LATEST NEWS

- News from the industry

Överblick på djupet ska stärka användarupplevelsen

Nu lanserar Cisco nya lösningar och integrationer
Cisco lanserar nya funktioner och integrationer som ska göra det lättare att snabbt och effektivt upptäcka och hantera nätverksproblem.

Observabilitet, att ha möjlighet att bedöma ett systems inte tillstånd för att snabbt kunna identifiera och agera på problem, blir en allt viktigare faktor för konkurrenskraft. De digitala systemen som möjliggör observabilitet blir också snabbt allt mer kraftfulla, inte minst drivet av den snabba utvecklingen inom maskininlärning. Nu lanserar Cisco nya lösningar och integrationer för att stärka företagets tjänster för övervakning av applikations- och nätverksprestanda, AppDynamics och ThousandEyes.

Den nya integrationen, som heter Customer Digital Experience Monitoring, tillför data i bägge riktningar och ger därför nya färdigheter och datakällor till tjänsterna. Målet med integrationen är att ytterligare korta tiden det tar att upptäcka felkällor och problem och ge ett bättre beslutunderlag för att snabbt hantera och lösa dem. Genom de nya sammanhangen blir det också möjligt att övervaka samspelet mellan nätverk och applikationer på ett mer effektivt sätt.

Integrationen bygger på OpenTelemetry, som består av ett brett utbud av open source-baserade verktyg, API:er och utvecklarkit. Lösningen finns tillgänglig omedelbart.

”Våra kunders uppdrag är att leverera de bästa möjliga digitala upplevelserna till sina verksamheter. Men samtidigt som digitala upplevelser blir enklare för konsumenter, blir de mer komplexa för företagen. Customer Digital Experience Monitoring sammanfogar våra marknadsledande lösningar för applikations- och nätverksövervakning så att kunder kan se tidigare dolda sidor av de olika sätt de är beroende av varandra”, säger Liz Centoni, Chief Strategy Officer på Cisco.

Den tredje hörnstenen i att skapa ett kraftfullt system för att hantera digitala upplevelser är förstås användarna – att förstå hur de använder applikationer och nätverk, och kunna optimera det utifrån deras behov. I april offentliggjorde Cisco att man hade för avsikt att förvärva Smartlook, som är en marknadsledande tillverkare på området, och planerar att integrera företagets lösningar i det bredare observabilitetsverktyget.

LATEST NEWS

- News from the industry
5/10/2024
Produktivitet i fokusRädda reliken En vecka kvar till Elmia ProduktionsmässorVidareutvecklat OEM-slangpumparUtökar AI-flexibilitet över hybridmolnet
5/9/2024
Nyttja både plastens och metallens egenskaper
5/8/2024
RobotCenter Laxå säljer SvetsrobotstationCold forging via sourcing groups Upptäck InnovationenOlsons utökar produktkatalogen Belysning och indikering i samma lampa
5/7/2024
Industritorget expanderar Lasermaskiner för precision och effektivitet Låt oss integreraProtolabs utökar funktionaliteten RMS har allt för lagret
5/6/2024
Swecon erbjuder tilt­spinner för minigrävareInspodagen 2024 i TanåsABB utvidgar portföljenSvensk vindkraftexpertis eftertraktad i TysklandBOLIST Byggfest