MONDAY, SEPTEMBER 23 2019

LATEST NEWS

- News from the industry

Ökad lagringskapacitet hos 3P Logistic

3P Logistic har nu fått tillgång till ytterligare lagringskapacitet ca. 4-5000 pall i varmlager till mycket bra förutsättningar.
Företaget har kunder inom allt från läkemedel, elektronik, punktskatteprodukter, livsmedel, heminredningar etc.
har funnits i ca 15 år.

Kunder är stora grossister i olika branscher, e-handelsföretag , öl-vin importörer, verkstadsföretag etc.
Totalt ca. 80 kunder.

Om 3P Logistic:


Bakgrund

3P Logistic AB bildades i juni 2005 i samband med att Ove Pettersson strukturerade om sina bolag, Ove Pettersson Åkeri AB och AB OveP i Karlskoga. Omstruktureringen gjordes i syfte att uppnå en renodling och ökad effektiviseringsgrad.

Logistikverksamhet, med inriktning på lagring, kräver i dag en stor del IT kunskap för att uppfylla marknadens krav på korta ledtider. Den kunskapen finns inom 3P Logistic genom Kjell Karlsson, som arbetat inom IT och logistik i många år. Kjell Karlsson är ägare till KOFAK AB som i sin tur äger 3P Logistic AB till 100%.

Framtid

Lagringsbehov och logistiklösningar expanderar allteftersom tillverkningen flyttar till lågprisländer och konsumtion ökar. Karlskoga ligger strategiskt rätt till för de kunder som har sin marknad i Mellansverige, vi har 3-4 timmar till 80% av Sveriges kunder och företag.

Kunder

Företag som kan nyttja våra tjänster är de som vill ha hjälp med lagring och hantering av fat, containers, plockpallar, expopallar, mixpallar, eller lagring och distribution av marknadsmateriel. Kunderna finns exempelvis bland import- och grossistföretag, läkemedelstillverkare, elektronikföretag, byggkedjor, livsmedelskedjor och dryckesimportörer.

Vi har även tillgång till lagringsutrymmen med mycket hög säkerhet vad avser inbrott. För företag som hanterar dyra kapitalvoror etc, passar vår verksamhet mycket bra.

Vi har dokumenterad kunskap om EU:s spårbarhetsdirektiv för livsmedelsproducenter, och kan kan hantera detta om så krävs.

Contact information
Mailing address
Sörby Herrnäset
68892 Storfors
Visiting address
Verksatads­gatan 5 Karlskoga
68892 Storfors
Region
Storfors
Värmlands county
Sweden
VAT number:
556675-9097
Founded: 2005
Employees: 9
Välkommen till 3P Logistic AB!

3P Logistic AB bedriver logistik och lagerhotell verksamhet.
Våra kunder finns inom import, tillverkning och grossistverksamhet och alla typer av produkter. Vi har tillgång till flera olika typer av lager så vi tror oss klara av de flesta kunders önskemål.

3P Logistic AB:s affärsidé är att ansvara för”hämtning”, lager, förädling och distributionav våra kunders produkter. Läs mer.

3P Logistic är ett renodlat lagerhotell med olika tilläggstjänster och har ingen knytning till någon transportör för att kunna ge våra kunder den mest ekonomiska lösningen. DHL, Schenker och Posten levererar eller hämtar gods varje dag. Vi är även ett godkännt tullager med de möjligheter som detta ger våra kunder.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Kjell Karlsson
0586-555 60
070-619 24 20
Marianne Jonsson
0586 555 60

LATEST NEWS

- News from the industry
9/12/2019
ITU-programmet får vara kvarTobias Håkansson blir ny regionchef för distrikt ÖresundHager har förstärkt försäljningsteamet i väst med ett par strategiskt viktiga rekryteringarNy undersökning från LTH visarPatrik Settlin utses till ny vd för LitiumPSA:s el- och hybridoffensiv – de första svenska priserna klaraHenkel Norden inleder samarbete med KW PartsKonjunkturvändningen är näraKlimatomställning och kompetensförsörjning i höstens regeringsförklaringAirmees cargocyklar breder ut sig över Stockholm Ökad automation och digitalisering med hjälp från Prevas och RobotlyftetABB inleder byggnation av ny robotfabrik i ShanghaiNy varumärkesprofil för Volkswagen TransportbilarIAAM Sverige arrangerar European Advanced Materials Congress
9/11/2019
Viktigare än någonsin att nätverka på mässgolvetFatpump – Bästa tipsen för ett bra köpStålåret 2019: Nu laddar vi omBesiktningstekniker till Opus i AkallaVälsmord hydraulikinspiration i Borlänge 23-24 oktoberProduktnyhet September 2019 - SortimentväskaRamirent blir totalleverantör till NCC:s bostadsprojekt i ÄngelholmSizes ingår partnerskap med Business Arena StockholmSTIHL invigde expansion av det nordiska huvudkontoretebm-papst lanserar nya fläktar för kommersiella fordonLand Rover Defender - Ikonen är tillbakaEngcon ökar sin omsättning för nionde året i rad BMW visar upp nyheter på IAA Cars i FrankfurtStena Recycling är officiell partner till ASAPRacing och konceptbilarVärldspremiär för Volkswagens nya elbil ID.3
9/10/2019
VBN Components finalist för tyska MM Maschinenmarkts innovationsprisThomas Johansson ny affärsområdeschef för Energi och Industri VästEnkel rörbearbetningGöranssons Maskiner AB i Staffanstorp samarbetar med Beck Maskin Sverige ABPeab bygger nya Storbron i SundsvallBränslecellsdriven dragtruck för framtidens flygplatslogistikNy miljöcontainer unik i att uppfylla uppdaterade krav Diac satsar på framtiden Jobbprognos för svensk industri bland de svagare i Europa​600 byggnadsvårdsexperter räddar miljönAbkati förstärker säljkåren i StockholmNya Hilti DSH 600-X motorkapMexichem - som Wavin är en del av - blir Orbia: To Advance Life Around the WorldFord kommer sälja fler elbilar än diesel- och bensinbilar tillsammans år 2022Nya produkter på ny mark När du vill ha raka svar! FLEX nya digitala vattenpass är här!Vad har olja, solpaneler, lithiumbatterier och en kompisklubb gemensamt?​Mobileye – förarens extra ögonEfterlängtad sliphjälp - ONE+ Batteridrivna FingerslipSnabbare produktion med konverterad nonwoven!Hager stärker sin säljorganisation med Jonas Becker Pressinbjudan: Advanced Biofuels Conference
9/9/2019
Kompakt smartness i ÖvikLesjöfors goes to HollywoodABB öppnar nytt högeffektslabb för lågspänningsprodukterLuna lanserar handverktyg för smidigare säkring Besök Diac Metal AB på Elmia underleverantörsmässaRiksarkitekten – starkt dragplåster till mässan Nordic Property ExpoConrad Elektronik erbjuder nu smidiga inköpslösningar för företagRollco firar 20 år!Sportkläder i återvunnen plast från havet vinner Textilias miljöstipendium 2019 Thermotransferskrivare för industriella applikationer
Advertisements