LATEST NEWS

- News from the industry

Onlineauktioner för begagnade hjullastare

Varför ska du köpa begagnade hjullastare?
Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer för både kunden och miljön. Fabeo har flera kategorier inom begagnade entreprenadmaskiner som traktorer, grävmaskiner och begagnad hjullastare. Varför är det en bra idé att köpa en begagnad hjullastare på en onlineauktion?

Varför ska du köpa begagnade hjullastare?


Det finns flera anledningar till att köpa en begagnad hjullastare. Här följer några anledningar:

Prisvärd: Begagnade hjullastare är vanligtvis billigare än nya. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för köpare med en begränsad budget eller för dem som bara behöver en begagnad hjullastare för ett kortsiktigt projekt.

Värdeminskning: En ny hjullastare minskar i värde så snart den lämnar återförsäljaren. En begagnad hjullastare har däremot redan genomgått denna värdeminskning vilket kan göra hjullastaren till en mer ekonomiskt och möjligen sund investering.

Anpassning: Vissa begagnade hjullastare kan anpassas för att möta ett företags specifika behov. Detta kan vara en fördel, speciellt om du behöver specifika tillbehör eller modifieringar som vanligtvis inte är tillgängliga på nya hjullastare.

Lång livslängd: Begagnade hjullastare är tung utrustning som är byggd för att hålla. Även vid hård användning kan dessa maskiner förbli i gott skick i många år. Vissa begagnade hjullastare kan ha låg timmars användning. Har du tur kanske den tidigare ägaren bara använt hjullastaren i specifika projekt eller säsonger, vilket kan betyda att maskinen fortfarande är i gott skick.

Varför ska du köpa begagnade hjullastare på en onlineauktion?


Det finns flera anledningar till att köpa begagnade hjullastare på onlineauktioner kan vara ett bra alternativ för vissa köpare.

Onlineauktioner kan nås var som helst när som helst, vilket ger köpare flexibiliteten att delta i auktioner oavsett var de befinner sig. Onlineauktioner lockar ofta ett stort antal budgivare, vilket kan skapa konkurrens och få ner priserna. Detta kan leda till bättre affärer för köpare. Onlineauktioner är vanligtvis transparenta och rättvisa, där alla budgivare har lika tillgång till information om de fordon som auktioneras ut.

Professionella auktionstjänster som Fabeo hanterar auktionsprocessen och verifierar begagnade hjullastarens skick vilket gör processen säkrare och mindre riskabel för köparna. Onlineauktioner är öppna för alla företag vilket innebär att alla kan delta och köpa begagnade hjullastare. Onlineauktioner på Fabeo ger företag möjlighet att få tillgång till ett brett lager av olika sorters fordon vilket utökar företags alternativ och möjligheter att fortsätta växa.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version Wackes stärker organisationen
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning