FRIDAY, FEBRUARY 21 2020

LATEST NEWS

- News from the industry

Ökad lagringskapacitet hos 3P Logistic

3P Logistic har nu fått tillgång till ytterligare lagringskapacitet ca. 4-5000 pall i varmlager till mycket bra förutsättningar.
Företaget har kunder inom allt från läkemedel, elektronik, punktskatteprodukter, livsmedel, heminredningar etc.
har funnits i ca 15 år.

Kunder är stora grossister i olika branscher, e-handelsföretag , öl-vin importörer, verkstadsföretag etc.
Totalt ca. 80 kunder.

Om 3P Logistic:


Bakgrund

3P Logistic AB bildades i juni 2005 i samband med att Ove Pettersson strukturerade om sina bolag, Ove Pettersson Åkeri AB och AB OveP i Karlskoga. Omstruktureringen gjordes i syfte att uppnå en renodling och ökad effektiviseringsgrad.

Logistikverksamhet, med inriktning på lagring, kräver i dag en stor del IT kunskap för att uppfylla marknadens krav på korta ledtider. Den kunskapen finns inom 3P Logistic genom Kjell Karlsson, som arbetat inom IT och logistik i många år. Kjell Karlsson är ägare till KOFAK AB som i sin tur äger 3P Logistic AB till 100%.

Framtid

Lagringsbehov och logistiklösningar expanderar allteftersom tillverkningen flyttar till lågprisländer och konsumtion ökar. Karlskoga ligger strategiskt rätt till för de kunder som har sin marknad i Mellansverige, vi har 3-4 timmar till 80% av Sveriges kunder och företag.

Kunder

Företag som kan nyttja våra tjänster är de som vill ha hjälp med lagring och hantering av fat, containers, plockpallar, expopallar, mixpallar, eller lagring och distribution av marknadsmateriel. Kunderna finns exempelvis bland import- och grossistföretag, läkemedelstillverkare, elektronikföretag, byggkedjor, livsmedelskedjor och dryckesimportörer.

Vi har även tillgång till lagringsutrymmen med mycket hög säkerhet vad avser inbrott. För företag som hanterar dyra kapitalvoror etc, passar vår verksamhet mycket bra.

Vi har dokumenterad kunskap om EU:s spårbarhetsdirektiv för livsmedelsproducenter, och kan kan hantera detta om så krävs.

Contact information
Mailing address
Sörby Herrnäset
68892 Storfors
Visiting address
Verksatads­gatan 5 Karlskoga
68892 Storfors
Region
Storfors
Värmlands county
Sweden
VAT number:
556675-9097
Founded: 2005
Employees: 9
Välkommen till 3P Logistic AB!

3P Logistic AB bedriver logistik och lagerhotell verksamhet.
Våra kunder finns inom import, tillverkning och grossistverksamhet och alla typer av produkter. Vi har tillgång till flera olika typer av lager så vi tror oss klara av de flesta kunders önskemål.

3P Logistic AB:s affärsidé är att ansvara för”hämtning”, lager, förädling och distributionav våra kunders produkter. Läs mer.

3P Logistic är ett renodlat lagerhotell med olika tilläggstjänster och har ingen knytning till någon transportör för att kunna ge våra kunder den mest ekonomiska lösningen. DHL, Schenker och Posten levererar eller hämtar gods varje dag. Vi är även ett godkännt tullager med de möjligheter som detta ger våra kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Kjell Karlsson
0586-555 60
070-619 24 20
Marianne Jonsson
0586 555 60

LATEST NEWS

- News from the industry
2/17/2020
CERTEX Svenska lanserar webshopE.ON och Trianon skapar omställning med mer förnybar energi2019: Ännu ett år av dynamisk tillväxt för arval
2/14/2020
Hanwha Cobots hos LichronLissmacs nyaste maskin SMD 335 Schneider Electric vinner guld för Mureva arbets­lampor LED i iF DESIGN AWARDNy hyresdepå för lyft­utrustning.85 % av eleverna har redan fått erbjudande om jobbMatHem bygger nytt, miljö­certifierat lager i LarsbodaBoden bygger för framtidenWürth ställer ut på Underhållsmässan 2020Besök Walraven på Nordbyggmässan!Nudging skapade säkrare byggarbetsplatsNy typ av konturmätning av gods Ökat intresse för Timbersports nybörjarläger – inte minst bland tjejer
2/13/2020
Produktnyhet Februari 2020 - Kulventil med högt handtagLys upp tillvaron i vintermörkret!Lätt, billigt att framställa och miljövänligt – ett nytt textilt material ser dagens ljusHydroscand utökar sortimentet med saneringssugslang M44Optimering på systemnivå gör internet energisnålareNytt eldrivet arbetsfordon gör fastighetsskötseln tyst och avgasfriSecure Meter AB säljer sin svenska undermätnings­verksamhet Cewe till Infometric ABTechbolaget Codemill tar in 30 miljoner och går globaltArbetsgivarna med de mest engagerade medarbetarna Konstfacks-elev vann skulpturtävling i Einar Mattssons kvarter SkulpturparkenXenits medarbetare får prestigefull utmärkelseTelenor Sverige och Ericsson rustar industrin för 5GECCO blixtljus klass 2 för dig med högre krav
2/12/2020
ABUS Kransystem ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 10-13 mars 2020Midroc deltar på Underhållsmässan!Energisnål pneumatisk närvarogivare lanseras med IO-linkDen är snabb, exakt och har låga vibrationer!Converflex väljer trygg fjärrvärme från ÖrnsköldsvikStor potential i den nya generationens elmätareByxan som förändrar förutsättningarnaAddSecure fortsätter att öka sin geografiska närvaro i EuropaeSite Power Systems får nya ägareProtolabs lanserar nya toleransgarantier för formsprutningSofthouse expanderar och växer ur 3 kontor samtidigtBesked från Mercedes-Benz, sopbilsfavoriten blir eldriven.Hydroscands SlangExpress växer i MalmöNu lanseras Galaxy Z Flip – Samsungs första mobil med vikbar glasskärmBravida förvärvar ventilationsföretag i Kiruna3 steg för att undvika phishing-bedrägerier om coronaviruset Optimera fortsätter att växa, köper Arboga Byggtjänst ABSvenska örter året om!
2/11/2020
Blinto expanderar inom nätauktionshandeln Verizon expanderar sitt internationella 5G-ekosystem med nya 5G Lab i LondonLesjöfors nya vd: ”Vi har både utmaningar och möjligheter för 2020”Nyhet! 1-skärig planfräs som ger en mycket fin ytkvalitetVakuumpumpar från Busch till kinesiska sjukhusOQTR-E – Helt nya tiltrotatorer från OilquickKompakt strypbackventil för trånga utrymmenMaskininvesteringar och ökat miljötänk viktiga prio­riteringar på Emballator i HjoFör att öka nöjdheten storsatsar Engcon på sina slutkunder genom sitt gedigna ambassadörsprogramNu byter vi till framtidens elmätare - ger bättre koll på förbrukningenOutSystems fortsätter att växa i SverigeGapwaves lanserar ny fasstyrd 5G-antennSLU och RISE tecknar nytt samarbetsavtalFinja utsedd till årets leverantörspartner 2019!Tre procents bränslebespar­ing för Wiklund TransportHisstillverkaren Aritco väljer hållbar inredning
Advertisements