Ad

LATEST NEWS

- News from the industry

Ekenhuset etablerar sig i Östergötland

Hållbart golv- och plattsättningsföretag
I början av året rivstartade Ekenhuset sin verksamhet i Norrköping genom ett avtal med det allmännyttiga bostadsbolaget Hyresbostäder i Norrköping AB om löpande golvunderhåll. Avtalet är Ekenhusets första i regionen och markerar starten på en satsning i Östergötland.
– Med eget kontor och lager i Norrköping kan vi hålla samma höga tillgänglighet och servicenivå som våra kunder är vana vid att förvänta sig från oss, säger Johan Lood, operativ chef, Ekenhuset.
Ekenhuset tog hem avtalet i konkurrens med många andra aktörer.

– Det är verkligen kul att Ekenhuset satsar i Östergötland. Deras mångåriga erfarenhet inom branschen samt fokus på hållbarhetsfrågor blir viktiga delar i framtida projekt. Vi ser fram emot ett givande samarbete, säger Mats Karlsson, underhållschef på Hyresbostäder.

Ser fram emot att utveckla värdeskapande samarbeten i en ny region
Avtalet med Hyresbostäder i Norrköping AB är på två år med möjlighet till förlängning. Ekenhuset har en lång historia av arbeten med liknande avtal och ser nu fram emot att utveckla värdeskapande samarbeten i en ny region.

– Ekenhuset har arbetat med kommunala bostadsbolag i mer än 50 år. Nu tar vi med oss den erfarenheten till en ny och expansiv region där vi kan utvecklas tillsammans med lokalt förankrade medarbetare. Det här är starten på en inspirerande utvecklingsresa i Östergötland, säger Thomas Håkanson, vd, Ekenhuset.

Ekenhuset är ett av Sveriges ledande hantverksföretag inom golvläggning och plattsättning. Genom ett brett tjänsteutbud erbjuder bolaget konkurrenskraftiga lösningar där hållbarhetsarbetet ständigt är närvarande. Bolaget skapar miljömässiga och ekonomiska mervärden för kunder, medarbetare och samhälle.

Thomas Håkanson
Vd
thomas.hakanson@ekenhuset.se
+46 (0) 8 505 814 24

LATEST NEWS

- News from the industry
5/24/2023
Lanserar hemsida för att främja hållbar byggbranschSpecialist på områdesskydd öppnar nytt i HalmstadNya APEX-tjänster Stripe blir betalningspartner för Zara Pre-OwnedSavox Noise-COM 500 lanseras
5/23/2023
Kundutbildning i fjädertek­nik hos lettiskt kundföretagAros Kapital blir officiell partner till IFK GöteborgHar ni behov av specialmaskiner?Bildanalys & Vision byter namn till Computer VisionConsilium Safety Group och Roxtec i samarbete
5/22/2023
Jämför lån online för att hitta det bästa erbjudandetSwift-Cut – Mycket maskin för pengarna!SSAB och BE Group sam­arbetar inom fossilfritt stålSamarbete för att nå hållbara lösningarMensapriset 2023 går till Fredrik Löfgren!
5/19/2023
Avsticknings- och spårsvarvningssortimentSwecon och Volvo på Sweden Rock FestivalUdda Volvo-lastbil med retrolook byter ägareWithSecure lanserar en ny uppsättning tjänsterCASE:s populära roadshow återkommer 2023
5/17/2023
Först ut i Skandinavien Årets plåtslagare gillar koppar och knepiga jobbCognizant lanserar Neuro® AINytt koncept ska förbättra tillgängligheten Clean Motion lanserar leasingerbjudande