TUESDAY, NOVEMBER 12 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Över 5.000 besökare samlas för att starta och driva företag!

NyföretagarCentrum ger varje år rådgivning till över 16.000 personer.
Om en vecka öppnar Sveriges största Starta Eget-mässa, Eget Företag, 7-9 november på Stockholmsmässan, Älvsjö. Det är årets stora höjdpunkt för alla företagsamma människor. Redan nu är över 5.000 besökare anmälda, vi vet sen tidigare mässor och enkät in för årets mässa att 50 procent kommer för att starta eget och 35 procent redan driver ett litet företag, resten, 15 procent är studerande och andra besökare.

– Mässan Eget Företag är ett smörgåsbord med all den kunskap och inspiration du behöver som företagare, säger Mats Evergren, eventchef på NyföretagarCentrum.
På mässan finns 100 utställare, viktiga kontakter från företag, myndigheter och organisationer tillsammans med närmare 100 kostnadsfria seminarier.

– Tillsammans med alla fantastiska utställare och besökare – har vi gjort mässan Eget Företag till en svårslagen arena för kunskap, information, nätverkande och kontaktskapande, säger Mats Evergren.

Flera har startat företag ganska nyligen. Passa på att nätverka och ta del av mässerbjudande på varor, tjänster och produkter.

Träffa rådgivare, viktiga myndighetskontakter och svenska nätverk för att starta och driva företag. Gå på lektioner, flera arrangeras på engelska.

Under den första tiden innan försäljningen har kommit igång behöver man ha ett startkapital. Men det är inte alltid sina egna pengar räcker. Då kan man behöva låna pengar, vad finns det för möjligheter och hur tänker banken? Vad finns det för krav och vad ska jag tänka på när jag presenterar företagets affärsplan?

Under mässan finns Svensk Handel på plats med ett e-handelstorg. Tillsammans med partners byggs ett fråge- och experttorg upp för alla som har startat eller funderar på att starta en e-handel.

Mässan Eget Företag 2019
Datum: 7-9 november
Öppettider: Tors-fre 10-17. Lör 10-16
Plats: Stockholmsmässan, Älvsjö, AE-hallen
(Seminarierna startar 30 minuter tidigare)

För mer information, kontakta arrangören, NyföretagarCentrum Sverige:
Mats Evergren, Event- och marknadschef, NyföretagarCentrum Sverige
Tel: 0708-14 44 04. E-post: mats.evergren@nyforetagarcentrum.se

LATEST NEWS

- News from the industry
11/6/2019
VR-glasögon nytt verktyg för lackprogrammerare i Väderstad
11/5/2019
Trelleborg lanserar unikt tätningsmaterial för dynamiska applikationerGuidelines för bearbetning ska få fler att använda additiv tillverkningKort lösning som vinner i längdenHubSpot förvärvar PieSyncKan IT-säkerheten ta överhanden?Mareld Pro Lighting är först ut med en digital produkt­väljare för tillfällig arbets­belysning.Nytt forskningsprojekt arbetar med höghållfasta stål i bilindustrinSizes tecknar tioårigt avtal med RikshemBättre vägar med hjälp av autonom teknikBahco förnyar och breddar sitt sortiment av moment­nycklarNy och förbättrad version av bränslecells­systemet MS-100Framtidens personbils­tekniker stöttas av lokalt UppsalaföretagAirmee inleder cirkulärt samarbete med handels­plattformen YaytradeEwellix moduler ger industrirobotar större räckvidd
11/4/2019
CEJN rustar för tillväxtNy gascontainer för uppställning utomhus – Från DENIOSStora vinster i att bli av med stoppet!Experter på karosspluggar - tack vare återvinning av gummiStark höst för Volvo Cars i SverigeNya Polarshine® 45 polermedelDigital signering ökar säkerheten inom industrinQuality Innovation Award 2019Företag söker studenter för problemlösningFörsta elbilen i Circle K:s hyrbilssortimentMILWAUKEE® MX FUEL™Världens första SIL/Pld2 radarsystem från InxpectMakita lanserar multitoolblad med STARLOCK-fäste​Ny koncernchef i Hydroscand Group
11/1/2019
Mångsidigt alternativ för djupare spår YstaMaskiner har åter större diagonalplogar i vårt sortiment. Shape Corp. utnämnd till finalist i Swedish Steel Prize 2019Polygon Sverige AB förvärvar Saneringsfirman Hedberg AB i BorlängeMilwaukee Tool utökar utbudet av M12 fuel™ spärrskaftHappy at Work utvalda i flera kategorier till Europas största tech-konferensGreen Cargo etablerar ramverk för grön finansierinAPI uppgraderar bränslesparkrav för att klara ny motordesign, problem och politiska utmaningarPrefabricering – En enklare, smartare och säkrare vardag för hela byggbranschenVärldens säkraste dosa för korttidsmätning av radon fyller 20 årSchneider Electric och NetApp presenterar unik infrastruktur för hybrida IT-molnmiljöer
10/31/2019
Lennart Ekdal och Simone Giertz på Elmia Subcontractor med Gnosjö AutomatsvarvningWM Press pressar på och investerar i ytterligare en snabb kantpress. Tre nya säljare hos Iscar SverigeDePalma Workwear i samarbete med Polartec®Sizes utser Niklas Andersson till VDArbesko genomför förändringar i produktionenSlangExpress växer i StockholmAndreas lär algoritmerna göra jobbetHyundai accelererar utvecklingen av vätgas­teknologi genom investering i svenska Impact CoatingsPeab bygger ut SCAs pappersbruk i Obbola”Yes” för Jess Schakt AB om KomatsulastarenAMV ökar kapaciteten med ytterligare en fiberlaserRoofit.solar utnämnd till finalist i Swedish Steel Prize 2019DBT växlar upp och stärker teamet
10/30/2019
Världsledande i dubbel bemärkelse!Koos kompass för kreativitet och detaljer visar vägenEurobattery Minerals går med i European Battery AllianceHållbara startups belönas med 100 000 kronorStarkt konjunkturläge för ingenjörstäta företagInterroll och Logstore levererar helautomatiserat reparationscenter för mobiltelefonerHMB gör fastighetsaffär och bygger nytt i Falun
Advertisements