LATEST NEWS

- News from the industry

Mät världen med precision

Med mätinstrument
Mätinstrument spelar en avgörande roll i vår teknikdrivna värld. De är nyckeln till att förstå och kontrollera omvärlden omkring oss. Ett företag som har excellerat inom detta område är ELMA Instruments, och i den här artikeln kommer vi att utforska vad ett mätinstrument är och hur ELMA Instruments har blivit en ledande aktör inom branschen.

Vad är ett mätinstrument?Ett mätinstrument är en teknisk anordning som används för att kvantifiera, övervaka eller inspektera fysikaliska egenskaper hos material, objekt eller system. Dessa egenskaper kan vara olika, från elektriska parametrar som spänning och ström till temperatur, fuktighet, avstånd och mycket mer. Mätinstrumentens mål är att erbjuda noggranna och pålitliga mätningar för att underlätta beslutsfattande, kvalitetskontroll, forskning och många andra tillämpningar.

ELMA Instruments- En översiktELMA Instruments är ett företag som har etablerat sig som en ledande leverantör av mätinstrument och mätteknik i Norden och andra delar av världen. Företaget grundades med en passion för att erbjuda högkvalitativa instrument och exceptionell kundservice. Med årtiondens erfarenhet har de byggt en imponerande portfölj som täcker en mängd olika mätbehov inom olika branscher.

Mångsidig produktsortimentELMA Instruments erbjuder ett brett utbud av mätinstrument som inkluderar multimeters, oscilloskop, signalgeneratorer, termokameror, vibrationsmätare och mycket mer. Deras produkter riktar sig till olika sektorer, inklusive elteknik, elektronik, underhåll och reparation, bygg och konstruktion, medicinteknik, och forskning och utveckling.

Fokus på kvalitet och noggrannhetELMA Instruments sätter kvalitet och noggrannhet i första hand. Deras mätinstrument är kända för att vara pålitliga och ge exakta mätresultat, vilket är avgörande inom många områden. Företaget samarbetar med välrenommerade tillverkare och erbjuder produkter som är kända för sin prestanda och hållbarhet.

Teknisk kompetens och kundsupportFörutom sina högkvalitativa produkter har ELMA Instruments ett engagerat team av tekniska experter som kan erbjuda råd och stöd för att hjälpa kunder att hitta rätt lösningar för dina mätbehov. De erbjuder även kalibreringstjänster och utbildning för att säkerställa att deras kunder får ut det mesta av sina mätinstrument.
Contact information
Mailing address
Peppar­vägen 27
12356 Farsta
Region
Stockholm
Stockholms county
Sweden
Organization id:
556521-2890
Founded: 1969
Employees: 50+
English description is missing, swedish description below.

Välkommen till Elma Instruments AB !

Vi har mer än 40 års teknisk know-how och är Skandinaviens största distributör av test- och mätutrustning. Vårt breda program av mätinstrument vänder sig till många olika branscher. Här hittar du instrument vare sig du arbetar inom el-vvs-ventilation-kyl-tele/data-klimat-termografering-miljö-eller bilbranschen.

Vårt mål är också i framtiden att vara den ledande leverantören av mätinstrument. Vår målsättning är att kunna presentera ett brett program av mätinstrument med hög kvalitet och mycket konkurrenskraftiga priser.

Välkomna att kontakta oss !

Contacts

Louis Svane
08-447 57 71
Elma Instruments AB
08-447 57 70

LATEST NEWS

- News from the industry
6/18/2024
Lanserar hållbara och effektiva värmelösningarFärgglad hotellfasad på Grönland WEG Scandinavia utökar verksamheten En av vinnarna i årets XL-HjälpenSamuel Sollenby återvänder
6/17/2024
Framtidens robotikABB, DHL och Scania i samarbeteRamström levererar förnybara miljöoljorSvårare att få företagslån Sanktioner kan vara en utmaning
6/14/2024
Vollenweider Entre­prenad AB drar full nytta Kompakta och okapslade motion controllersPonsses nya lösningarFinja Betong tar emot förnyat certifikatTre nya partners på Delphis kontor
6/13/2024
Enklare och effektivare TIG-svetsningKalorimetrisk flödesgivare med displayFulltaliga utbildningarFokus på hållbarhet och låg energiförbrukning GodEl & 1KOMMA5° lans­erar solcellssamarbete
6/12/2024
Hjälper till att förbättra industriella pumparsonnen i nytt partnerskap med Tibber Sigtunaskolans nya belysning sparar energi STRATO lanserar ny hemsidebyggarePax8:s nya marknads­plats använder AI