpa nytt, snällare mot kassan och klimatet helt enkelt.

Vi vet att kunskap och förtroende är avgörande faktorer när man bygger långsiktiga relationer. Vår målsättning är att alla som kommer i kontakt med oss ska använda våra tjänster igen. Både som köpare och säljare. Därför möter vi alla med samma entusiasm, samma nyfikenhet och samma engagemang. Det är vi tillsammans som bygger en cirkulär maskin-community. Ju fler vi blir, desto bättre för alla!

Se alla våra auktioner på maskinera.se

Latest ads from Maskinera AB

All 73 objects by this company

Contacts

Maskinera
08 91 04 11

Videos

Grävmaskin Kubota KX 016 4

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2024
Jordfelsbrytare uppfyller europeiska standarder 71% av styrelser tonar ner cyberriskernas allvarGenerativ AI förändrar mjukvaruutvecklingenSårbarheter utnyttjas 43 procent snabbare Jättetak får nytt luftrenande tätskikt
5/14/2024
Montico ny utbildningsaktörYstaMaskiner present­erar nytt kättinghuvud Vårt modulära PLC Handla bra grejer till jobbetAllt fler superdatorer drivs med AMD
5/13/2024
FactoryTalk Optix FANUC Nordic välkomnar Bob Struijk som VDAnpassning och bearbetning Swecons marknadschef framtidsspanarLättanvänd mjukvara för byggledning
5/10/2024
Swecon ny återförsäljare Ruggade IT-lösningar för försvar och säkerhetProduktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia Produktionsmässor
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper