LATEST NEWS

- News from the industry

Köp en Kompaktlastare på Auktion

Ett Smart Affärsbeslut
Kompaktlastare, även kända som en minilastare, är oumbärliga arbetsmaskiner i många branscher. Deras kompakta storlek och mångsidighet gör dem till mångfunktionella arbetsredskap. Men varför ska du överväga att köpa en kompaktlastare på auktion?

KostnadseffektivitetAuktioner erbjuder ofta kompaktlastare till priser som är betydligt lägre än vad du skulle betala hos en återförsäljare. Det här är särskilt värdefullt om du är en småföretagare eller har en begränsad budget. Genom att köpa på auktion kan du få högkvalitativa maskiner till överkomliga priser.

Bred Variation och UrvalAuktionsplattformar som Fabeo erbjuder en imponerande mängd olika kompaktlastare från olika tillverkare och modeller. Detta ger dig möjlighet att välja en maskin som bäst passar dina specifika arbetsbehov. Oavsett om du behöver en för byggprojekt, jordbruk eller snöröjning, kan du hitta rätt maskin på auktion.

Inspekterade MaskinerDe flesta auktionsföretag inspekterar och utvärderar de fordon de erbjuder på auktion. Det innebär att du kan köpa med förtroende, eftersom du vet att du investerar i en maskin som har blivit noggrant granskad och är redo att arbeta.

Enkel KöpprocessAuktionsprocessen är oftast enkel och användarvänlig. Du kan hitta all nödvändig information om varje kompaktlastare online, inklusive detaljerade beskrivningar och bilder. Dessutom finns det ofta en vänlig och hjälpsam kundsupport som kan guida dig genom hela processen.

HållbarhetAtt köpa en begagnad kompaktlastare på auktion är också ett mer hållbart alternativ. Genom att återanvända maskiner minskar du behovet av nyproduktion och minskar därmed din miljöpåverkan.

I sammanfattning är att köpa en kompaktlastare på auktion en kostnadseffektiv, mångsidig och hållbar lösning. Det ger dig tillgång till högkvalitativa maskiner till rimliga priser och minskar din miljöpåverkan. Om du överväger att köpa en kompaktlastare, varför inte utforska auktionsalternativet och se hur det kan gynna din verksamhet?

Har du frågor eller behöver hjälp med något relaterat till våra auktioner på Fabeo? Tveka inte att kontakta oss. Vårt kundsupportteam är tillgängligt för att hjälpa dig med alla dina behov och frågor. Vi ser fram emot att höra från dig och assistera dig på bästa sätt.
Contact information
Mailing address
Staffantorps­vägen 112
23261 Arlöv
Region
Burlöv
Skåne county
Sweden
Organization id:
559373-5722
Founded: 2022
Employees: 10
English description is missing, swedish description below.

Fabeo bedriver företagsauktioner online med fokus på att tillgodose behov och främja hållbara maskinaffärer. Vårt team kommer själv från branscher som lantbruk, entreprenad och åkeri, därför vet vi också hur viktigt det är att maskiner återbrukas och återanvänds.
Och i ett större hållbarhetsperspektiv måste alla tänka mer cirkulärt.
För både miljön och ekonomin.
Det är här Fabeo spelar roll.

Det finns maskiner och fordon på marknaden som antingen brukas mindre p g a att förutsättningarna har ändrats eller som i princip blivit över efter ett nyköp. Ja det finns många fler anledningar än så. Fordon och maskiner som är fullt funktionella och har mer att ge, men som helt enkelt är på fel plats.
Det är här Fabeo gör skillnad.

Med vår djupa kunskap, personliga bemötande och våra digitala auktionsplattformar har vi en arena där säljare och köpare, tillsammans med oss, enkelt kan mötas.
Där Rätt maskin hamnar på Rätt plats helt enkelt.

Vårt löfte till dig är också våra hörnstenar i allt vi företar oss:
Kunskap – Tillgänglighet – Hållbarhet – Trygghet.

Varmt välkommen till Fabeo!

Contacts

Anders Terrs
040437999
Vivica Husberg
0103002800

Videos

Fabeo.se - Maskinauktioner på nätet

LATEST NEWS

- News from the industry
7/1/2024
Volkswagen Finans Sveri­ge breddar erbjudande John Wastring ny vd på Zaptec SverigeKlimatsmartare fästelementstillverkning Effektiv användning av generativ AIDenodo lanserar ny version
6/28/2024
Kantvikars betydande roll Kompressorns roll i kylanläggningarOTTO Digital Services för systemSäkerhet med väggrindar och vägbommarNyhet i sortimentet från Western Fabrications
6/27/2024
Födelsedag 60-års Rockwell arrangerar år­ets automationshändelse Optimera kabelhanteringen Saab tecknar kontraktOKQ8 Bank har tecknat ett 3 årigt avtal
6/26/2024
XMOR® revolutionerar grävandetInga maskiner är för stora för ossTrejon lanserar CONDORÅtervunnet material möter AI ROCKWOOL bygger stenullsfabrik i Sverige
6/25/2024
ISCAR LOGIQ6TURN - NYA unika svarvskär Modernt tillverkningssätt för framtidens industriProdukter som sprider glädjeNytt produktsortimentLanserar avancerad kaffebryggningslösning