Butikssäljare, fackhandel

There is no description available in english, see original text below:

Om företaget Vi på Industriprofil är ledande i vår region inom arbetskläder, profilkläder och presentreklam och servar dagligen små och stora företag samt kommuner och landsting. Vi ingår i NewWaveProfile som är Skandinaviens största kedja inom profil. Industriprofil har drivit butik och showroom i Gävle sedan 1993. Med våra 17 medarbetare besitter företaget värdefull kunskap som du som kund får nytta av när du handlar hos oss. Det är vi stolta över Dina arbetsuppgifter Till vårt härliga butiksgäng söker vi på Industriprofil nu en social och driven butikssäljare som har servicekänsla ut i fingerspetsarna. Som butikssäljare består dina arbetsuppgifter av att tillhandahålla vårt breda sortiment, hela tiden med kunden i fokus. Tillsammans med dina kollegor sköter du den dagliga driften av butiken och ger våra kunder en positiv butiksupplevelse. Våra kunder har höga förväntningar på teamet i butiken och din viktigaste uppgift är att ge service av högsta klass till såväl nya som återkommande kunder dagligen. Utöver praktiskt butiksarbete arbetar du även med ordermottagning, tar emot beställningar, hanterar leveranser till kunder samt stöttar upp i tryckeriet. Tjänsten är ett vikariat med start omgående till och med sista mars 2022, med chans till förlängning därefter. Arbetstiden är förlagd till dagtid med ett rullande schema under vardagar. Din profil Vi söker dig som brinner för och har erfarenhet av service och försäljning B2B. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet och kunskap inom våra produktområden men viktigast är att du är nyfiken och har ett intresse att lära dig. Du är driven, resultatinriktad och trivs med att arbeta i högt tempo. Självklart gillar du att jobba med service och försäljning och ser alltid till att ge våra kunder det där lilla extra. För dig är inget problem för stort för att lösas, du är kommunikativt duktig och du lämnar ingenting åt slumpen. Ansökan Vill du bli Industriprofils nya butikssäljare? Härligt! Då ser vi fram emot att läsa din ansökan. I denna tillsättning samarbetar Industriprofil med Clockwork Rekrytering. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se så snart som möjligt då urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, som är 2021-12-12. Vid frågor kring tjänsten kontakta Pernilla Antonsson på 073-351 27 31 eller pernilla.antonsson@clwork.se. Välkommen med din ansökan!
Posted: 2021-11-25

Employment

Employment type Substitutes
Working time Full time

Location

City
County Gävleborgs county

Salary

Salary type

Application

Enter reference 9264
We do not accept applications by e-mail.
Contact information

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB

Mailing address
Ny­gatan 12, 3 Tr
80320 Gävle
Region
Gävle
Gävleborgs county
Sweden
Organization id:
556913-7325
Founded: 2012
Employees: 850
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Clockwork!

Clockwork såg dagens ljus 2012, när fem personer som arbetat länge inom bemanningsbranschen såg behovet och möjligheten att skapa en unik lokal närvaro. Idag finns vi på fler än 20 orter i Sverige och har lika mycket själ och hjärta på alla ställen. Vi vet att behovet inom industribemanningen ser annorlunda ut i Falun eller i Skellefteå.

Vi har en intern industribemanningsgrupp som är specialiserade på branschen. Med våra unika lokala nätverk och rika kunskap om branschen är vi en oslagbar partner för dig som vill rekrytera eller bemanna personal.

Sedan starten har över 200.000 människor sökt jobb hos oss, chansen är stor att vi känner någon som är precis rätt för ditt företag. Vi jobbar bara med bra människor och vet att det är engagemanget som är nyckeln till framgång.

För dig som söker jobb har vi massor att erbjuda, oavsett om är på jakt efter ett jobb som Business Controller i Söderhamn eller som montör i Avesta. Vi prioriterar snabba och flexibla processer för både kandidat och företag.

Vi har det lilla företagets personlighet och de stora företagets affärsmässiga trygghet.

Varmt välkommen att kontakta oss!

Certifications

AA – ISO 9001:2008 – ISO 9001:2015

Contacts

Petter Lundgren
0733512707
Viktoria Lindquist
0733512764
Maria Lehnbom
0733512710
Jan Johansson
0733512702