Över 5.000 besökare samlas för att starta och driva företag! - industritorget.com
MONDAY, MAY 25 2020
Följ oss i sociala medier

LATEST NEWS

- News from the industry

Över 5.000 besökare samlas för att starta och driva företag!

NyföretagarCentrum ger varje år rådgivning till över 16.000 personer.
Om en vecka öppnar Sveriges största Starta Eget-mässa, Eget Företag, 7-9 november på Stockholmsmässan, Älvsjö. Det är årets stora höjdpunkt för alla företagsamma människor. Redan nu är över 5.000 besökare anmälda, vi vet sen tidigare mässor och enkät in för årets mässa att 50 procent kommer för att starta eget och 35 procent redan driver ett litet företag, resten, 15 procent är studerande och andra besökare.

– Mässan Eget Företag är ett smörgåsbord med all den kunskap och inspiration du behöver som företagare, säger Mats Evergren, eventchef på NyföretagarCentrum.
På mässan finns 100 utställare, viktiga kontakter från företag, myndigheter och organisationer tillsammans med närmare 100 kostnadsfria seminarier.

– Tillsammans med alla fantastiska utställare och besökare – har vi gjort mässan Eget Företag till en svårslagen arena för kunskap, information, nätverkande och kontaktskapande, säger Mats Evergren.

Flera har startat företag ganska nyligen. Passa på att nätverka och ta del av mässerbjudande på varor, tjänster och produkter.

Träffa rådgivare, viktiga myndighetskontakter och svenska nätverk för att starta och driva företag. Gå på lektioner, flera arrangeras på engelska.

Under den första tiden innan försäljningen har kommit igång behöver man ha ett startkapital. Men det är inte alltid sina egna pengar räcker. Då kan man behöva låna pengar, vad finns det för möjligheter och hur tänker banken? Vad finns det för krav och vad ska jag tänka på när jag presenterar företagets affärsplan?

Under mässan finns Svensk Handel på plats med ett e-handelstorg. Tillsammans med partners byggs ett fråge- och experttorg upp för alla som har startat eller funderar på att starta en e-handel.

Mässan Eget Företag 2019
Datum: 7-9 november
Öppettider: Tors-fre 10-17. Lör 10-16
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö, AE-hallen
(Seminarierna startar 30 minuter tidigare)

För mer information, kontakta arrangören, NyföretagarCentrum Sverige:
Mats Evergren, Event- och marknadschef, NyföretagarCentrum Sverige
Tel: 0708-14 44 04. E-post: mats.evergren@nyforetagarcentrum.se

LATEST NEWS

- News from the industry
5/15/2020
Växande marknad för elektroniklösningarNyanställda på Maskin AB FranssonVad kul att du är nyfiken på modern markbaserad rening!Veeam rapporterar fortsatt årlig tillväxt och ökade marknadsandelarABB och Metsä Fibre tecknar avtal för att leverera elektrifiering och drivteknik till nytt finskt bioproduktbrukSvensk Biogas levererar 100 procent förnybart bränsle till bussarna i NorrköpingRejlers satsar på Management Consulting inom energiSuccé för BioLyftet – utbildningen för företag som vill ställa om till hållbara materialKvinnor går ihop för att bygga och investera hållbartGemensam dataplattform ökar lönsamhet, hållbarhet och innovationRedan nu måste vi rusta för kommande kriser i industrin
5/14/2020
Kom igång och producera snabbt och enkelt med DATRON neoBillyften levererar för J BilVet du varför ren luft och hanterad luft är så viktigt för din industris välbefinnande? Tjugo nya ställplatser byggs på ElmiaRadiomodul för enkel integrationNya betongmetoder kan spara 50 miljoner per årDigital signering via Verified i Kontek HRMFAST Deck Mate - för perfekta skruvrader!Webers hållbara golv var startskottet för arbetet med EPD:erNaturstensföretag prisas för miljövänliga leveranserMedvind för Ramirents vindkraftsprojekt när intresset ökarCramo AB lanserar ny appfunktion med fokus på arbetsmiljö och säkerhetHemSol lanserar unik onlineresurs för solcellerTeknikutbildarna och C-con i samarbete Facebook LinkedIn TwitterLedande batteritillverkaren GS Yuasa etablerar bolag i SverigeSolcellsparken börjar växa fram på GärstadCisco vill krossa långlivade säkerhetsmyter i ny rapportProtolabs lanserar nytt 3D-printingmaterial och ny teknologi för de allra minsta detaljernaPeab bygger bostäder i EsboStålproduktionen minskade i april
5/13/2020
Med 40 års erfarenhet och ny teknik skapas nya möjligheterDigital körjournal ger mer tid till kundernaFörsta IOT OUT OF THE BOX levererade till kundHydroscands smidiga tryck­luftslang finns nu i butik och webbutikInnovativ konsulting med inriktning på användandet av ConTech inom byggbranschen.Nya Hyundai i10 lanseras i samarbete med Rädda BarnenDet nya Gotlandsflyget presenterar sin VDNatali Engstam Phalén utsedd till en av framtidens kvinnliga ledareVehco byter namn till AddSecureMischa Moszkowicz ny marknadschef på XL-BYGGHär är årets Drömjobbare!Ingen extra kostnad att gå över till elfärjorSpecial-Elektronik förstärker sin position inom AV-teknik och utökar sin säljkår​Renault största elbilsmärket i aprilLindab lanserar TEKNOsim 6.0Gaser centrala i världens största polarexpedition
5/12/2020
Kompakt lösning för kantpressrobotiseringSträckfilmsmaskinen PallPack 2000F ökar plantskolans produktivitetProducera mer konkurrens­kraftigt med en CobotPrima Power presenterar Prima@HomeSwecons diplomerade servicetekniker gör kundupplevelsen ännu mer premiumFörsta vindkraftstornet i trä står klartParker lanserar IQAN-XC4x-expansionsmodulfamiljen för att utöka de hydrauliska maskinstyrningsfunktionernaUponor lanserar nytt värme- och kabelskyddsrörFörsta spadtaget för Örebro läns största markförlagda solparkGyproc Monteringshandbok i ny upplagaNorconsult samarbetar internationellt i nytt uppdrag för Svenska KraftnätViktiga standarder för ångturbiner under omarbetningRobotar kan hjälpa företag i regionenNya krav när litiumjonbatterierna tar över50% mer utrymme i distributionsboxar med Siemens nya RCBO-switchar
Advertisements