WEDNESDAY, JANUARY 29 2020

Other

There is no description available in english, see original text below:

Ingress Söker du ett flexibelt extrajobb som går att kombinera med dina studier? Är du i början av din karriär och vill ha en givande tjänst som hjälper dig att bygga kontaktnätverk? Då söker vi dig! Vi söker nu studenter som vill komma ut i arbetslivet under studietiden och vara en del av vår studentpool. Att ingå i vår studenpoll gör att du skaffar relevant erfarenhet och ett uppdaterat CV under studietiden. Att ingå i poolen innebär att du får arbeta hos interssanta och spännande kunder som har breda tjänster och kontaktnät. Dina arbetsuppgifter Du kommer ha ett arbete med mycket kundkontakt och jobba inom reception och service. På så sätt kommer du få möjlighet att skapa inblick i olika verksamheter och branscher. Du bör trivas med att arbeta i varierande arbetsuppgifter och under flexibla arbetstider. Detta passar perfekt för dig som vill jobba vid sidan av dina studier, alternativt att du har ett annat arbete som du vill kombinera med. I rollen som konsult i vår studentpool är du en nyckelperson ute hos våra kunder och får möjlighet att arbeta i omväxlande miljöer. Uppgifterna kan skifta beroende på kund och dina dagar kommer att vara varierande. Anställningen är en timanställning vilket innebär att man kommer in och jobbar när man har möjlighet och behovet finns. Det är viktigt att du är flexibel och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Du är student med minst ett år kvar av dina studier eller kombinerar med annat arbete. Din profil Vi ser att du är en person som vill utvecklas, du är utåtriktad och tycker om att samarbeta med människor. Du är flexibel och anpassar dig snabbt till nya förutsättningar och trivs i en varierande roll där dina dagar kommer att se olika ut. Du har en stark problemlösningsförmåga som gör att du arbetar självgående. Ingen arbetsuppgift är för dig oviktig och du kan ta egna initiativ. Du är prestigelös och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och ta i när det behövs. Om oss Det är vi som är Otiga Stockholm. Vi arbetar med bemanning och vi vet hur viktigt det är med en stark lokal närvaro. Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla olika led. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal, lager och logistik till tjänstemän. Vi arbetar i Stockholm med omnejd med en stark närhet till våra kunder och konsulter. Som ett led i att vara en av bemanningsbranschens mest attraktiva arbetsgivare fokuserar vi på friskvård för våra konsulter där målet är att ha branschens friskaste personal. Hos Otiga är det människorna som gör skillnad. Vid frågor om tjänsten kontakta Filip Vennerström på telefonnummer 073-351 27 79 eller maila till filip.vennerstrom@otiga.se
Posted: 2020-01-14

Employment

Employment type Temporary
Working time Part time

Location

City
County Stockholms county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 14
We do not accept applications by e-mail.
Contact information
Mailing address
Sibylle­gatan 18, 3tr
11442 Stockholm
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
VAT number:
559071-2997
Founded: 2016
Employees: 7
Otiga Stockholm AB

Otiga Stockholm hjälper företag och organisationer med kompetensförsörjning genom kvalitetssäker bemanning och rekrytering.

Vi tror på långsiktiga relationer och arbetar därför engagerat med en lokal och personlig närhet till våra kunder och konsulter. Att vi finns där våra kunder verkar innebär att vi har förståelse för hur arbetsmarknaden ser ut just här.

Välkommen att kontakta oss!

Contacts

Agne Ottosson
0709 519250
Annica Frey Morin
073-3512735
Othilia Ross
0733-512787
Othilia Ross
0733-512787
Othilia Ross
0733-512787
Othilia Ross
0733-512787
Othilia Ross
0733-512787

LATEST NEWS

- News from the industry
Advertisements