AB Höglandets Kompressorservice

Mailing address
Box 229
57123 Nässjö
Visiting address
Bockängs­gatan 5
57138 Nässjö
Region
Nässjö
Jönköpings county
Sweden
Organization id:
556333-2229
Founded: 1979
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Vi älskar nöjda kunder, det är vårt varför!
En effektiv och välservad tryckluftsanläggning har aldrig varit viktigare!
Rätt utformad och underhållen ger dig tryckluftsanläggningen konkurrensfördelar i form av en effektiv och lönsam produktion. Och ju dyrare el, desto större besparingar kan du göra.

Höglandets kompressorservice är en av regionens ledande specialister på tryckluft.
Vi har funnits i branschen i 45 år och tar ett helhetsansvar för din kompressoranläggning – från projektering och installation till löpande underhåll. Vi ser till att du får den tryckluft som är bäst anpassad för just dina behov och servar alla fabrikat. Med 8 servicebilar i närheten, ser vi till att hålla hög servicegrad och du får hjälp i tid – det är vårt fokus.

Vårt huvudkontor och lager finns i centrala Nässjö. Vi servar hela södra Sverige och har även ett servicecenter i Ljungby och Hillerstorp.

Latest ads from AB Höglandets Kompressorservice

All 1 objects by this company

Agents

Gardner Denver, Sweden (General agent)
Gardner Denver är en av de äldsta, ledande leverantörerna av trycklufts- och vacuumutrustning i världen. Från ett litet företag i hjärtat av USA har de vuxit till en diversifierad organisation, verksam över hela världen. Men en sak kvarstår; kundens belåtenhet och användarvänlighet. Med snart 160 års erfarenhet har de den tekniska kunskapen som krävs att leda utvecklingen.

Certifications

AA

Contacts

Malin Annerhult
070-76 87 294